Sziasztok!Gyula környékéröl keresünk lányt,párt esetleg pasit.MI átlagos pár vagyunk l 30/160/50 f 32/176/95 a lány részéröl a bi elfogadott a pasi terén nem.Lányos játékokra,egymáselötti sex ,párcsere ,2 pasi 1 lány,2 lány 1 pasi,amit szeretnénk.Arcos,és intim képet erre az emailra kérünk : metinzuzo@gmail.com
Sziasztok. Anál szexet szerető nőt-párt keresek Szhely-Bük-Sopron és környékén, ha egy kis játékban is benne vagy az csak jobb lehet.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Szexpartnert keresek Vác környékén,57-éves férfi
írjatok cím:yany3@freemail.hu
írjatok cím:yany3@freemail.hu
Sziasztok. Laci vagyok Somogy megyéből. Nyárra Balatonberénybe keresek hölgyeket közös nudizáshoz. Én 41 éves vagyok. Egyedúl járok nudizni,és ezért keresek társat. emailem. mega73m@gmail.com írjatok. köszönöm
Titokban időseb hölgyek, párok szexbarátja lennék.
Ha valakit érdekel írjon privát, fotóim az albumomban.
Ha valakit érdekel írjon privát, fotóim az albumomban.
Sziasztok!
Komárom-Esztergom megyében keresek hellyel rendelkező, diszkrét, intelligens, ápolt fiút/férfit/párt.
Kezdő vagyok szóval a türelem is fontos lenne, leginkább orális dolgok érdekelnének.
Várom üzeneted smile
Komárom-Esztergom megyében keresek hellyel rendelkező, diszkrét, intelligens, ápolt fiút/férfit/párt.
Kezdő vagyok szóval a türelem is fontos lenne, leginkább orális dolgok érdekelnének.
Várom üzeneted smile
26 éves srác vagyok , szívesen ismerkednék lányokkal párokkal , asszonyokkal ,minden jóra nyitott vagyok , hetero ,nagyon izgatnak a 30on felüli hölgyek vannak jó tapasztalataim , veszprém megyén belül , de max zala győr és fejér megyeik vas is beleférne , nagyon igényes közvetlen srác vagyok departed1988@indamail.hu ide várom az üziket
sziasztok! 38-éves hellyel, kocsival rendelkező Érdi férfi vagyok szabadidőnk kellemes eltöltésére hölgyet keresek. szimpátia, tisztaság fontos! geng76@citromail.hu - üdv: Pisti
Sziasztok!
Ereje teljében lévő, budapesti, ápolt sármos pasi vagyok, napközbeni kényeztetésre keresek asszonyokat, nagyikat.
Fényképes levélre én is képpel válaszolok!
Carpe Diem!
Ereje teljében lévő, budapesti, ápolt sármos pasi vagyok, napközbeni kényeztetésre keresek asszonyokat, nagyikat.
Fényképes levélre én is képpel válaszolok!
Carpe Diem!
Sziasztok. Anál szexet szerető nőt keresek Szhely-Bük-Sopron és környékén, ha egy kis játékban is benne vagy az csak jobb lehet.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
sziasztok
hellyel rendelkező bp pasi hölyget csajt fogadna
hellyel rendelkező bp pasi hölyget csajt fogadna
23-al kezdődő hétre keresünk lányt, csak lányt 40 felet, biszex feltétel, esetleges üzenetet privátba várom, a részleteket személyesen v. telefonon egyeztetjük
Sziasztok!
Hetero, sportos, 28 éves pasi vagyok pest megye déli részéről és nagyon szívesen ismerkednék lànyokkal, de pàrokkal is.
Vàrom a leveleket..hàtha...
Hetero, sportos, 28 éves pasi vagyok pest megye déli részéről és nagyon szívesen ismerkednék lànyokkal, de pàrokkal is.
Vàrom a leveleket..hàtha...
26 éves srác vagyok , szívesen ismerkednék lányokkal párokkal , asszonyokkal ,minden jóra nyitott vagyok , hetero ,nagyon izgatnak a 30on felüli hölgyek vannak jó tapasztalataim , veszprém megyén belül , de max zala győr és fejér megyeik vas is beleférne , nagyon igényes közvetlen srác vagyok departed1988@indamail.hu ide várom az üziket
41/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035

Gyöngyösön lakással rendelkező pasi vagyok.Szívesen felajánlom egy titkos kapcsolatra. ANYAGIAK KIZÁRVA!
Csak annyit kérek,hogy én is ott lehessek egy élmény erejéig.
Csak annyit kérek,hogy én is ott lehessek egy élmény erejéig.
Sziasztok. Nagyon vékony kis mellű lányt keresek tartós szex kapcsolatra Szombathely-Bük-Sopron és térsége.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Sziasztok! Kedves,duci hölggyel szeretnék ismerkedni,ha van ilyen. Puszi a kedves,duci hölgyeknek!
Hölgyet keresek Kecskemét környékéről! Akár támogatom is

Sziaaa!!! Csak az iritál,hogy köze nincs az egészhez és játsza itt a nagymenőt!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 03. 11. szerda 02:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 11. szerda 02:59
Törölt felhasználó (965031)

Sziasztok, igaz hogy még csak hajnali 3 van, de nem vagyok független, és diszkréten társat keresek.