Kaposvári ápolt, intelligens férfiként keresek hasonló hölgyet, vagy párt!!!
Utazni tudok ésszerű távolságon belül!
A
A
Lányt vagy nőt keresek Budapesten, szívesen tanítalak németre és/vagy angol nyelvre is cserébe, ha franciázol nekem! 39 éves, diplomás férfi vagyok.
Lányt/hölgyet/párokat keresnél kölcsönös örömszerzés céljából! van párom úgyhogy csak is titokban !
A
A
Soproni fiatal lányt keresek, nem baj ha telt vagy az sem baj ha szőrös a puncid és az sem ha vannak bizarr vágyaid álmaid. feri196906@citromail.hu
sziasztok!
debreceni lányt keresek, egymás kényeztetésére!
debreceni lányt keresek, egymás kényeztetésére!

Sziasztok! Lányokat keresek anális szexre, akinek van kedve hozzá, az nyugodtan írhat! Cserébe nagyon kinyallak!!!! fmk85@freemail.hu

Hello Hölgyek, Párok!
Ma szaunàzni lenne kedvem de nincs kivel!, :(
Valaki?
Zalakaros vagy Kehidakustány?
Várom a jelentkezöket!!,,,
Ma szaunàzni lenne kedvem de nincs kivel!, :(
Valaki?
Zalakaros vagy Kehidakustány?
Várom a jelentkezöket!!,,,
A
A
Üdv!
Partnert keresek yoni masszázs gyakorlásához.
Partnert keresek yoni masszázs gyakorlásához.
Sziasztok!
Sportos alkatom van, 19cm a méretem, vastag. Viszonylag sokat spriccelek, szeretem a perverz, és extrém dolgokat. Képeket tudok küldeni, ide nem tudtam feltenni. Autóm van, abban lehet csinálni, de bármiben benne vagyok. Szívesen beszállok harmadiknak is akár. Igényes, borotvált. írjatok bátran! smile , időben, rugalmas vagyok, Peste megyében vagy Budapesten vagyok elérhető!
Sportos alkatom van, 19cm a méretem, vastag. Viszonylag sokat spriccelek, szeretem a perverz, és extrém dolgokat. Képeket tudok küldeni, ide nem tudtam feltenni. Autóm van, abban lehet csinálni, de bármiben benne vagyok. Szívesen beszállok harmadiknak is akár. Igényes, borotvált. írjatok bátran! smile , időben, rugalmas vagyok, Peste megyében vagy Budapesten vagyok elérhető!
Sziasztok! Január 11-12-re szeretnék találni egy párt. hölgyet. esetleg srácot.Sok mindenre nyitott vagyok, enyhe biszex hajlammal.Magamról:40 éves , kopasz, 172 cm magas, 85 kg vagyok, jó intim mérettel.Privát üzeneteket várok.Csak január 11-től vagyok..
Sziasztok
kedves diszkrét hölgyet keresek!
kedves diszkrét hölgyet keresek!
Sziasztok!
Kecskemét és környékén ismerkednék hölgyekkel illetve párokkal a hölgy örömére.
Kecskemét és környékén ismerkednék hölgyekkel illetve párokkal a hölgy örömére.
Sziasztok!
35 éves 186/85 budapesti férfi vagyok.Napközbeni (délelőtt -kora délután) találkozásokhoz (bár most vannak szabad estéim is.) keresek diszkrét Hölgyet ,esetleg párt, Hely megoldható. Képek vannak rólam itt is, illetve arcképet emailen. Hosszútávban gondolkodom ,de minden megbeszélés kérdése. Kor ,súly stb nem mérvadó az összhatás a döntő. Belső üzenetet várok
35 éves 186/85 budapesti férfi vagyok.Napközbeni (délelőtt -kora délután) találkozásokhoz (bár most vannak szabad estéim is.) keresek diszkrét Hölgyet ,esetleg párt, Hely megoldható. Képek vannak rólam itt is, illetve arcképet emailen. Hosszútávban gondolkodom ,de minden megbeszélés kérdése. Kor ,súly stb nem mérvadó az összhatás a döntő. Belső üzenetet várok
sziasztok egy ápolt 23 éves srác vagyok tele tapasztalatokkal és vágyakkal, ha esetleg valakibe csajok fantáziát keltettem akkor ne habozz irni szivesen fell megyek hozzád és eltölthetünk egy fergeteges éjjszakát vagy esetleg be is szállok 3-dik nak utazás nem akadály! irjatok nyugodtan skypom: gerike19900816
Kultúrált, kedves 50-es pasi, reggel-délelőtti szabadidővel keres karcsú, vékony lányt rendszeres tiltott gyümölcs élvezkedéshez.
Stílus, érzékiség tűsarkú, combfix habfürdő.
AMi garantált :
ápoltság, fínom hosszú franciázás, símogató gyengéd nyak-hátmasszázs, diszkréció
Fényképnek örülnék
Stílus, érzékiség tűsarkú, combfix habfürdő.
AMi garantált :
ápoltság, fínom hosszú franciázás, símogató gyengéd nyak-hátmasszázs, diszkréció
Fényképnek örülnék
Sziasztok. Ma délelötti hancúrozásra keresek hölgyet vagy párt Sopronba.
Leveleket privire, adatlapra kérném.
Leveleket privire, adatlapra kérném.
Szexre vágyó 50-es Hölgy? Budapesti, ápolt, borotvált és egészséges, telt formákat is kedvelő kulturált 50-es férfi.
Helyem van. Egy élvezetes mai délután?
Helyem van. Egy élvezetes mai délután?
Győr-Pápa környéki lány-érett asszonyt keresek kortól alkattól független titkos xex kapcsira . Nem független 40-éves pasi vagyok .