Soproni nagyon vékony, nagyon pici mellű,pici seggű lányt keresek. Ha nem érdeklődnek a fiuk itt az alkalom engem izgatsz.
Érdi sportos független 40- es férfi vagyok hölgy partneremet keresem, hely, autó van. Ha lehet privátban írj, köszönöm!
Sziasztok!
hasonló cipőben járó hölggyel ismerkednék szívesen. Ha érdekes lehetek számodra kérlek írj üzenetet.
hasonló cipőben járó hölggyel ismerkednék szívesen. Ha érdekes lehetek számodra kérlek írj üzenetet.

Elsősorban Somogy megyéből ismerkednék diszkrét párral, lánnyal.Többit priviben!
Sziasztok!
Zalaegerszegen és/vagy környékén keresem diszkrét hölgy partnerem.
Helyem sajnos nincs.
Zalaegerszegen és/vagy környékén keresem diszkrét hölgy partnerem.

Helyem sajnos nincs.
Sziasztok. Debreceni nem függetlenként ismerkednék értelmes, igényes nővel anyagiaktól és kötöttségektől mentesen.
Sziasztok Lányt nőt keresek minden jóra Pest megye Vác és környéke , 47év 172cm 75kg barna haj szem átlagos alkat , utazni tudok !
Sziasztok Szombat (03.18) estére keresek Bp.-i párt,csaj.
Sziasztok! Középkorú párt, házaspárt, hölgyet keresek diszkrét tartós közös örömökre tabuk és gátlások nélküli szexkapcsolatra. Ha érdekel várom jelentkezésed!
Üdv!
Fiatal lányokat, idősebb hölgyeket kényeztetnék!
Párokhoz is csatlakoznék, és perverz játékaikhoz!
Én veszprémi vagyok, a megyéből keresném!
Ha érdekel irjatok!
Üdv
Fiatal lányokat, idősebb hölgyeket kényeztetnék!
Párokhoz is csatlakoznék, és perverz játékaikhoz!
Én veszprémi vagyok, a megyéből keresném!
Ha érdekel irjatok!
Üdv
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétközben 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
van kedve valakinek egy 25 éves sportos alkatu borotvált fiuval eltölteni egy éjszakát egy szallodában ?? én állok mindent lányok párok és akár fiuk is jelentkezhetnek , jah ma estéröl van szó
Sziasztok!!
30 éves
Tekintélyes méretű farokkal rendelkező,jóképű férfi vagyok..
Szívesen kielégítek háziasszonyokat, lányokat .
Több lánnyal is csináltam már egyszerre,masszázsban is van tapasztalatom!
Diszkrét vagyok..
Ha szeretnél magadban tudni egy szép nagy faszt..írj
(csak hetero)
Bull@gmail.hu
30 éves
Tekintélyes méretű farokkal rendelkező,jóképű férfi vagyok..
Szívesen kielégítek háziasszonyokat, lányokat .
Több lánnyal is csináltam már egyszerre,masszázsban is van tapasztalatom!
Diszkrét vagyok..
Ha szeretnél magadban tudni egy szép nagy faszt..írj
(csak hetero)
Bull@gmail.hu
Sopron és környéke
Part pasit notnkeresunj ma estere ! GYULARA!
Sziasztok! Nyíregyházáról keresek exhibicionista lányt vagy párt, vagy akivel eltölthetném kellemesen az időt!
De szóló hölgyet is kényeztetnék, vagy párokhoz csatlakoznék!
A többit priviben!

De szóló hölgyet is kényeztetnék, vagy párokhoz csatlakoznék!
A többit priviben!

orális szexre, szexmasszázsra keresek hölgyet, párt
28 éves srác, Győr és Pest környékén, akár nem független hölgy társaságát keresi! Üdv.
Sziasztok Szombat (03.18) estére keresek Bp.-i párt,csaj.
Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 50 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 50 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.