Sziasztok,hölgy titkosra ?Heves Megye??
Sziasztok
Szegedi 40 éves aktív pasi keres titkos , diszkrét kapcsolatot , utazni tudok !
vicc ez az oldal ...vagyis hogy helyesbítsek, nem az oldal a hibás, hanem az emberek ... mindenki akar, de tenni nem tesz érte semmit
Sziasztok! a címmel ellentétben én független vagyok de az is szeretnék maradni! valami hiányzik, ha neked is írj. csak nők! köszönöm.
Sziasztok, alacsony vékony kis mellű, kicsi popóju lányt keresek korhatár nélkül Bük- Sopron környékén. Írj bátran.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Hölgyet, Lányt keresek aki oralisan kenyeztetne, akár anyagi támogatás fejében.
fincsirud18@gmail.com.
Akár már mára.
fincsirud18@gmail.com.
Akár már mára.
Sziasztok!
Nem fuggetlen srackent kersek baratsagon alapulo kapcsolatra egy kedves holgyet, part. En 30 eves sportos, kulturalt srac vagyok.
Priviben irjatok!
Nem fuggetlen srackent kersek baratsagon alapulo kapcsolatra egy kedves holgyet, part. En 30 eves sportos, kulturalt srac vagyok.
Priviben irjatok!
Sziasztok
Sziasztok Vas megyében Bük környékén keresek elhanyagolt, akár kicsit perverz nőt tartós erotikus kapcsolatra.
Írj bátran megbeszéljük, feri196906@citromail.hu
Írj bátran megbeszéljük, feri196906@citromail.hu
Sziasztok.
28 éves srác keresi idősebb nő társaságát Szegeden és környékén! Ha lehet 40 felett és igényes nő személyében. (Diszkréció)
28 éves srác keresi idősebb nő társaságát Szegeden és környékén! Ha lehet 40 felett és igényes nő személyében. (Diszkréció)
Sziasztok!Feleségemet szeretném meglepni egy sármos, jóképű, nagy intimmel rendelkező pasival.Budapest és környékéről keresek.
Sziasztok , lányt hölgyet keresek minden jóra Pest megye Vác és környéke én 46év 172cm 73kg barna haj szem átlagos alkat . telt és duci is jelentkezhet !! lendrodi20@gmail.com Hely jó lenne !
Hölgyet keresek, tartalmas szeretkezésre
többit majd privátban. Én Ápolt igényes korrekt Férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
többit majd privátban. Én Ápolt igényes korrekt Férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
Sziasztok. Lehetsz duci, lehetsz vékony, lehetsz idős, lehetsz fiatal, csak szeresd a sexet. 50-es macipasi hétköznapi szabadidővel keres partnert akivel diszkréten élveznék a sex változatos örömeit. Titkolt vágyad van? Mond el, és tegyük meg. Hármasban szeretnéd a gyönyört? tegyük! Diszkréció részemről alapból adott. Írj privit, hogy találkozhassunk.
Sziasztok! Békés megyében, Békéscsaba környéken keresek fiukat, lányokat illetve párokat diszkrét talalkara az ünnepek alatt! 25 éves enyhe biszex srác vagyok akit majdnem minden érdekel! A lényeg hogy legyél/legyetek diszkretek és rendelkezzetek hellyel vagy autóval! Ha felkeltettem erdeklodeseteket írjatok!

Veszprém megyei hölgyet keresek,--------támogatlak--------- 18-50 évesig!
Január 11-16 között ismét magyarba leszek ,Keresek alkalmi partnert . Bács-kiskun Fejér és tolna megye.
Sziasztok!
Bevállalós lányt keresünk lány-lánnyal játékhoz. Mi mindketten Bi. beállítottságú pár vagyunk, így nem vetünk meg semmi élvezeteset.
Bevállalós lányt keresünk lány-lánnyal játékhoz. Mi mindketten Bi. beállítottságú pár vagyunk, így nem vetünk meg semmi élvezeteset.
Sziasztok! Békés megyében, Békéscsaba környéken keresek fiukat, lányokat illetve párokat diszkrét szórakozásra az ünnepek alatt! 25 éves enyhe biszex srác vagyok akit majdnem minden érdekel! A lényeg hogy legyél/legyetek diszkretek és rendelkezzetek hellyel vagy autóval! Ha felkeltettem erdeklodeseteket írjatok!

Sziasztok! napközbeni szabadidővel keresek hölgyeket, párokat hellyel rendelkezőket. Szekszárd 100km -es körzetéből. Utazni tudok! Ha érdekel írj elérhetőséget. Minden jóban benne vagyok!