Kecskeméten keresek vékony csajszit, barátságon alapuló kapcsira én 33é nfgtlen ffi mexiko76@citromail.hu
Sziasztok!
27éves nagykanizsai nem független kényeztetni imádó mindenre nyitott srác vagyok.Lányokat nőket párokat keresek közös szex céljából írjatok ha érdekellek!
27éves nagykanizsai nem független kényeztetni imádó mindenre nyitott srác vagyok.Lányokat nőket párokat keresek közös szex céljából írjatok ha érdekellek!
Sziasztok. Lányok,párok,hölgyek,Én 34 éves Bp.-i. ff vagyok és szívesen ismerkednék.2in1-be tapasztalt vagyok.
Imádom nyalni minden jobban bene vagyok,fényképezés és a videózás nem zavar.
írjatok laszlo751013@freemail.hu-ra
Imádom nyalni minden jobban bene vagyok,fényképezés és a videózás nem zavar.
írjatok laszlo751013@freemail.hu-ra
Sziasztok!
Vas megye és környékéről keresek ápolt párt. Intelligens, ápolt, megbízható, férfi vagyok.
Email cím: vasipasi1@freemail.hu
Vas megye és környékéről keresek ápolt párt. Intelligens, ápolt, megbízható, férfi vagyok.
Helló
35-éves Bp.-i. pasi hólnap(24 Szerda) napara keres lányt,hölgyet,párt .Unalom ellen. Többet szeretnél látni és tudni rólam írjál a laszlo.mi@citromail.hu
35-éves Bp.-i. pasi hólnap(24 Szerda) napara keres lányt,hölgyet,párt .Unalom ellen. Többet szeretnél látni és tudni rólam írjál a laszlo.mi@citromail.hu

Szeretem elkényeztetni a nőt elöször csókokkal és a nyelvemmel.Imádok nyalni ameddig csak akarod! Ha szeretnéd, hogy elkényeztesselek írj.
Aztán ha kellően felizgultál az lesz amit akarsz.
Aztán ha kellően felizgultál az lesz amit akarsz.
Sziasztok!Análszexre is nyitott lányokat és hölgyeket keresek Kanizsáról.27 éves nem független kényeztetni imádó srác vagyok!E-mail:egysrac2683@citromail.hu
35 éves, Budapesti átlagos testalkatú értelmiségi egyedülálló srác lányt, esetleg párt keres. Levélváltás után természetesen fotót is tudok küldeni.
este 9után agárd körül 32 nem független srác kalandot keres elhanyagolt lányok asszonyok elöny helyem van irj ide vagy kaland-bt@hotmail.com msnre ha nem vagy elmegyek érted
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok hokedlee!
Szívesen megismerkednék veletek! (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 19. péntek 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 02. 19. péntek 17:52
Szívesen megismerkednék veletek! (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 02. 19. péntek 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (452937)

Nem független vasmegyei ffi vagyok!36/183/80 jó kaliberű borotvált srác!Házaspárokat,férjes asszonyokat keresek diszkrét,laza,tabumentes kapcsolatra!dik73@freemail.hu
Sziasztok! Pécsi 21éves srác vagyok, 193cm 75kg szőke haj kék szem, ápolt és igényes, mindenhol borotvált!
Keresek minden jóra lányt, párt, érett nőt, akivel kellemesen eltölthetnénk az időt! Hosszú táv is oké!!! De inkább laza, szexkapcsi érdekelne!! minden jóban benne vagyok, nyitott vagyok új dolgokra is!
Írjatok e-mailt a thesteveoo@gmail.com címre! mindenkinek válaszolok, képet is küldhetek! Minden megoldás érdekel! Kor nem számít, csak az ápoltság!!
thesteveoo@gmail.com
puszi
Keresek minden jóra lányt, párt, érett nőt, akivel kellemesen eltölthetnénk az időt! Hosszú táv is oké!!! De inkább laza, szexkapcsi érdekelne!! minden jóban benne vagyok, nyitott vagyok új dolgokra is!
Írjatok e-mailt a thesteveoo@gmail.com címre! mindenkinek válaszolok, képet is küldhetek! Minden megoldás érdekel! Kor nem számít, csak az ápoltság!!
thesteveoo@gmail.com
puszi
175-78-32 éves férfi szimpatikus adottságokkal rendelkezem..Vas-megye...18karika18@citromail.hu
Sziasztok!
Jóképűnek tartott 41 éves férfi vagyok és házaspárhoz csatlakoznék a hölgy örömére Budapesten és környékén Diszkréten mert nem vagyok független.
Imádok nyalni,méretem 18cm,borotvált vagyok és kultúrált.
renault68@freemail.hu
Jóképűnek tartott 41 éves férfi vagyok és házaspárhoz csatlakoznék a hölgy örömére Budapesten és környékén Diszkréten mert nem vagyok független.
Imádok nyalni,méretem 18cm,borotvált vagyok és kultúrált.
renault68@freemail.hu
Kizárólag Csongrád megyei 27-40 év közötti ápolt, kedves, intelligens, határozott, gyengéd, de férfias házibarátot keresünk a párommal (én 26 (nő), ő 41(ffi))! Hosszú távú hármas kapcsolatra gondoltunk!! Legyen időd erre a kapcsolatra!!!
....hozzátennénk még azt is, hogy mielőtt írsz tisztázd magadban mennyire komolyak a szándékaid.
mail:pasit3nak@gmail.com
....hozzátennénk még azt is, hogy mielőtt írsz tisztázd magadban mennyire komolyak a szándékaid.
mail:pasit3nak@gmail.com
Nem független vasmegyei ffi vagyok!36/183/80 jó kaliberű borotvált srác!Házaspárokat,férjes asszonyokat keresek diszkrét,laza,tabumentes kapcsolatra!dik73@freemail.hu
hali!
34 éves,szolis borotvált bodys srác vagyok!igényes lányt,hölgyet keresek hatalmas ágycsatákra!
34 éves,szolis borotvált bodys srác vagyok!igényes lányt,hölgyet keresek hatalmas ágycsatákra!

beszélgetnék ismerkednék. msn: mclod01@hotmail.com én 35 éves pasi vagyok
Sziasztok!
beszélgetnék ismerkednék. msn: mclod01@hotmail.com 35 éves pasi vagyok
Kecskemét és környékén ajánlom magam. Keress meg bátran!