Szia! Budapesten elhanyagolt , unatkozó hölgy ,titkos szeretője lennék !
Leveleket privibe kérek .
Sziasztok
Hölgyeket, párokat, keresek akik ismerkednének egy igényes pasival, napközben, Budapesten.
Hölgyeket, párokat, keresek akik ismerkednének egy igényes pasival, napközben, Budapesten.
Ma este 11 óra környékén párokhoz vagy hölgyekhez lehetne csatlakozni Miskolcon vagy környékén?
Nézd meg az adatlapom, hogy szimpatikus vagyok-e. AUTÓS tali is érdekel.
Ha valakinek megfelelő az időpont, az hívjon telefonon. 06305860674
Ha nem tudnám fel venni a munkahelyen, visszahívom a kijelzett számot.
Nézd meg az adatlapom, hogy szimpatikus vagyok-e. AUTÓS tali is érdekel.
Ha valakinek megfelelő az időpont, az hívjon telefonon. 06305860674
Ha nem tudnám fel venni a munkahelyen, visszahívom a kijelzett számot.
Olyan zalai helyes fiatal fiúkat keresünk akik elég potensek. Szinte mindig áll a farkuk és naponta kielégítik magukat. Ha magadra ismertél és szeretnéd hogy egy nálad sokkal idősebb nagyon csinos nagy cicis nő akár titokban is teljes diszkréció mellett rendszeresen kielégítsen téged esetleg a barátaidat, keress meg minket.
Ha fiatal helyes fiú vagy de talán nem független és szivesen kipróbálnád egy érettebb szenvedélyes nővel keress meg
diszkréció adott és elvárjuk

Sziasztok.
32 éves, állitólag szimpatikus, nagyon ápolt és egészséges, humoros pasi vagyok. Bevallom nem vagyok független, sajnos mégis elhanyagolt vagyok szexuális értelemben. Ezen szeretnék változtatni és egy szimpatikus hölggyel vagy házaspárral ismerkednék, ahol a hölgy szivesen venné egy másik férfi közeledését is, szeretnék hosszútávon barát-házibarát lenni.
Amint emlitettem 32 éves vagyok, 172/70, szökés rövid haj, kék szem, átlagos testalkat, testem és lábaim szörösek, intimem 16/4cm és borotvált. Nagyon szivesen kényeztetek minden téren, akár szavakkal, akár tettekkel, kézzel, illetve szeretem a puncit finoman nyalogatni, akár élvezésig is, sem emberileg, sem szexuális téren nem csalódnátok bennem. Nagyon vágyom már rá, hogy keményre duzzadt férfiasságomat egy finom hölgy kényeztesse, ha lehetséges szivesen lövellném nagy mennyiségü ondómat egy finom punciba, szájacskába, vagy ahová a hölgy szereti és kéri
Kor és alkat nem lényeges, csupán az ápoltság és a kölcsönös szimpátia a lényeg
Remélem mielőbb megpillantom a pirosan villogó üzenet jelecskét, addig is szép napot Mindenkinek
32 éves, állitólag szimpatikus, nagyon ápolt és egészséges, humoros pasi vagyok. Bevallom nem vagyok független, sajnos mégis elhanyagolt vagyok szexuális értelemben. Ezen szeretnék változtatni és egy szimpatikus hölggyel vagy házaspárral ismerkednék, ahol a hölgy szivesen venné egy másik férfi közeledését is, szeretnék hosszútávon barát-házibarát lenni.
Amint emlitettem 32 éves vagyok, 172/70, szökés rövid haj, kék szem, átlagos testalkat, testem és lábaim szörösek, intimem 16/4cm és borotvált. Nagyon szivesen kényeztetek minden téren, akár szavakkal, akár tettekkel, kézzel, illetve szeretem a puncit finoman nyalogatni, akár élvezésig is, sem emberileg, sem szexuális téren nem csalódnátok bennem. Nagyon vágyom már rá, hogy keményre duzzadt férfiasságomat egy finom hölgy kényeztesse, ha lehetséges szivesen lövellném nagy mennyiségü ondómat egy finom punciba, szájacskába, vagy ahová a hölgy szereti és kéri

