Sziasztok! Nagyon igényes 40 éves jó szituált pasi vagyok, ígényes hasonló beálitottságú hölgyek, párok jelentkezését várom!
Akár Budapest, Balatonfüred , Siófok!
Akár Budapest, Balatonfüred , Siófok!
debreceni srácként várom lányok hölgyek jelentkezését
Ecséden és környékén szopnék bármilyen korosztály jelentkezését várom! :P
Hölgyet keresek diszkrét helyem meg oldott! mindent lehet de semmi nem kötelező alapon!

Sziasztok!
Igényes nem független hölgyet keresek laza kapcsolatra.
Esztergom és környéke, Esztergomban helyem van.
Igényes nem független hölgyet keresek laza kapcsolatra.
Esztergom és környéke, Esztergomban helyem van.
Párral, lánnyal ismerkednék. Balaton- Somogy-Tolna-Baranya!
Sziasztok holnap estére utazni tudo és akaro pasit keresünk szép méretel rendelkezöt GYULA környékéröl! Arc és intimképet kérünk! alkalmi8284@gmail.com
Sziasztok.07.22 "Szombat" estére keresek Bp.-i párt vagy hölgyet,csaj.
Sziasztok.07.22 "Szombat" estére keresek Bp.-i párt vagy hölgyet,csaj.
Győri nőt,párt keresek,ma esti huncutkodásra! Enyhe bi belefér! Privátra írj!
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Sziasztok!
Igényes hölgyet keresek diszkrét kapcsolatra. Helyem van Esztergomban.
Igényes hölgyet keresek diszkrét kapcsolatra. Helyem van Esztergomban.

Hölgyet keresek diszkrét kapcsolatra.
Sexvelm@citromail.hu
Sexvelm@citromail.hu
Sziasztok. Bük és környékén keresek lányt -asszonyt könnyed laza szexre nem baj ha 50 +os vagy. Csak szeresd és bírd a szexet.
Sziasztok ma estére utazni tudo és akaro pasit keresünk szép méretel rendelkezöt smile GYULA környékéröl! Arc és intimképet kérünk! alkalmi8284@gmail.com
Nyíregyháza, Tokaj, Sárospatak közelében partnerem keresem.
Sziasztok! Mindenre nyitott pár házaspár diszkrét barátja lennék diszkréten. Elhanyagolt feleséggel is ismerkednék. Ha komolyan gondolod és ismerkednél irj üzenetet. Szekszárd és környéke.
Sziasztok! Szekszárd 100km-es körzetében lányokat, párokat keresek minden jóra. Nyitott vagyok az új dolgokra is.
BDSM területén jártas, vagy azt kipróbálni vágyó hölgyet, esetleg párt keresünk (pasit NEM).