Budapesten mára valaki?
Budapesten mára valaki?
van kivel de nincs hol? gyertek hozzám, napközben is van hely BP7-ben, ha nézhetem, jó, ha beszállhatok, még jobb

Hölgy, pár ismeretségét keresem diszkrét kapcsolatra.
Sziasztok!Már korábban próbáltam a feleségemmel erről a témáról beszélni.Elutasító volt de csak Velem.A barátnőjének megírta hogy szívesen lefeküdne más férfival de nem meri, mert nem tudja hogyan reagálnék rá (megjegyzem örülnék neki) mert fél ha megtudom elválnék tőle (nem). Tehát olyan nem független férfit keresek, aki elcsavarná a fejét. Persze segítek benn, hogy összejöjjön. Röviden. 40 éves vékony igazi MILF. Fotót küldök, de nem arcképeset, azt majd idővel, ha lesz megbízható partner. Privátban várom a válaszokat. Köszi!
Ma estére keresek párt pesten! Ápolt potens férfi vagyok! Viber 305057875
Tartós párkapcsolatban élő hölgyet, asszonyt, feleséget keresek magamnak, izgalmas, titkos kapcsolatra.
Diszkrécoó elvárt és adott.
Képeket találtok rólam az adatlapomon.
Diszkrécoó elvárt és adott.
Képeket találtok rólam az adatlapomon.

szexkapcsolatra keresek partnert!
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Én is azt mondom hogy nagy kár !!! : (
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 27. vasárnap 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 27. vasárnap 09:15
Törölt felhasználó (22445)
VIP

Kár,hogy messze laksz
Budapesten holnap reggelre?holgyek?diszkreten kezelem a dolgot
Kár,hogy messze laksz
(Ez egy válasz Pasi007 üzenetére (2016. 11. 27. vasárnap 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 27. vasárnap 08:45

Sziasztok
Szegedi 40 éves aktív pasi keres titkos , diszkrét kapcsolatot , utazni tudok !
Sziasztok
Csinos nő masztijàt nèznèm, vagy pár szeretkezeset, ma kora délelőtt. Anyagi tamogatasert.
Akár autóban is.
Akár autóban is.
Sziasztok .Most Szombat estére 26.a keresek Bp. i partnert.
nem függetlenként keresek hölgyet, párt diszkrét kapcsolatra, akár hosszútávra
Budapesti holgyet kenyeztetnek
Valós párral, nem független hölggyel ismerkednék.
Sziasztok ! Ma estig , egy budapesti nőt kényeztetnék ! Nagy szerszám nagy játék
Sziasztok!
Ma este szívesen kényeztetnék unatkozó hölgyet Hatvan környékén! Én egy 33 éves nem független srác vagyok.
Helyem van!
Ma este szívesen kényeztetnék unatkozó hölgyet Hatvan környékén! Én egy 33 éves nem független srác vagyok.
Helyem van!