Autóval és viszonylagos szabadidővel rendelkező normális férfi vagyok aki kalandot keres elsősorban Pesten. Üzenetben várom a hasonló gondolatokat hölgy tagoktól

Budapesti hölgyeket keresek minden jóra
sziasztok!
Pest megyében keresünk fiatal nem dohányzó férfit hetero alapon, akár szilveszterre is ha magadra ismersz jelentkezz belső üzenetben vagy p.petra2016@citromail.hu email. b.ú.é.k.
Pest megyében keresünk fiatal nem dohányzó férfit hetero alapon, akár szilveszterre is ha magadra ismersz jelentkezz belső üzenetben vagy p.petra2016@citromail.hu email. b.ú.é.k.
sziasztok!
Pest megyében keresünk fiatal nem dohányzó férfit hetero alapon, akár szilveszterre is ha magadra ismersz jelentkezz belső üzenetben . b.ú.é.k.
Pest megyében keresünk fiatal nem dohányzó férfit hetero alapon, akár szilveszterre is ha magadra ismersz jelentkezz belső üzenetben . b.ú.é.k.
sziasztok!
Sziasztok!
Állandó budapesti vagy érdi szexpartnert keresek vagy egy érett nő szeretője lennék. Szexszen kívül akár közös programokról is szó lehet.
Budapesten 11.kerben lakom. Helyem itt van, akár alvás is megoldható.
Méreteim:
Magasság: 188 cm, Súly: 84 kg, péniszem: 16 cm hosszú és 5 cm széles.
Itt a a profilomon is vannak képek és videó rólam, de kérésre tudok küldeni is.
Üdv Zoli
zoli.szex24@gmail.com
Állandó budapesti vagy érdi szexpartnert keresek vagy egy érett nő szeretője lennék. Szexszen kívül akár közös programokról is szó lehet.
Budapesten 11.kerben lakom. Helyem itt van, akár alvás is megoldható.
Méreteim:
Magasság: 188 cm, Súly: 84 kg, péniszem: 16 cm hosszú és 5 cm széles.
Itt a a profilomon is vannak képek és videó rólam, de kérésre tudok küldeni is.
Üdv Zoli
zoli.szex24@gmail.com
Sziasztok! Győri lányt,asszony,párt keresek! Igényes, izmos pasi vagyok, 20/5 fazonos intim! Napközben 7-15 között érnék rá! Kocsi van, hely megoldható!
Sziasztok!!
Nagykanizsa- Kaposvár - Csurgó és környékén csatlakoznék szex kedvelő emberekhez!
Írjatok bátran!!
barmire07@citromail.hu
Nagykanizsa- Kaposvár - Csurgó és környékén csatlakoznék szex kedvelő emberekhez!
Írjatok bátran!!
barmire07@citromail.hu
Irtam....:P
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 28. szerda 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 28. szerda 07:20
Törölt felhasználó (1396652)

Sziasztok!
Korban,alkatban is hozzám illő férfivel ismerkednék,kötöttségek nélküli,de tartós,szeretői kapcsolat reményében.
Korban,alkatban is hozzám illő férfivel ismerkednék,kötöttségek nélküli,de tartós,szeretői kapcsolat reményében.
Sziasztok!
Autóval és viszonylagos szabadidővel rendelkező normális férfi vagyok aki kalandot keres elsősorban Pesten. Üzenetben várom a hasonló gondolatokat

Sziasztok! Ma estére keresek hölgyet,párt bpn. Autóm is van. Viber 305057875
Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, független, budapesti pasi. Ma este párral, lánnyal szívesen találkoznék!

Elhanyagolt feleség szeretője lennék esetleg párhoz házaspárhoz csatlakoznék diszkréten. Tolna megye Szekszárd.

Sziasztok.Keresem barátnőm hosszabb távú kapcsolatra.39 éves egyedülálló,élő pasi vagyok.
Válassz engem
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 21. szerda 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 21. szerda 07:36

Törölt felhasználó (1396652)

Sziasztok!
Barátot,szeretőt keresek Baranya megyéből,egy 40 es,nyitott gondolkodású,komoly férfi személyében.
Barátot,szeretőt keresek Baranya megyéből,egy 40 es,nyitott gondolkodású,komoly férfi személyében.
Van itt hölgytag akinek még nincs párja szilveszterre? Az jelentkezzen!

Sziasztok!
Budapesten és környékén keresném párkapcsolatban, vagy házasságban élő hölgy személyében partneremet...
Fiatal (22éves) sportos, kulturált srác vagyok.
Izgatna, ha olyan nővel szeretkezhetnék, aki tudom, hogy közben "valaki másé"
Budapesten és környékén keresném párkapcsolatban, vagy házasságban élő hölgy személyében partneremet...
Fiatal (22éves) sportos, kulturált srác vagyok.
Izgatna, ha olyan nővel szeretkezhetnék, aki tudom, hogy közben "valaki másé"

Orgazmusba gazdag , békés ünnepet kívánok mindenkinek !
Sziasztok!
Diszkrét, nem feltétlen csak testi kapcsolatra keresek 20-35 év közötti Hölgyet!
Az ápoltság a fontos, utazás részemről megoldott.
Privátban keressetek.
Diszkrét, nem feltétlen csak testi kapcsolatra keresek 20-35 év közötti Hölgyet!
Az ápoltság a fontos, utazás részemről megoldott.
Privátban keressetek.