Kecskeméten keresek olyan nőt aki szívesen csalná férjét, barátját alkalmanként!
sziasztok utazni tudó pasit keresünk gyula környékéről ma estére jó méret elöny privátra írj...
Házaspár egymást szerető tagjait szeretném szexuálisan kiszolgálni egy hármas együttlétben.
Jóképű, sportos, hetero oldalon tapasztalt, biszex terén inkább kíváncsi 50-es férfi vagyok.
Olyan párt keresek, akik nem swingereznek, nem tapasztaltak, normálisan élnek, legjobb lenne, ha az első ilyen alkalomra várnának és eddig csak képzelték, milyen lenne, ha egy férfi ott lenne pluszban az ágyukban néha.
Intelligencia és diszkréció elsődleges, nem vagyok független (hiszen a jók hamar elkelnek..
)
Ha csak levelezésnek indul, nem baj, érdekes lehet az is..
Az ország keleti része, illetve Budapest az elérhető számomra.
Jóképű, sportos, hetero oldalon tapasztalt, biszex terén inkább kíváncsi 50-es férfi vagyok.
Olyan párt keresek, akik nem swingereznek, nem tapasztaltak, normálisan élnek, legjobb lenne, ha az első ilyen alkalomra várnának és eddig csak képzelték, milyen lenne, ha egy férfi ott lenne pluszban az ágyukban néha.
Intelligencia és diszkréció elsődleges, nem vagyok független (hiszen a jók hamar elkelnek..

Ha csak levelezésnek indul, nem baj, érdekes lehet az is..
Az ország keleti része, illetve Budapest az elérhető számomra.
Zalaegerszegen péntek, szombat, vasárnap, hétfő este pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban keress. Köszönöm.
Most valaki Budapesten? Aki talalkozna is? Szolo sracok ne!
Diszkrét 60-as Budapesti nem független pasi, hölgy partnerét keresi, helyem nincs mobilos vagyok.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Biszex normális férfias srác Salgótarján-Eger-Hatvan felé? Írj privát üzenetet!

Debrecen környékén keresek molett hölgyet diszkrét kapcsolatra.
Szeretem a telt idomokat es az idosebb korosztályt. Ha erdekel írj privát üzenetben.
Szeretem a telt idomokat es az idosebb korosztályt. Ha erdekel írj privát üzenetben.
Sziasztok!
Budapesten ,heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék.
Valóban 23cm méretem van
Valóban 23cm méretem van
Sziasztok! Ápolt, kulturált férfiként keresek hölgyet vagy párt Nyíregyháza-Debrecen-Tiszaújváros környékén. Hosszabb távban gondolkodok, nem egyalkalmas kalandot szeretnék.
Ma este keresem vékony/ normál testalkatú intelligens, nem tolakodó szexpartnere(i)met Bp-en a Nyugatinál. Hely megoldott. Privátban keress lszi.
Zalaegerszegen ma, és szerda délután, kora este pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Privátban keress, köszönöm szépen.
Debrecenben cumiznék masztiznék férfias macis ápolt diszkrét pasi vagyok.
Megbízható ápolt pasi barátkozna hölgy vagy házaspár személyében, van nemi gyakorlatom Tantra masszázsban.
Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Ma este keresem vékony/ normál testalkatú intelligens, nem tolakodó szexpartnere(i)met Bp-en a Nyugatinál. Hely megoldott. Privátban keress.
Bonyodalmaktól mentesen!
Privátban..
Privátban..
Budapesti 60-as nem lepusztult pasi, hölgy partnerét keresi.
Sziasztok!
Valóban 23cm méretem van
Valóban 23cm méretem van
Talán itt van a legtöbb férfi aki nem a nőket szereti