Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Sziasztok hölgyekel beszélgetnék camoznék. Mindenben benne vagyok
Sziasztok!
Ki szoptatna meg Kecskeméten?
Kíváncsi hetero pasi?
Ki szoptatna meg Kecskeméten?
Kíváncsi hetero pasi?
Hölgyel,vagy párral kalandoznék,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Diszkréten a profilom alapján.

Üdv mindenkinek!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt vagy hölgyet keres két biszex érdeklődésű férfi.
Ápolt, magunkra és környezetünkre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfiak vagyunk.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt vagy hölgyet keres két biszex érdeklődésű férfi.
Ápolt, magunkra és környezetünkre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfiak vagyunk.
Zalaegerszegen ma, illetve csütörtök este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz. Privátban keress. Köszönöm.
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm, vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem, társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni.
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a feleségem, előttem való kényeztetésére, július 22-28 közötti időszakra. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Sziasztok .
06.15 Szombat estére keresek hölgyet ,pár egy jó kalandra vagy huncutkodásra.
Ötvenes éveiben járó, sportos, értelmiségi férfi vagyok.
Intelligens, biszex férfitagú házaspáral szeretnék megismerkedni, inkább a középkorú, vagy idősebb korosztályból, akikkel megélhetném a FFN hármas szex örömeit.
Voltam már NNF és FFN hármasban is egyszer-egyszer, de az utóbbi igazából nem jött össze, mert a férfi nem volt biszex, csak elviselte a jelenlétemet, ez kevés volt.
Én nem vagyok biszex, inkább egy sokoldalú, kíváncsi heterónak tartom magamat.
Keresem az élményeket, mert az életet ez teszi színessé.
Olyan párt keresek, akik nem rutinosak ebben a témában, tehát épphogy van tapasztalatuk, de talán a legjobb az lenne, ha még csak gondolatban tervezik a dolgot.
Én mindkét fél részére szeretnék örömet okozni, de leginkább azt szeretném, ha mindenki mindenkivel mindent csinálhatna. Van olyan, amiben nem lennék benne, most így gondolom, de erről majd esetleg később.
Normális, egymást szerető párt keresek, akik számára élvezet, ha a párjukat élvezni látják.
Egyelőre levelezés szintjében is benne vagyok, egyébként is, fontosnak tartom a másikat, (a többieket) megismerni, így a gyors, azonnali szex nálam nem játszik.
Testi tulajdonságok nem elsődlegesek, fontosabb az élvezés képessége és a naturalitás, a természetesség.
Nem vagyok független, de igyekszem figyelni az üzeneteket.
Köszönöm!
Intelligens, biszex férfitagú házaspáral szeretnék megismerkedni, inkább a középkorú, vagy idősebb korosztályból, akikkel megélhetném a FFN hármas szex örömeit.
Voltam már NNF és FFN hármasban is egyszer-egyszer, de az utóbbi igazából nem jött össze, mert a férfi nem volt biszex, csak elviselte a jelenlétemet, ez kevés volt.
Én nem vagyok biszex, inkább egy sokoldalú, kíváncsi heterónak tartom magamat.
Keresem az élményeket, mert az életet ez teszi színessé.
Olyan párt keresek, akik nem rutinosak ebben a témában, tehát épphogy van tapasztalatuk, de talán a legjobb az lenne, ha még csak gondolatban tervezik a dolgot.
Én mindkét fél részére szeretnék örömet okozni, de leginkább azt szeretném, ha mindenki mindenkivel mindent csinálhatna. Van olyan, amiben nem lennék benne, most így gondolom, de erről majd esetleg később.
Normális, egymást szerető párt keresek, akik számára élvezet, ha a párjukat élvezni látják.
Egyelőre levelezés szintjében is benne vagyok, egyébként is, fontosnak tartom a másikat, (a többieket) megismerni, így a gyors, azonnali szex nálam nem játszik.
Testi tulajdonságok nem elsődlegesek, fontosabb az élvezés képessége és a naturalitás, a természetesség.
Nem vagyok független, de igyekszem figyelni az üzeneteket.
Köszönöm!
Zalaegerszegen ma, szerda csütörtök este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz. Privátban keress. Köszönöm.
Szigetszentmikloson ismerkednék
Sziasztok , holnap holnapután Balatonszemesen nudizás a vitorláson
Kaposváron kihez lehene menni?
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.
Holnap? Hölgyek? Párok? Enyhe biszex is ok. Privire írjatok. Vannak Kaposváriak??
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.
Holnap? Hölgyek? Párok? Enyhe biszex is ok. Privire írjatok. Vannak Kaposváriak??
“Barátság extrákkal” kapcsolatra keresek partnert.
Diszkréten keresek adatlapom szerint is kapcsolatot.
Ha szimpi az adatlapom jelezd nekem levélben,
a többi alakul.
Üdv. Albert
Ha szimpi az adatlapom jelezd nekem levélben,
a többi alakul.

Üdv. Albert
Ki szoptatna meg Kecskeméten ?
Kíváncsi hetero pasit keresek akit leszophatok
Élvezésig
Kíváncsi hetero pasit keresek akit leszophatok
Élvezésig
Sziasztok! Ma este valaki budapest elvis presley park?
Sziasztok .