Sziasztok.23 éves pasi vagyok hölgyet keresek titkos kapcsolat céljából.
Kor testalkat nemszámit .Hajdú bihar és békés megyéből.
Email: szexyboy23@gmail.hu
Kor testalkat nemszámit .Hajdú bihar és békés megyéből.
Email: szexyboy23@gmail.hu
Hölgyek titkos szeretője lennék...
Hölgyet keresek Heves megyéből gyöngéd, érzelmes szexre.
Az érzékiséget, simogatást, női test izgatását igen magas fokon űzöm és igazából a nemi szerveknek nem sok köze van a szexhez. Fejben dől el szinte minden.:
Írj és telszámot adok. Párok csak úgy érdekelnek, ha a pasi nincs jelen, tehát a hölgyekkel egyedül vagyok.
Az érzékiséget, simogatást, női test izgatását igen magas fokon űzöm és igazából a nemi szerveknek nem sok köze van a szexhez. Fejben dől el szinte minden.:
Írj és telszámot adok. Párok csak úgy érdekelnek, ha a pasi nincs jelen, tehát a hölgyekkel egyedül vagyok.
Párként keresunk férfit 3 as hoz 30 - 45 éves korig ,hetero alapon. Jelentkezni priviben. Ismerkedés skypen.
sziasztok diszkréten ismerkednék dokanoel a skyp nevem
(Ez egy válasz Zoli714 üzenetére (2015. 05. 29. péntek 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 29. péntek 11:21

Pár vagyunk és férfit keresünk 3 as hoz , hetero alapon. Diszkréció, szimpátia fontos. Ismerkedés skypen. Jelentkezés priviben.
Nem független 28 éves pasi,szintén nem független lányokkal,hölgyekkel ismerkedne diszkrét,kötetlen alkalmi kapcsolat céljából.
Pár vagyunk és férfit keresünk 3 as hoz , hetero alapon. Diszkréció, szimpátia fontos. Ismerkedés skypen. Jelentkezés priviben.
Ma késő este Bécs-Sopron-Sárvár-Veszprém vonalon keresek partnert aktív pasi személyében!
Gáláns srác érett, telt, hölgyet keres Miskolcon és környékén
Igényes ápolt sportos srác ismerkedne , a hétvégére keresek párokat , lányokat , diszkréció adott elvárt , hosszabb távú baráti kapcsolat is érdekelne , mindenre nyitott vagyok hetero alapon akár buli házibuli , vagy swingerre is vevő vagyok , tomas1988@citromail.hu , elérhetöséget kérek , képpel , természetesen én is küldök smile
35 éves pasi vagyok. Hölgyet, párt keresek kellemes időtöltésre. Napközben is ráérek.
Sziasztok! Keresunk ,korban hozank illö pasit harmadiknak, kizárólag hetero alapon. Jelentkezni priviben.
Sziasztok!
Gyakorló masszőr vagyok,(nem profi) GYŐRBEN keresek hölgyeket, akiket masszírozhatok. Csak az anyag árát kell kifizetni.(1. 000 Ft.) Hétköznap az esti órákban házhoz megyek.
Svéd, Aromaterápiás, Lávaköves, Cellulit, Mézes, Himalájai só, masszázs.
Gyakorló masszőr vagyok,(nem profi) GYŐRBEN keresek hölgyeket, akiket masszírozhatok. Csak az anyag árát kell kifizetni.(1. 000 Ft.) Hétköznap az esti órákban házhoz megyek.
Svéd, Aromaterápiás, Lávaköves, Cellulit, Mézes, Himalájai só, masszázs.
Lányok ! - Korrekt Diszkrét Férfi vár napközben lakásán kellemes együttlétre.
Írj: 69elefant@gmail.com címre.
Írj: 69elefant@gmail.com címre.
Sziasztok! Ma délután, este hölgyet kényeztetnék Budaörs környékén.
Sziasztok! Miskolci srác vagyok. Érett, telt hölggyel ismerkednék Miskolcon és környékén.
Hölgy partnerem keresem,
Én, ápolt igényes egészséges , Bp.-i férfi vagyok.
Van helyem. állandó Partnert keresek !
Írj; 69elefant@gmail.com
Én, ápolt igényes egészséges , Bp.-i férfi vagyok.
Van helyem. állandó Partnert keresek !
Írj; 69elefant@gmail.com
Sziasztok.35 éves debreceni szóló férfi vagyok! hölgyet keresek együttlétekre !sms 06706486413 wave Péter vagyok!!
Test karbantartás vékony hölgynek BP , a kor nem számít , csak vékony legyél.

sziazstok fiatal apolt vekony esztergom kornyeki parhoz csatlakoznek harmadiknak