Vác környékén ismerkednék párral hölggyel napközbeni találkozóra
Diszkréció adott,hely szükséges
Diszkréció adott,hely szükséges
Sziasztok!
Diszkrét,kötöttségektől mentes,de tartós kapcsolathoz keresek partnert,egy értelmes,nyitott gondolkodású férfi személyében.
Diszkrét,kötöttségektől mentes,de tartós kapcsolathoz keresek partnert,egy értelmes,nyitott gondolkodású férfi személyében.
Higiénikus, diszkrét párral, hölggyel ismerkednék hosszabb távú "baráti" kapcsolatra
Szia ! Budapesten olyan nőt keresek akivel közösen huncutkodhatnánk ! Vad levelezésektől a közös masztikon át bármi lehet . Csak nők !!!!!!!
Sziasztok most szombat estére szexpartnert Bp.i szexpartnert,pár hölgy személyébe.Dohányzók,helyem sajnos nincs.
Ma este?
Sziasztok! Győri lányt,asszony,párt keresek! Igényes, izmos pasi vagyok, 20/5 fazonos intim! Napközben 7-15 között érnék rá! Kocsi van, hely megoldható!
Sziasztok! Győri lányt,asszony,párt keresek! Igényes, izmos pasi vagyok, 20/5 fazonos intim! Napközben 7-15 között érnék rá! Kocsi van, hely megoldható!
Sziasztok!
Bp-i, 34 éves, jó megjelenésű férfiként ismerkednék, párokkal, ill. csinos hölgyekkel hetero alapon, anyagiaktól mentesen! Szívesen benne vagyok 3-asban is, ahol egyszerre szereti a hölgy ha benne van két férfi!
Egyedülálló, sexre éhes hölgyekkel is megismerkednék, akár hosszú távra is!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is ha arról van szó!!
Privátban várom a leveleket!
Zsolt
Bp-i, 34 éves, jó megjelenésű férfiként ismerkednék, párokkal, ill. csinos hölgyekkel hetero alapon, anyagiaktól mentesen! Szívesen benne vagyok 3-asban is, ahol egyszerre szereti a hölgy ha benne van két férfi!
Egyedülálló, sexre éhes hölgyekkel is megismerkednék, akár hosszú távra is!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is ha arról van szó!!
Privátban várom a leveleket!
Zsolt
Budapesti korrekt igényes férfi keresi Női titkos szeretőjét.
van helyem, kellemes együttlétekre finom szeretkezésekre
nézd meg adatlapom és írj. üdv. 69elefant
Budapesti korrekt igényes férfi keresi Női titkos szeretőjét.
Sziasztok!
Diszkrét,kötöttségektől mentes,de tartós kapcsolathoz keresek partnert,egy értelmes,nyitott gondolkodású férfi személyében,akivel alkalmanként jól érezhetnénk magunkat.
Diszkrét,kötöttségektől mentes,de tartós kapcsolathoz keresek partnert,egy értelmes,nyitott gondolkodású férfi személyében,akivel alkalmanként jól érezhetnénk magunkat.
Sopron és környéke
Higiénikus, diszkrét párral ismerkednék hosszabb távú baráti kapcsolatra.
Sziasztok most szombat estére szexpartnert Bp.i szexpartnert,pár hölgy személyébe.Dohányzók,helyem sajnos nincs.
Sziasztok.Keresem kötetlen kapcsolatra,szenvedélyes Budapesti barátnőm.39 éves189 magas,,egyedülálló,élő ffi vagyok.
sziasztok ismerkednék csinos lányokkal párokkal . Nagyon kedvelem a Milfeket az érettebb 30as 40es hölgyeket . Swinger illetve privát bulik is érdekelnének . Hetero igényes ápolt srác vagyok
ide várom az üzeneteteket mustang1932@indamail.hu.

Nagykanizsa és környékéről keresek szexpartnert! Keressetek bátran!!
Szia.
26 éves srác vagyok, titkos kapcsolatra keresek lányt, párokat, helyem nincs, utazni tudok (max 50km), átlagos testalkatú vagyok, 180cm magas, 85kg, kellemes mérettel, diszkréció elvárt és adott, üzeneteket privátban várom, szeretem kényeztetni a női nemet.
26 éves srác vagyok, titkos kapcsolatra keresek lányt, párokat, helyem nincs, utazni tudok (max 50km), átlagos testalkatú vagyok, 180cm magas, 85kg, kellemes mérettel, diszkréció elvárt és adott, üzeneteket privátban várom, szeretem kényeztetni a női nemet.
Szia
50 es nem független pasi vagyok, normális értékrenddel, egzisztenciával és különleges fantáziával
kölcsönös testi, lelki örömszerzésben gondolkodnék, A mindent lehet és szabad, de semmi sem kötelező elvén . Megtetszett a stílusod...ritka ezen az oldalon ez a fajta kultúra
Hobbim a fotózás és a hajózás és amit keresek, nem sok sikerrel
az agyat és a fantáziát is használó szexualitás...ha, van vagy létezik még ilyen ??
Ha érdekel a dolog, örömmel veszem válaszod. Üdv: Burt

Szia ! Budapesten olyan nőt keresek akivel közösen huncutkodhatnánk ! Vad levelezésektől a közös masztikon át bármi lehet . Csak nők !!!!!!!
Higiénikus, diszkrét párral vagy hölggyel ismerkednék hosszabb távú baráti kapcsolatra.