Nem függetlenek diszkrét társkeresője
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem vagy független? titokban? független vagy, de szeretsz tilosban járni ? Itt megtalálhatod.

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 464 465 466 467 468 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4841   2017. 10. 25. szerda 13:38
bena07 bena07
Sziasztok!
Október 31- november 2 között Hévízen a Panoráma Hotelben leszünk. Szívesen ismerkednénk párral. Privát üzenetet várunk.
#4840   2017. 10. 25. szerda 11:55
Marton25 Marton25
20 50 közötti àtlagos testalkatù szeximàdó pesti hölgyet keresen hosszabb tàvra szeretői viszonyhoz. Èn 36 172/70 kb 18cm.
#4839   2017. 10. 24. kedd 23:47
tomi1027 tomi1027
Sziasztok! Pest környéki unatkozó hölgyeket keresek akik vágynának egy( vagy több wink ) vad kalandra egy 27 éves fiatal sráccal wink
#4838   2017. 10. 24. kedd 17:14
X Törölt felhasználó (2836132)
Sziasztok !

Szeged és környékén keresek:

Olyan hölgyet vagy párt akinek nem a külső a legfontosabb (kockahas, csupa izom és 18+ farok ) hanem elfogadja a duci, átlagos farok és átlagos kinézetet !

Aki egy őszinte és normális férfit keres nem csak dugásra hanem ismerkedésre és barátkozásra (és ami alakul) az írjon és ismerjen meg !

Szívesen beszélgetek és ismerkedek bárkivel (nem feltétlen a szex motivál, bár imádom smile ) !

Üdv: Ducimaci
#4837   2017. 10. 23. hétfő 16:20
X Törölt felhasználó (1527862)
Sziasztok,
Cegléd-abony-szolnok környékén élő hölgyet keresek (nem feltétlen független) alkalmi kalandra, tartós titkos viszonyra. Diszkréció adott és elvárt. Privátban a többit megbeszéljük.
#4836   2017. 10. 23. hétfő 15:57
just4fun84 just4fun84
Sziasztok! Kényeztetnék nőt, csatlakoznék heteró csapásirányon párhoz akár azonnal. Helyem is van a 6. kerületben, képeket infókat megtalálsz az adatlapomon, privátban elérsz!. wink Laci
#4835   2017. 10. 23. hétfő 10:41
Gyula196 Gyula196
Sziasztok! Nem függetlenként keresek párt házaspárt diszkrét kapcsolatra.
#4834   2017. 10. 23. hétfő 10:33
fefe41 fefe41
Sziasztok. Nem függetlenként keresek Sopron vagy a környékén hölgyet vagy párt . feri196906@freemail.hu
#4833   2017. 10. 23. hétfő 10:30
lasanya lasanya
Sziasztok,

Miskolc környékén keresnék párt vagy hölgyet. Én egy 23 éves miskolci srác vagyok utazni tudok!
#4832   2017. 10. 23. hétfő 10:17
X Törölt felhasználó (22445) VIP
Szia kár,hogy mesze laksz
#4831   2017. 10. 23. hétfő 08:01
punto1976 punto1976
Gyms megyei lánnyal párral ismerkednék!
#4830   2017. 10. 23. hétfő 02:14
X Törölt felhasználó (3128022)
Sziasztok. Szivesen kényeztetnék husisabb nőket Budapesten. 167 magas 35 éves vagyok kultúrált ,ápolt .Átlagos mérettel.
#4829   2017. 10. 22. vasárnap 16:24
X Törölt felhasználó (3075902)
Sziasztok! Gyula,Gyula környékéről keresünk Lányt,Pasit,esetleg Párt.Utazni tudj és fogadd el a döntésünket ha nem téged választottunk.A párból a pasi hetero a lány bisex.Lehet ha szimpatikus a pasi a lány egyedül meggy a találkára de a pasi bekérdezhet pár nap múlva(ha nem emlékszel mi is történt akkor nincs folytatás)!!! Arc és Intim képet kérünk az itteni nevedet és egy telefonszámot(saját smile )!Képet csak aki szimpatikus annak küldünk és mind 2 fajta kép kell(arc,intim) máskülönben nem válaszolunk.És ha lehet nem az ország másik feléből irj és nem érdekel,hogy tudsz utazni! parcsere32@gmail.com
#4828   2017. 10. 22. vasárnap 13:58
honda1244 honda1244
iasztok! 26 éves helyes, kedves pasi vagyok Gödöllőröl, parral vagy nővel ismerkednék minden jóra, idősebb korosztályt is kedvelem, utazni tudok, képem van fent smile privibe irj ha érdekelne smile
#4827   2017. 10. 22. vasárnap 12:12
just4fun84 just4fun84
Sziasztok! Kényeztetnék nőt, csatlakoznék heteró csapásirányon párhoz ma vagy holnap este. Helyem is van a 6. kerületben, képeket infókat megtalálsz az adatlapomon, privátban elérsz!. wink Laci
#4826   2017. 10. 21. szombat 09:51
X Törölt felhasználó (1417012)
Tisztelt Goldengate Tagok!

