Sziasztok!!Én egy 39 éves szexkedvelő srác vagyok ,Gy-M-S-megyéből az átlagosnál kicsit nagyobb szőrtelen mérettel.Keresek egy 30-50-ig szexelni szetető igényes hölgyet flörtölésre mozizásra szórakozásra.Elhanyagolt feleség levelét is várom hogy feldobhassam az életét.Nem csak levelezni szeretnék!Autóm van,100% diszkréciót biztositok!!!Irj és válaszolok. ui: pussz !!! Képeim vannak fenn a társkeresőbe ! www.karpatia36@citromail.hu wave
Kedves hölgyeim! Biztos vagyok benne, hogy már elkalandozott a gondolata azon, hogy milyen lenne, ha tudná, hogy a masszőr, aki masszírozza, szinte bármire kapható. Masszázst szeretne! Masszázsnál többet! Ne habozzon, lazuljon el velem. Csak kérnie, jeleznie kell gátlások nélkül, hogy mit és hogyan szeretne. Csak az fog történni, amit szeretne. Semmi sem kötelező.
Sziasztok !
18 éves fiatal fiú vagyok Budapestről !!! Csak lányok,nők,hölgyek érdekelnek !!!

Somogy megye, Kaposvár
Diszkrét hölgyet vagy párt keresnék
Kölcsönadom a feleségemet,korrekt feltételekkel !
Olvass bele a blogjába:
http://www.goldengate.hu/forum/blog/139204-Szeretemha-a-ferjem- -nezmikozben-massal-dugok
Olvass bele a blogjába:
http://www.goldengate.hu/forum/blog/139204-Szeretemha-a-ferjem- -nezmikozben-massal-dugok
Bp. Nagyon alap dolgokat kipróbálnék kíváncsi hetero 18-20 éves sráccal. Ápoltság, kukturált megjelenés, bizalom.
Sziasztok szívesen belépnék harmadiknak,hetero vagyok ,de nagyon ki próbálnám ,hogy milyen ha pénisz van a számban és milyen ha bele élveznek, de nő jelenléte , hogy beindítson az kell. utána nem kérdés semmi.Amit csak szeretnétek. holnap Győr környéke.
Irjatok csakmaeste449@gmail.com
Irjatok csakmaeste449@gmail.com
Sziasztok
Én egy aranyos,kedves 18 éves fiú vagyok ! Még szűz vagyok
Ha lenne kedved tanítani és bevezetni a dolgokba akkor írjál
CSAK LÁNYOK,HÖLGYEK,NŐK ÉRDEKELNEK

Hölgyet keresek, finom szeretkezésekhez, vágyaink kiéléséhez, hosszabb távon, rendszeres kapcsolatra.
- én elváltan egyedül élő középkorú korrekt megbízható, diszkrét, heterogén férfi vagyok.
Helyem van,egyedül élek. Budapesten .. időben pedig rugalmasan alkalmazkodom.
Ha felkeltettem érdeklődésed, írj.
69elefant@gmail.com
- én elváltan egyedül élő középkorú korrekt megbízható, diszkrét, heterogén férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
Somogy megye, Kaposvár
Kölcsönadom a feleségemet,korrekt feltételekkel
!
Olvass bele a blogjába:

Olvass bele a blogjába:
Sziasztok!!Én egy 39 éves szexkedvelő srác vagyok ,az átlagosnál kicsit nagyobb szőrtelen mérettel.Keresek egy 30-50-ig szexelni szetető igényes hölgyet flörtölésre mozizásra szórakozásra,GY-M-S , Vas.Zala megyékből.Elhanyagolt feleség levelét is várom hogy feldobhassam az életét.Autóm van,100% diszkréciót biztositok!!!Irj és nem fogod megbánni !. ui: pussz !!! www.karpatia36@citromail.hu wave
Alkalmi szexpartnert keresek, olyan hölgyet aki kedveli a hosszú érzéki előjátékot.Imádok puncit nyalni!
Lehetőleg vas megyeit keresek. skyp: tigris7711
Lehetőleg vas megyeit keresek. skyp: tigris7711
Sziasztok.
Nem független 33 éves pasi vagyok, állitólag jófej, humoros és intelligens (diplomás). Komárom maximum 40-50 kilométeres körzetéböl keresnék hölgyet, vagy párt hosszútávú diszkrét kapcsolatra. Abszolút megbizható és egészséges vagyok, nem kicsapongó, egyetlen partnerem keresem akivel, vagy akikkel rendszeresen jól érezhetjük magunkat. Fontosnak tartom, hogy egyfajta baráti kapcsolat is kialakuljon köztünk, tudjunk jókat beszélgetni.
Amit magamról irhatok, 173/70, átlagos testalkat, testem szörös, intimtájékon természetesen borotvált, méretem átlagos, 16/4, de nagyon fürge és sok spermám van
Kor és testalkat nem lényeges, az ápoltság azonban igen, én nagyon adok magamra, minden téren. Hölgyeknél nem hátrány a természetes punci sem, söt
Ha felkeltettem érdeklödésedet kérem irj belsö levelet, köszönöm.
Nem független 33 éves pasi vagyok, állitólag jófej, humoros és intelligens (diplomás). Komárom maximum 40-50 kilométeres körzetéböl keresnék hölgyet, vagy párt hosszútávú diszkrét kapcsolatra. Abszolút megbizható és egészséges vagyok, nem kicsapongó, egyetlen partnerem keresem akivel, vagy akikkel rendszeresen jól érezhetjük magunkat. Fontosnak tartom, hogy egyfajta baráti kapcsolat is kialakuljon köztünk, tudjunk jókat beszélgetni.
Amit magamról irhatok, 173/70, átlagos testalkat, testem szörös, intimtájékon természetesen borotvált, méretem átlagos, 16/4, de nagyon fürge és sok spermám van

Kor és testalkat nem lényeges, az ápoltság azonban igen, én nagyon adok magamra, minden téren. Hölgyeknél nem hátrány a természetes punci sem, söt

Ha felkeltettem érdeklödésedet kérem irj belsö levelet, köszönöm.
Somogy megye, Kaposvár
Sziasztok
Valami új ..valami más ?!!
Olvasd el a lapom és ha látsz benne fantáziát...folytassuk privin !!
Szép napot nektek !

Valami új ..valami más ?!!
Olvasd el a lapom és ha látsz benne fantáziát...folytassuk privin !!
Szép napot nektek !
Hölgyet keresek, isteni szeretkezésekhez, Vágyaink kiéléséhez, hosszabb távon rendszeres kapcsolatra.
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Sopronba Szombat délelöttre keresek hölgyet egy kis huncutkodásra. feri196906@citromail.hu
keresek idősebb(az sem baj ha fiatal) tapasztaltabb hölgyet/lány Budapest és környékéről részletek levélben !
Szia!
Háziasszony titkos szeretője lennék Budapesten .
Privit várok .
Háziasszony titkos szeretője lennék Budapesten .
Privit várok .