Sziasztok,lányt,párt keresek most hétvégére,a részleteket privátban beszéljük meg.
Szia!
Ma délutánra keresek csajt közös masztira ! Vagy párt kukkolnék diszkréten .
Leveleket privibe kérek .
Ma délutánra keresek csajt közös masztira ! Vagy párt kukkolnék diszkréten .
Leveleket privibe kérek .
Debreceni ribancok jelentkezését várom
sziasztok!
szombat délutánra szervezek Budapesten a XVII. kerületben egy gangbang bulit ahol terveim szerint 5-10 pasival fogok dugni és közbe persze szopizni is őket / titeket ;PP 19 éves vagyok.
jelentkezőket keresek arcos képpel fornicandoultra@gmail.com válaszban természetesen viszonzom a képeket intim képeket pedig az adatlapomon is találsz.
csók a g*cis hímtagokra! ;PP

szombat délutánra szervezek Budapesten a XVII. kerületben egy gangbang bulit ahol terveim szerint 5-10 pasival fogok dugni és közbe persze szopizni is őket / titeket ;PP 19 éves vagyok.
jelentkezőket keresek arcos képpel fornicandoultra@gmail.com válaszban természetesen viszonzom a képeket intim képeket pedig az adatlapomon is találsz.
Szia
Budapesten hölgyet vagy párt kukkolnék diszkréten . Vagy közös maszti csajokkal ?
Leveleket privátba kérek .
Budapesten hölgyet vagy párt kukkolnék diszkréten . Vagy közös maszti csajokkal ?
Sziasztok!
Debreceni, nagy mellű lányt keresek, csajos dolgokhoz...
Debreceni, nagy mellű lányt keresek, csajos dolgokhoz...

Szia
Budapesten hölgyet vagy párt kukkolnék diszkréten . Vagy közös maszti ?
Helló! Hölgyel ismerkednék diszkrét kapcsolatra! Mindenkinek válaszolok!
sziasztok!

Ma délután vagy este felé csatlakoznék nőkhöz vagy párokhoz a hölgy kényeztetésére Miskolc vagy Kazincbarcika környékén.. Telefonon keressetek és megyek. 06305860674
Sziasztok!
27 éves pesten (IX.ker) élő srác vagyok. 183 cm magas, 85 kg. normál/sportos(szélesebb vállak) alkat.
Intim részem átlagos 15-16 cm, picit vastagabb az átlagnál. Borotvált. Hajam rövid és van 3 tetoválásom.
Holnap napközben tudok fogadni is!!!
Keresek hölgyeket vagy párokat 18-50 éves korig. Kölcsönös fotócsere (emailben) után a többit megbeszéljük, ritkán van helyem (nem egyedül élek az albiban), de tudok menni bárhova. Akár egyszeri akár állandó szexpartnert/partnereket keresek.
Ápoltság és diszkréció adott és elvárt.
Írjatok privátot.
Hali
27 éves pesten (IX.ker) élő srác vagyok. 183 cm magas, 85 kg. normál/sportos(szélesebb vállak) alkat.
Intim részem átlagos 15-16 cm, picit vastagabb az átlagnál. Borotvált. Hajam rövid és van 3 tetoválásom.
Holnap napközben tudok fogadni is!!!
Keresek hölgyeket vagy párokat 18-50 éves korig. Kölcsönös fotócsere (emailben) után a többit megbeszéljük, ritkán van helyem (nem egyedül élek az albiban), de tudok menni bárhova. Akár egyszeri akár állandó szexpartnert/partnereket keresek.
Ápoltság és diszkréció adott és elvárt.
Írjatok privátot.
Hali
Sziasztok! Nem tudom hogy létezik- e ilyen, de én Miskolcon és környékén keresek érett hölgyeket 45 év felett érzéki intim kapcsolat céljából. Intelligens, normális, ápolt fickó vagyok.
Párokhoz csatlakoznék, v. magányos hölgyek vigasza lehetnék..Dunaújváros + 50 Km-es körzetben utazni tudnék..
Privátban bővebben...
Privátban bővebben...

Szia
Magányos vagy elhanyagolt feleségeket keresek tartós, diszkrét szexkapcsolatra.
Szia
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék, kis mellű, vékony testalkatú hölggyel, kor nem számít!
Hajdú-Bihar, és Jász-Nagykun megyék..
Szívesen ismerkednék, kis mellű, vékony testalkatú hölggyel, kor nem számít!
Hajdú-Bihar, és Jász-Nagykun megyék..
Üdv...Holnap egy Hölgy napozni hajóban? Dunán Visegrád alatt?
Szia
Sziasztok!
Olyan Bp-i, hellyel rendelkező hölgyekkel, ill. párokkal ismerkednék, ahol a hölgy kifejezetten szereti az análsexet és/vagy spermaimádó!
Hetero alapon ismerkednék, nem vagyok KAMU! Találkozni is merek!
Privátban várom a leveleket!!!
Olyan Bp-i, hellyel rendelkező hölgyekkel, ill. párokkal ismerkednék, ahol a hölgy kifejezetten szereti az análsexet és/vagy spermaimádó!
Hetero alapon ismerkednék, nem vagyok KAMU! Találkozni is merek!
Privátban várom a leveleket!!!