Elsősorban én egy párkapcsolatban élő nyíregyházi férfi vagyok. Ezzel a kijelentésemmel bizonyára el is vesztettem az összes embert aki az adatlapomat olvasta éppen. De tovább folytatom, hátha mégis tévedek. Tehát aki maradt, valószínűleg már nem ismerkedési szándékkal, csak csupán kíváncsiságból és jogosan felmerülhet a kérdés bennük, akkor mit is keresek itt? Talán már nem vagyok szerelmes a páromba? De az vagyok! Akkor szexuálisan nem elégít ki? Dehogynem! Valami oka csak van ennek hogy ide kerültem nem? Igen természetesen van! Párom bármennyire is nyitott minden olyan dologra, ami kedvemre való, egy dologra viszont nem az, sajnos nem vonzódik a lányokhoz. Ebből kifolyólag nincs benne abban sem hogy hármasban legyünk egy hölggyel. Tehát ha havonta vagy két havonta megfűszereznénk a szexuális életünket egy nővel, akkor tökéletes lenne minden. Mivel nem így van, ezért kényszerültem ide regisztrálni. Beletörődtem hogy nem erőltethetem rá amit ő nem szeretne. Felvetődik újra egy kérdés, miért nem szakítok vele? Mivelhogy szeretem őt és ezen kívül minden rendben van, emiatt nem akarom elhagyni őt! Feljön egy újabb kérdés, miért nem várok még egy kis időt hátha megszereti később a lányokat? Igaz nem vagyunk olyan régóta együtt, mindössze csak két éve, de úgy vélem hogy a lányok iránti vonzalma később se fog változni. Ezért vagyok itt, mert nekem szükségem van a változatosságra és remélem megtalálom majd köztetek. Úgy gondolom, ez volt a tiszta lépés tőlem, hogy én ezeket elmondtam. Őszintén nyitok felétek. Szerintem ez volt helyén való, mert ha később időpont egyeztetésre kerülne sor, mivel magyaráznám hogy nem érek rá ekkor és akkor. Érthetően esténként nem tudnék találkozni, mindössze csak napközben. Tudom a párommal szemben gerinctelenség, de veletek viszont egyenes vagyok. Ha mindezek ellenére, még így is szívesen megismernél, örömmel fogadom leveled. Hölgyek és párok üzeneteit várom. Ha esetleg csak hozzászólnál vagy tanácsot adnál, azt is szívesen veszem bárkitől. Kívánom mindenkinek hogy találja meg itt a számításait. Szép napot.

Tisztelettel Wife Cheater!
#4825   2017. 10. 21. szombat 00:22
leslie0 leslie0
Zegi, vagy környéki hölgyet keresek. wink
#4824   2017. 10. 20. péntek 11:50
X Törölt felhasználó (2941262)
Lányt, párt kukkolnèk ma Kecskemét Debrecen vonalon, vagy támogatásért cserébe oràlisan kielègithetnènek.
#4823   2017. 10. 20. péntek 11:30
fefe41 fefe41
Sziasztok. Tartós szex partnerem keresem fiatal lány - anyuka -párok-érett hölgy személyében. feri196906@freemail.hu
#4822   2017. 10. 20. péntek 10:47
hagalala19911129 hagalala19911129
sziasztok. Budapesti srac vagyok masok elmondasa szerint jo intim merettel. biszex beallitottsaggal. Igaz kezdo de mindenre nyitott vagyok. nagy orommel es odaadassal kenyeztetem a holgyeket vagy epp ha azt szeretne valok rabszolgajava akit alazhat csicskaztathat, de a ferfi tagot sem hanyagolom el. Imadok szopni es erzekien kenyeztetni simogatni. Dugni meg nem dugtak meg de mar vagyom ra hogy valaki felavassa szuk popsim. irj mail t a hagalala19911129@gmail.com ra.. ird le elkepzeleseidet hogy mit szeretnel. kepcserebe is benne vagyok, aztan csak hagyd hogy elkepzeleseid valora valtsam es hadd legyek a te kis kurvad. Perverzebb dolgok is szoba johetnek, de nyilvan ird le es megbeszeljuk

... 464 465 466 467 468 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Sigma76 Sigma76
Nyitás ideje: 2009. 10. 08. csütörtök
Üzenetek: 14141db
Utolsó üzenet: ma 13:41

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!