Értelmes, vonzó férfiként keresek ápolt, nem borotvált lánypartnert kortól függetlenül.
Tatabánya és környékén (esetleg messzebb) lakó párokat kukkolnék, 3iknak beszállnék a hölgy örömére, illetve szóló lányok előtt masztiznék 21/5 cm pénisszel.Nudista szaunázás is érdekel... ahol bármi előfordulhat smile
180cm / 85kg sportos vékony 40 éves pasi vagyok.
Belső leveleket várok vagy ide: santaclaus6712@gmail.com
Szia-sztok
Budapesti srác vagyok 36/180/75 , keresek hölgyet ,vagy szívesen csatlakoznék párhoz közös szimpátia esetén.
tomix33x@hotmail.hu
Budapesti srác vagyok 36/180/75 , keresek hölgyet ,vagy szívesen csatlakoznék párhoz közös szimpátia esetén.
tomix33x@hotmail.hu

titkos de kölcsönös örömszerzésre nők párok érdeklődését várom.

Sziasztok!
Fejér megyei 46 éves pár keres pasit 3ik nak. 35 felettiek jelentkezését várjuk!
Ápoltság, dohány mentesség elvárás!
Email: bobo433@freemail.hu
Fejér megyei 46 éves pár keres pasit 3ik nak. 35 felettiek jelentkezését várjuk!
Ápoltság, dohány mentesség elvárás!
Email: bobo433@freemail.hu
Sziasztok !
Holnap délután szex ?
Nő(k)höz, vagy párhoz elmennék szívesen.
Nkálló-Nyíregy.
Fontos a kölcsönös szimpátia, és diszkréció.
Belső levél, vagy ( makmarci34@freemail.hu ) .
Holnap délután szex ?
Nő(k)höz, vagy párhoz elmennék szívesen.
Nkálló-Nyíregy.
Fontos a kölcsönös szimpátia, és diszkréció.
Belső levél, vagy ( makmarci34@freemail.hu ) .

Tatabánya és környékén (esetleg messzebb is) lakó párokat kukkolnék, 3iknak beszállnék a hölgy örömére, illetve szóló lányok előtt masztiznék 21/5 cm pénisszel.Nudista szaunázás is érdekel... ahol bármi előfordulhat

Megismerkednék tartós alkalmi kapcsolat céljából Mátészalka és körzetéből kortól függetlenül... Írjatok bátran, fényképet ha kapok, küldök én is. Nem vagyok kamus.
huzso@lajt.hu
huzso@lajt.hu
Sziasztok kedves hölgyek!
Kedves , ápolt hölgy sexuális vágyának, titkos vágyának kielégítését vállalom. Diszkrét, minden téren megbízható férfi vagyok. Budapest, Egom, Tata, Bicske környéke. Joce66@freemail.hu
Kedves , ápolt hölgy sexuális vágyának, titkos vágyának kielégítését vállalom. Diszkrét, minden téren megbízható férfi vagyok. Budapest, Egom, Tata, Bicske környéke. Joce66@freemail.hu
Sziasztok! Mi egy kedves, ápolt, megbízható pár vagyunk, és keressük azt a bi lánytagú párt, bi lányt, vagy nagyon kivételes esetben azt a hetero fiút, aki szeretne kellemes estéket eltölteni velünk. Nem bánnánk, ha nem csak sexkapcsolat lenne, hanem akár barátság is kialakulna. Nem feltételünk a párcsere!! Ellenben mindenképp szeretnénk, a női bi-re helyezni a hangsúlyt. Reméljük felkeltettük érdeklődéseiteket, jelenkezzetek! Email: harmasban03@freemail.hu.
Sziasztok!
Fejérmegyei 46 éves pár keres, pasit 3 ik nak!
Email:bobo433@freemail.hu
Fejérmegyei 46 éves pár keres, pasit 3 ik nak!
Email:bobo433@freemail.hu
Sziasztok!
Telt hölgytagú párral ismerkednék Miskolcon!
Megbízható és nem független pasi vagyok
Üdv :Laci
Telt hölgytagú párral ismerkednék Miskolcon!
Megbízható és nem független pasi vagyok
Üdv :Laci
Budapesti Házas/Pár mindkét tagját kényeztetném szeretkezésük előtt, alatt, kézzel, szájjal, vagy elég nagy farkammal, de örömmel nézném is őket szex közben...
Sziasztok.180 75 32 fekete hajú barna szemű ápolt normális diszkrét a szexben sok mindenre nyitott független Szolnoki férfi vagyok.Elsősorban hölgyet keresek baráti és szex kapcsolatra de párhoz is szívesen csatlakoznék.Kortól függetlenül írjatok bátran latogatod@gmail.coml
Megpróbálom a lehetetlent:
Erotikusan a jelenleginél többet igényelnék, s gondoltam tölthetnénk az időt kellemesebben is együtt. Ha akadna hasonló szituban lévő hölgy (18-40) Győr környékéről, rohannék hozzá. Írj!
(erasmus23@freemail.hu)
Akár hosszabb távra is megmaradhatna titkos, diszkrét szenvedélyünk....
(Én: 36/176/76, ja és fiú)
Erotikusan a jelenleginél többet igényelnék, s gondoltam tölthetnénk az időt kellemesebben is együtt. Ha akadna hasonló szituban lévő hölgy (18-40) Győr környékéről, rohannék hozzá. Írj!
(erasmus23@freemail.hu)
Akár hosszabb távra is megmaradhatna titkos, diszkrét szenvedélyünk....
(Én: 36/176/76, ja és fiú)
Sziasztok! Péter vagyok, 180/85/31 ápolt férfi. Én nem vagyok független, "csak" szexpartnert keresek egy ápolt, intelligens, igényes hölgy személyében, Baranyában, illetve kéthetente járok Budapestre, így ott is.Remélem felkeltettem az érdeklődésedet.
pedrodela@citromail.hu
pedrodela@citromail.hu
Sziasztok! Péter vagyok, 180/85/31 ápolt férfi. Én nem vagyok független, "csak" szexpartnert keresek egy ápolt, intelligens, igényes hölgy személyében, Baranyában, illetve kéthetente járok Budapestre, így ott is.Remélem felkeltettem az érdeklődésedet.
pedrodela@citromail.hu
pedrodela@citromail.hu
csinos, debreceni lány, 26 éves, kék szem, fekete haj, nagy kerek mellek, szép formás popóval keres hölgyet hancúrozni. teljesen kezdő vagyok. van pasim, de ő nem feltétlen szállna be. mail: threesome@email.com
36-38as pár bulit,férfit keres ma estre pesten!szimpátia,szex.várjuk a jelentkezést (hely kell)
34 éves, mackós, nem független, hetero srác, diszkrét hölgyet keres Bp.-en vagy környékén, hétköznap esténkénti találkára. Utazni tudok. Bővebbet az adatlapomon...