Sziasztok! Olyan lányt vagy párt keresek aki ráérne a hétvége folyamán. Saját helyem van, fiatal igényes és sportos srác vagyok, ha érdekelne a dolog írj bátran
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Zalaegerszegen holnap reggel, kora délelőtt pasit szopnék. Helyem van hozzá. Privátban keress, köszönöm szépen.
Penteken napkozben Holgyet , part keresek izgis kalandokra. Nagyon sok tapasztalatom van mindenfele felallasban. Irjatok batran talakozzunk akar csak egy oralra, vagy kozos masztira is.
Zalaegerszegen holnap reggel, illetve szombaton délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van, privátban keress, köszönöm.
Elhanyagolt férj alkalmi kapcsolatot keres hosszú távon.
Mai napon aktív srácot vagy párokat keresek egy kis hancúrozásra,masszázst is kaptok. Kecskemét és környékén.Helyem van de utazni is tudok!
Szexuálisan elhanyagolt férfit keresek az adatlapom alapján. Diszkrét helyem van.

Debrecen és környékén keresek idősebb telt nőket diszkrét kapcsira.
Részletek privatban
Részletek privatban
Kíváncsi hetero pasi Kecskeméten
Szopnék
Írj ha érdekel
Szopnék
Írj ha érdekel
Hely ok, Bp most kaland?

Üdv mindenkinek!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt vagy hölgyet keres két biszex érdeklődésű férfi.
Ápolt, magunkra és környezetünkre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfiak vagyunk.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt vagy hölgyet keres két biszex érdeklődésű férfi.
Ápolt, magunkra és környezetünkre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfiak vagyunk.
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Sziasztok!
Ha a Te párod is külföldön dolgozik, ritkán találkoztok, de szeretnél problémát a kapcsolatodban, ugyanakkor jó lenne izgalmakat átélni egy hasonló cipőben járó férfival a megbeszélt kereteken belül, lszi írj privátban. Maximális diszkréció adott. Elsősorban Kelet-Magyarország,
Ha a Te párod is külföldön dolgozik, ritkán találkoztok, de szeretnél problémát a kapcsolatodban, ugyanakkor jó lenne izgalmakat átélni egy hasonló cipőben járó férfival a megbeszélt kereteken belül, lszi írj privátban. Maximális diszkréció adott. Elsősorban Kelet-Magyarország,
sziasztok
Budapesten,Pest megyében és környékén ismerkednék párokkal,hölgyekkel
napközbeni szabadidővel rendelkezem
43 éves ápolt és egészséges férfi vagyok
alkatom magas,férfias,szerszámom 18cm,borotvált
autóm van
nem kamus vagyok
írjatok,ismerkedjünk
Budapesten,Pest megyében és környékén ismerkednék párokkal,hölgyekkel
napközbeni szabadidővel rendelkezem
43 éves ápolt és egészséges férfi vagyok
alkatom magas,férfias,szerszámom 18cm,borotvált
autóm van
nem kamus vagyok
írjatok,ismerkedjünk
Sziasztok! Nyiregy környéki magányos női partner?Kortól független Irj rám
Zalaegerszegen ma délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban keress, köszönöm.
Zalaegerszegen szerda reggel, délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban keress, köszönöm.
Sziasztok! Vannak itt női rucisok, femboyok, travik akik szívesen kielégítenének egy sportos, 30-as, elegans megjelenseu dominans urat? Combfix, magassarkut imadnam rajtad. Nőként használnálak. Kitartoan, odaadoan szopjal, szeresd a spermas jatekokat es legyel alazatos.

35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm, vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem, társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni.