Elhanyagolt feleségek és unatkozó hölgyek orgazmus mestere lennék. Én minden nap mosolyt varázsolnék az arcodra...
Győrben Sziasztok Holnap napközben keresek partnert hölgy személyében vagy esetleg párt. A párosban kezdő vagyok. ápolt ,intelligens , jó egzisztenciával rendelkezem Köszi
sziasztok!
kukolni, nudizni szeretnék.

Sziasztok! SOS hölgyeim! Most valaki könnyítene rajtam? 5e kp. Természetesen előre

Sziasztok! Ismerkednék hölgyekkel vagy párokkal. Igényes, kultúrált 31 éves srác vagyok, szeretem a tartalmas és hosszantartó együttléteket. Intim méretem nagyobb az átlagnál... Esetleges válaszokat itt privátban vagy a pocakos1983@gmail.com e-mail címre várok.
Nem független harmincas srác vagyok keresek lányt vagy párt minden jóra Székesfehérváron.Irj a duo1@freemail.hu-ra
Nagy és vastag mérettel rendelkező srác elhanyagolt feleségeket kényeztetne.
Fiatal nagy vastag méretű kedves fiúval ismerkedne Pestmegyei csinos izgalmas lány!Lehetsz tapasztalatlan is!
Sziasztok
Klub látogatást terveznék hétköznap napközben !!
Szauna,jakuzzi,tükörszoba és más egyéb élmény szobák meglátogatása napközben egy nívós klubban ..Még én sem voltam, de ha akad egy jó partner (csinos, szimpatikus hölgy esetleg párszemélyében) szívesen meglátogatnám.A klub ilyenkor,napközben wellnessként működik és nem az esti menetrend szerint !! Az alap a kölcsönös szimpátia és a semmi sem kötelező elv !
Költségeket természetesen én fedezem, ha kérdésed van írj privit !

Klub látogatást terveznék hétköznap napközben !!
Szauna,jakuzzi,tükörszoba és más egyéb élmény szobák meglátogatása napközben egy nívós klubban ..Még én sem voltam, de ha akad egy jó partner (csinos, szimpatikus hölgy esetleg párszemélyében) szívesen meglátogatnám.A klub ilyenkor,napközben wellnessként működik és nem az esti menetrend szerint !! Az alap a kölcsönös szimpátia és a semmi sem kötelező elv !
Költségeket természetesen én fedezem, ha kérdésed van írj privit !
Sziasztok !
Kölcsönös szimpátia esetén Dunai motorcsónakázás, közben napozás, lazulás... esetleg egy kis erotikával fűszerezve ?!
Csinos hölgyet, hölgyeket esetleg egy nagyon szimpatikus párt keresek... a semmi sem kötelező, de sok minden lehet elvén !!
Ha érdekel ill. kérdésed van, keress priviben !!

Kölcsönös szimpátia esetén Dunai motorcsónakázás, közben napozás, lazulás... esetleg egy kis erotikával fűszerezve ?!

Csinos hölgyet, hölgyeket esetleg egy nagyon szimpatikus párt keresek... a semmi sem kötelező, de sok minden lehet elvén !!
Ha érdekel ill. kérdésed van, keress priviben !!
Kipróbálnám fiúval! Szolnok és környékén keresek bi beállítottságú fiúkat, bi fiú tagú párokat. 40 éves férfi vagyok.
Sziasztok!
)
A múlt szombaton elmaradt bulit pótolandó, szervezek egy gangbang bulit e hét vasárnap délutánra ;PP Igényes budapestiek jelentkezését várom arcos képpel a fornicandoultra@gmail.com válaszban küldök viszonzást! intim képeket pedig találsz rólam itt ;PP
csók a gecis farkatokra ;PP

A múlt szombaton elmaradt bulit pótolandó, szervezek egy gangbang bulit e hét vasárnap délutánra ;PP Igényes budapestiek jelentkezését várom arcos képpel a fornicandoultra@gmail.com válaszban küldök viszonzást! intim képeket pedig találsz rólam itt ;PP
csók a gecis farkatokra ;PP
Hölgyek titkos szeretője lennék.
A héten lakásomon pároknak helyet bizositok . Budapest .
Leveleket privibe .
Leveleket privibe .
Sziasztok!
27 éves pesten (IX.ker) élő srác vagyok. 183 cm magas, 85 kg. normál/sportos(szélesebb vállak) alkat.
Intim részem átlagos 15-16 cm, picit vastagabb az átlagnál. Borotvált. Hajam rövid és van 3 tetoválásom.
Keresek hölgyeket vagy párokat 18-50 éves korig. Kölcsönös fotócsere (emailben) után a többit megbeszéljük, ritkán van helyem (nem egyedül élek az albiban), de tudok menni bárhova. Akár egyszeri akár állandó szexpartnert/partnereket keresek.
Ápoltság és diszkréció adott és elvárt.
Írjatok privátot.
Hali
27 éves pesten (IX.ker) élő srác vagyok. 183 cm magas, 85 kg. normál/sportos(szélesebb vállak) alkat.
Intim részem átlagos 15-16 cm, picit vastagabb az átlagnál. Borotvált. Hajam rövid és van 3 tetoválásom.
Keresek hölgyeket vagy párokat 18-50 éves korig. Kölcsönös fotócsere (emailben) után a többit megbeszéljük, ritkán van helyem (nem egyedül élek az albiban), de tudok menni bárhova. Akár egyszeri akár állandó szexpartnert/partnereket keresek.
Ápoltság és diszkréció adott és elvárt.
Írjatok privátot.
Hali
Ma délután hölgyek valaki sex Budapesten hely nem megoldott
Bp-én szexelnék ma , minden ami szex érdekel , heteró alapon
Sziasztok,ápolt,diszkrét,nem független Vas Megyei pasi vagyok.Szívesen kényeztetnék bi párokat,tenném szebbé a szeretkezésüket.Szeretnélek mindkettőtöket kényeztetni,miközben Ti egymással foglalkoztok,akár viszonzás nélkül is.
e-mail: attis0110@freemail.hu
e-mail: attis0110@freemail.hu
Szia! Ma keresek Budapesten autós hancúrozásra egy csajszit .
Levelet privibe kérek .
Levelet privibe kérek .
Sziasztok,lányt,párt keresek most hétvégére,a részleteket privátban beszéljük meg.