Hölgy partnert keresek...
én ápolt korrekt megbízható férfi vagyok
69elefant@gmail.com
én ápolt korrekt megbízható férfi vagyok
69elefant@gmail.com
sziasztok ma este Kecskemétre megyek szegedről ismerkednék hölggyel vagy párral is a hölgy örömére út közben mondjuk Félegyháza is jó keresettek bizalommal
Hölgy partnert keresek...
én ápolt korrekt független férfi vagyok
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Sziasztok!
22èves srác átlagos intim mèrettel keres hètfõn napközbeni találkozóra hölgyet, párt BP-n. Helyem van. Várom az üzeneteket.
22èves srác átlagos intim mèrettel keres hètfõn napközbeni találkozóra hölgyet, párt BP-n. Helyem van. Várom az üzeneteket.
Sziasztok!
24 éves fiatal pasi vagyok.Párhoz és lányhoz csatlakoznék kellemes együttlétekre.
Kor testalkat nem számít.Minden szimpátia kérdése.
várom az üzeneteket privátba
24 éves fiatal pasi vagyok.Párhoz és lányhoz csatlakoznék kellemes együttlétekre.
Kor testalkat nem számít.Minden szimpátia kérdése.
várom az üzeneteket privátba
BUDAPESTI, 36 éves, magas, nős férfi, keresne párt, ahol a hölgy párja által teleélvezett punciját kinyalhatná
norskaudio@gmail.com

norskaudio@gmail.com
Sziasztok párhoz lányhoz csatlakoznék a lány örömére szombaton napközben .
KKméten &k.-én keresek
Hello!Bp-n keresek...
Hölgyet keresek szeretőmnek....
Szimpátia esetén akár
más is alakulhat belőle
69elefant@gmail.com
Szimpátia esetén akár
más is alakulhat belőle
69elefant@gmail.com
Sziasztok. Bük környékén keresek egy elhanyagolt 50-körüli hölgyet tartós párna csatákra.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Hölgyet keresek szeretőmnek....
Szimpátia esetén akár
más is alakulhat belőle
69elefant@gmail.com
Szimpátia esetén akár
más is alakulhat belőle
69elefant@gmail.com
Nyíregyházi hölgyet keresek titkos kapcsolatra.
Sziasztok! Hölgyet keresek titkos tartós alkalmi sex kapcsolatra.
sziasztok szegedi vagyok utazni is tudok diszkrét higénikus pasi vagyok párokat is keresek a hölgy örömére imál cimre tudok képet is küldeni irjatok
Sziasztok! Szeretnénk meginvitálni titeket szeptember 26-ára egy fergeteges sw buliba nyíregyházára! Itt adottak a körülmények, hogy jól érezhessük magunkat, a többi rajtunk múlik! Gyertek, hogy legyünk minél többen! Többit priviben. Puszi!
Kecskemét Ceglédi vonalon valaki valakik?
Sziasztok! Ma dél körül indulok BP-ről Szegedre. Este vissza. Utitársat, vagy az útvonal mentén kitérő lehetőséget keresek. Privátban írjatok.
Sziasztok!
Péntektől vasárnapig Pesten leszek és szeretnék találni vállalkozó szellemű lányokat és/vagy párokat akivel kellemesen el tudnám tölteni azt a pár napot
Péntektől vasárnapig Pesten leszek és szeretnék találni vállalkozó szellemű lányokat és/vagy párokat akivel kellemesen el tudnám tölteni azt a pár napot

Sziasztok!
Miskolci, mackós, intelligens ffiként keresek hölgyet, párt hetero alapon, napközbeni lehetőséggel.
Enyhe perverz dolgok is szóba jöhetnek, cuckold, creampie, pisi, squirt élmények.. stb....
Privátban...
Üzenet módosítása
Miskolci, mackós, intelligens ffiként keresek hölgyet, párt hetero alapon, napközbeni lehetőséggel.
Enyhe perverz dolgok is szóba jöhetnek, cuckold, creampie, pisi, squirt élmények.. stb....
Privátban...
Üzenet módosítása