36 éves biszex nő, nagy intim mérettel rendelkező pasit keres Pest megyéből.
Diszkréció és ápoltság elvárt!
Diszkréció és ápoltság elvárt!
Csákvár, Székesfehérvár közeléből lányokat, párokat keresek, akiket nézhetnék szex közben. Vagy beszállnék a hölgy örömére.
Sziasztok. Bük - Sopron környékén keresek lányt,unatkozó elhanyagolt nőt. Egymás előtti maszturbálás,kézi munka, szereted ha sokáig nyalnak az még jobb. A többihez a fantázia szab határt. Írj minél előbb, annál hamarabb élvezkedünk
Sziasztok sportos 40es???? Párok????Fehérvár és környékén???
Kedves Hölgyek!
Lopott órák erotikával fűszerezett eltöltésére keresek magas szexkultúrájú, esetleg tapasztalatlan kíváncsi hölgyet. Normál testalkatú, intellignesnek mondott normál méretekkel rendelkező harmincas férfi vagyok.
Ha lehet Te se legyél független, abból csak a baj van, tartóssabb titkos kapcsolatot keresek. Extra diszkréció adott és elvárt, utaznás nem probléma.
Lopott órák erotikával fűszerezett eltöltésére keresek magas szexkultúrájú, esetleg tapasztalatlan kíváncsi hölgyet. Normál testalkatú, intellignesnek mondott normál méretekkel rendelkező harmincas férfi vagyok.
Ha lehet Te se legyél független, abból csak a baj van, tartóssabb titkos kapcsolatot keresek. Extra diszkréció adott és elvárt, utaznás nem probléma.
Vác környéki párt hölgyet keresek hétköznap a nappali órákba 58.éves férfi vagyok
Keresek olyan párt, hölgyet, esetleg pasit, aki előtt maszturbálhatnék. Ha esetleg más is lesz belőle, én nem bánom!
Várom jelentkezésetek privátban!
Kukkolnék is szívesen párokat!

Kukkolnék is szívesen párokat!
Budapesti "steril" kapcsolatban élő hetero férfi hozzá hasonló hölgypartnerét keresi.
Laci.

Diszkret, jo megjelenesu, kicsit szolariumos, borotvalt Győri inteligens bi pasi sok fantáziával rendelkező szigorú potens férfi, szep formas nagy merettel, holgyet, part keres.
Ha szeretnel egy nem kamus, talalkozni mero, diszkret pasit, akkor uzenj.
Csak privát üzenetekre válaszolok.
Enyhe bi ok
Ha szeretnel egy nem kamus, talalkozni mero, diszkret pasit, akkor uzenj.
Csak privát üzenetekre válaszolok.
Enyhe bi ok
Sziasztok! !45 éves nem független, teltkarcsú nő, ismerkedne Nyíregyházi férfival!
Sziasztok!
Levelezőpartnert keresek, mint kapcsolatban lévő, munkaidőben számítógép előtt ülő hetero férfi.
Van itt néhány igen értelmesnek tűnő lány, nő, asszony stb, akikről úgy vettem észre, szintén sokat unatkoznak, és piszkos fantáziájukat csupán a fórumok olvasgatásban, esetleg odavaló írogatásban élik ki. Szerintem ez így van jól. Elsősorban ilyen emberekkel szeretnék levelezni. Amikor rájuk jön a kívánósság, akkor adni alájuk a lovat, fényképeket cserélni, érdekes és fura történeteket megosztani; olyasmi vágyakat, perverziókat, amiket nemhogy a barátainak/partnereinek, de sokszor még magának sem mer bevallani az ember, meg ilyesmi dolgokról.
Az emailcímem: tallerossyzebulon01@gmail.com
Levelezőpartnert keresek, mint kapcsolatban lévő, munkaidőben számítógép előtt ülő hetero férfi.
Van itt néhány igen értelmesnek tűnő lány, nő, asszony stb, akikről úgy vettem észre, szintén sokat unatkoznak, és piszkos fantáziájukat csupán a fórumok olvasgatásban, esetleg odavaló írogatásban élik ki. Szerintem ez így van jól. Elsősorban ilyen emberekkel szeretnék levelezni. Amikor rájuk jön a kívánósság, akkor adni alájuk a lovat, fényképeket cserélni, érdekes és fura történeteket megosztani; olyasmi vágyakat, perverziókat, amiket nemhogy a barátainak/partnereinek, de sokszor még magának sem mer bevallani az ember, meg ilyesmi dolgokról.
Az emailcímem: tallerossyzebulon01@gmail.com
Sziasztok!
Perverz strapont is szerető nővel vagy párral ismerkednék Pesten diszkréten! Helyem sajnos nincs! Női fehérneműs pasi vagyok aktív bi.
Perverz strapont is szerető nővel vagy párral ismerkednék Pesten diszkréten! Helyem sajnos nincs! Női fehérneműs pasi vagyok aktív bi.
Sziasztok. Bük - Sopron környékén keresek lányt,unatkozó elhanyagolt nőt. Egymás előtti maszturbálás,kézi munka, szereted ha sokáig nyalnak az még jobb. A többihez a fantázia szab határt. Írj minél előbb, annál hamarabb élvezkedünk
Debrecenben bármilyen nőt azonnal
Autós sexre keresek hölgyet.Támogatás lehetséges.
Sziasztok. Bük - Sopron környékén keresek lányt,unatkozó elhanyagolt nőt. Egymás előtti maszturbálás,kézi munka, szereted ha sokáig nyalnak az még jobb. A többihez a fantázia szab határt. Írj minél előbb, annál hamarabb élvezkedünk.
Kedves Hölgyek és Párok !
Volna kedvetek egy kellemesen eltöltött estéhez, vagy akár hosszú távú kapcsolathoz egy megbízható, korrekt és diszkrét férfival ? Kölcsönös szimpátia esetén és ésszerű távolságon belül bárhol megvalósíthatjuk. További információk az adatlapomon, elérhetőségem belső üzenettel. Kizárólag hetero alapon, biszex mentesen ! Tisztesség, Intelligencia és ápoltság elengedhetetlen !
Volna kedvetek egy kellemesen eltöltött estéhez, vagy akár hosszú távú kapcsolathoz egy megbízható, korrekt és diszkrét férfival ? Kölcsönös szimpátia esetén és ésszerű távolságon belül bárhol megvalósíthatjuk. További információk az adatlapomon, elérhetőségem belső üzenettel. Kizárólag hetero alapon, biszex mentesen ! Tisztesség, Intelligencia és ápoltság elengedhetetlen !
Sziasztok,
Kepcserere, izgi chatre vagy akár tobbre keresek titkos partnert (Csakis hölgyek jelentkezeset varom)
Szeretek kenyeztetni es egy kis perververziotol sem ilyedem meg
Kepcserere, izgi chatre vagy akár tobbre keresek titkos partnert (Csakis hölgyek jelentkezeset varom)
Szeretek kenyeztetni es egy kis perververziotol sem ilyedem meg

Hello!Bp-n pár, hölgy társaságát keresem...kérlek privátban keress.
Sziasztok! Mi egy szeretői pár vagyunk Nő: 67 Férfi: 28 biszex hölgyet keresünk mindkettőnk részére Veszprém megyek és környékéról!