Sziasztok ! Holnap estére keresek Siófok környékéről ,hölgyet 23-40 között ágycsatára
Ott leszek egy nívós szállodában ( csütörtök éjszaka ) Lehet hármasban is !

Ott leszek egy nívós szállodában ( csütörtök éjszaka ) Lehet hármasban is !
Puncinyalást kedvelő nős pasi keresi azt a hölgyet aki szeretné ha kényeztetném!!
Sziasztok
Ma estére párral vagy hölgyekkel ismerkednék a hölgy örömére.35 éves átlagos Bp-i ff vagyok.
Ma estére párral vagy hölgyekkel ismerkednék a hölgy örömére.35 éves átlagos Bp-i ff vagyok.
Sziasztok!
Olyan hölggyel,asszonnyal szeretnék ismerkedni aki szintén nem kapja meg amire vágyik.Nem egyszeri alkalmat keresek!Szeretném megismerni a partnerem és vágyait maradéktalanul megvalósítani.Én 31éves,175cm magas,átlagos testalkatú férfi vagyok.Székesfehérváron lakom,utazni tudok.Szimpátia,diszkréció,higiénia fontos.Belső üzenetet írj
Olyan hölggyel,asszonnyal szeretnék ismerkedni aki szintén nem kapja meg amire vágyik.Nem egyszeri alkalmat keresek!Szeretném megismerni a partnerem és vágyait maradéktalanul megvalósítani.Én 31éves,175cm magas,átlagos testalkatú férfi vagyok.Székesfehérváron lakom,utazni tudok.Szimpátia,diszkréció,higiénia fontos.Belső üzenetet írj
Nőt, párt keresek, mindenben benne vagyok mail és msn kovcsdn1@gmail.com !
36 éves,nem független bp-i férfi vagyok. 170cm,75 kg,rövid barna haj,barna szem.Egymás családi életének megzavarása nélkül keresek hölgypartnert 25-50éves korig,diszkrét,laza kapcsolatra. Molettség,tetoválás,piercing,enyhe perverzió kifejezetten előnyös.
Esetleg párok érdeklődését is fogadom,de inkább csak a hölgy örömére.

Nyalásra vágyó puncit kényeztetnék...

45 éves átlagos hetero pasi vagyok Budapeströl. Filigran nőt vagy párt keresek Budapesten normális szexuális elképzelésekkel (s/m,kaki,pisi,animal nem normális nekem) szívesen fotózok is. Csak ma este vakrandi is lehetséges! emailon egyeztetünk: orion693@freemail.hu
Sziasztok! Péter vagyok, 180/85/31 ápolt férfi. Én nem vagyok független, "csak" szexpartnert keresek egy ápolt, intelligens, igényes hölgy személyében, Baranyában.Remélem felkeltettem az érdeklődésedet.
pedrodela@citromail.hu
pedrodela@citromail.hu
Nőt, párt keresek, párral mindenben benne vagyok mail és msn kovcsdn1@gmail.com !
HÖLGYEK! 4KEZES MASSZÁZS?
Sziasztok!
Félegyzázáról keresek hölgyet titkos kapcsolatra,
lehetőleg búvó- hellyel rendelkezőt ,vagy szeress a természetben sétálni (..is..)
puszi
Félegyzázáról keresek hölgyet titkos kapcsolatra,
lehetőleg búvó- hellyel rendelkezőt ,vagy szeress a természetben sétálni (..is..)
puszi
Nőt, párt keresek, párral mindenben benne vagyok mail és msn kovcsdn1@gmail.com !
Nőt, párt keresek, párral mindenben benne lennék....
mail és msn kovcsdn1@gmail.com
mail és msn kovcsdn1@gmail.com
A 18.kerből keresek szexuálisan tulfütött hölgyet 50 évesig.imádok nyalni!gecolino@citromail.hu
Nőt, párt keresek, párral mindenben benne lennék......
Tatabánya,Komárom megye,Budapesten (esetleg messzebb,tudok utazni) lakó párokat kukkolnék, 3iknak beszállnék a hölgy örömére, illetve szóló lányok előtt masztiznék 21/5 cm pénisszel.Nudista szaunázás is érdekel... ahol bármi előfordulhat
180cm / 85kg sportos vékony 40es pasi vagyok.
santaclaus6712@gmail.com

180cm / 85kg sportos vékony 40es pasi vagyok.
santaclaus6712@gmail.com
Puncinyalást kedvelő nős pasi keresi azt a hölgyet aki szeretné ha kényeztetném!!
Csongrád megyében keresek lányt vagy párt!választ belső levélben!Puszi
Budapesti 30-40-es körüli csajszit vagy párt keresek ma estére,minden jóra,imádok nyalni és minden mást csinálni.
Én 36 éves Bp-i ff vagyok.
Én 36 éves Bp-i ff vagyok.