Kor és alkat nem lényeges, csupán az ápoltság és a kölcsönös szimpátia a lényeg

Remélem mielőbb megpillantom a pirosan villogó üzenet jelecskét, addig is szép napot Mindenkinek

Izgat milyen lehet a sex egy érett vagy idősebb nővel.
Május 4.-én délutánra keresek egy szép lábú hölgyet Győr-Debrecen vonalán, akinek a lábfejét csókolgatnám és ezért 5.000 Ft-ot fizetnék.Jelentkezés lábfej fotóval, és pár soros bemutatkozással.( E-mail: balazs7@citromail.hu) Profik kíméljenek!
Sziasztok!
Vki esetleg Vác környéki /20 km körzetben/ kerékpározás Duna parton!
Természetesen eleinte csak ismerkedés céljából!
Aztán maximum nudizás a parton, megbeszélés alapján!
Vki esetleg Vác környéki /20 km körzetben/ kerékpározás Duna parton!
Természetesen eleinte csak ismerkedés céljából!
Aztán maximum nudizás a parton, megbeszélés alapján!
Sziasztok !
Szabolcs megyében, holnapra.
Csajt, nőt keresek, vagy párhoz csatlakoznék
a hölgy kényeztetésére. Diszkréten.
Belső üzi.
Szabolcs megyében, holnapra.
Csajt, nőt keresek, vagy párhoz csatlakoznék
a hölgy kényeztetésére. Diszkréten.

Belső üzi.
Sziasztok!
Párt, hölgyet fényképeznék, videóznék szex közben. Esetleg ha igény van rá beszélnék 3-nak a hölgy örömére.
Holnap, vagyis Vasárnap délután ráérnék!
Várom Budapesti hölgyek, párok leveleit priviben!
Párt, hölgyet fényképeznék, videóznék szex közben. Esetleg ha igény van rá beszélnék 3-nak a hölgy örömére.
Holnap, vagyis Vasárnap délután ráérnék!
Várom Budapesti hölgyek, párok leveleit priviben!
Sziasztok Hétfőn napközben. keresnék Veszprémben partner közös kényeztetésre, esetleg 3nak beszállnék csak a hölgy örömére.
Sziasztok!
Hölgyekkel ismerkednék. Illetve párokkal is, de ebben nincs tapasztalatom.
http://www.goldengate.hu/amator/819911-mizujs
Hölgyekkel ismerkednék. Illetve párokkal is, de ebben nincs tapasztalatom.

http://www.goldengate.hu/amator/819911-mizujs
Zalaegrszegen nem fuggetlen not keresek..ha van irjon bátran...
Sziasztok!
Holnap estére szívesen meglátogatnék egy hölgyet,párt. Privátban képet is küldök, én 25 éves budapesti srác.
Holnap estére szívesen meglátogatnék egy hölgyet,párt. Privátban képet is küldök, én 25 éves budapesti srác.
sziasztok! fiatal (18) fiú vagyok, keresnék kalandot akár idősebbekkel is. csak nők jöhetnek szóba; vagy párok. privátban írj, és küldök képet vagy infót ami érdekel. 19cm. diszkréció kölcsönös!
Sziasztok! Ma hölgy vagy pár Tolna, Szekszárd környékén?
Sziasztok!
Keresünk BI. beállítottságú pasit harmadiknak, orbitális szexjátékokhoz.
Légy bevállaló és nem fogsz csalódni.
Valamint 50 év körüli hölgyet is keresünk hármas szexcsatákhoz. Mi 35 éves Nyíregyházi mindketten BI. pár vagyunk. csusi@citromail.hu
Keresünk BI. beállítottságú pasit harmadiknak, orbitális szexjátékokhoz.

Valamint 50 év körüli hölgyet is keresünk hármas szexcsatákhoz. Mi 35 éves Nyíregyházi mindketten BI. pár vagyunk. csusi@citromail.hu