Tatabánya,Komárom megye,Budapesten (esetleg messzebb,tudok utazni) lakó párokat kukkolnék, 3iknak beszállnék a hölgy örömére, illetve szóló lányok előtt masztiznék 21/5 cm pénisszel.Nudista szaunázás is érdekel... ahol bármi előfordulhat
180cm / 85kg sportos vékony 40 éves pasi vagyok.
santaclaus6712@gmail.com
santaclaus6712@gmail.com
Független, kedves, értelmes, ápolt és odaadó, fejlett szexualitású 28 éves férfiként keresek lánypartnert akár hosszú távra. Megértő, figyelmes, nyitott és gátlástalan vagyok. Remélem, megtaláljuk egymást
Független, kedves, értelmes, ápolt és odaadó, fejlett szexualitású 28 éves férfiként keresek lánypartnert akár hosszú távra. Megértő, figyelmes, nyitott és gátlástalan vagyok, remélem megtaláljuk egymást
Célratörő, probléma mentes kapcsit keresek úriember lévén olyan hölggyel, aki tudja, mit kaphat, és én azt, ha kell, tabumentesen meg is adom neki, azaz odaadóan kényeztetem fantáziadús palettámmal és 18x5 cm falluszommal, de lelkileg is beszélőképes vagyok, pragmatikus beállítottsággal és humorral megáldva.: Amit elvárhatsz: diszkréció, ápoltság, egészség, a női lélek és test ismerője, kényeztetője. 48 év,170x75kg, szőke-kék,
> > > kitartóan nagy kéjenc először a másik örömére, aztán jövök én! Nem túloztam. Hosszútávra keresek.
> > > Puszi Péter kandurka1@citromail.hu
> > > kitartóan nagy kéjenc először a másik örömére, aztán jövök én! Nem túloztam. Hosszútávra keresek.
> > > Puszi Péter kandurka1@citromail.hu
Vasárnap délután fiatal, nem túl tapasztalt kicsit félénk fiú, szívesen kényeztetne hölgyet , vagy csak maszturbálna előtte, vagy amit csak akar .
a XIII kerben. lakás van ! ha érdekel priv. üzenetben írj, biztosan válaszolok !
a XIII kerben. lakás van ! ha érdekel priv. üzenetben írj, biztosan válaszolok !
Tatabánya,Komárom megye,Budapesten (esetleg messzebb,tudok utazni) lakó párokat kukkolnék, 3iknak beszállnék a hölgy örömére, illetve szóló lányok előtt masztiznék 21/5 cm pénisszel.Nudista szaunázás is érdekel... ahol bármi előfordulhat
santaclaus6712@gmail.com
santaclaus6712@gmail.com
Holnap estére keresünk 3.-nak ápolt igényes pasit akivel elmehetnék a tik.takba
belsö üzit várunk
puszi Vica és Marcos
belsö üzit várunk
puszi Vica és Marcos
Sziasztok!
Szombati Lutzmannsburgi szaunázáshoz keresek szaunázni szerető útitársat. Hölgyek, párok jelentkezését várom. Viszonylag rendszeresen járok, így más időpont is szóba jöhet. Ha valakit érdekel írjon üzenetet és a részleteket megbeszéjük. Én 30 éves hetero pasi vagyok.
Szombati Lutzmannsburgi szaunázáshoz keresek szaunázni szerető útitársat. Hölgyek, párok jelentkezését várom. Viszonylag rendszeresen járok, így más időpont is szóba jöhet. Ha valakit érdekel írjon üzenetet és a részleteket megbeszéjük. Én 30 éves hetero pasi vagyok.
Nyitott oszinte baratsagos srac vagyok. Parkapcsolatban elek, de .keresek egy titkis intim kapcsolatot ami feldobna az unalmas hetkoznapokat es a hetvegeimet,Lehet az egyedulallo vagy parkapcsolatban elo lany vagy no, de lehet par is, kizarolag a lany oromere. De barki aki megerto, es szinen vagyik egy olyan kapcsolatra ahol a testiseg az alap. Akivel ki lehet olyan dolgokat probalni, ami egy ellaposodott kapcsolatban mar mar tabu.kis vidamsag jo beszelgetesek meghitt pillanatok es orult szeretkezesek. ha benne vagy,jelentkez :privat uzenetben
Bp.34 Fiú ma estére lánya hölggyel ismerkedne 21-órától rá érek!!!!
Pécs + 100 km ??
Imádok kényeztetni...
Imádok kényeztetni...
Sziasztok !
Ma délután Nkálló, és Nyíregy közelében
Nő(k)höz, vagy párhoz csatlakoznék szexkapcsira.
Helyem nincsen e célra, de utazni tudok.
Egy 176/85/35 nem függ. férfi vagyok, akinek
fontos a kölcsönös szimpátia, és diszkréció.
Belső levél, vagy ( makmarci34@freemail.hu ) .
Ma délután Nkálló, és Nyíregy közelében
Sziasztok!
30as Veszprém közelében élő átlagos alkatú, ápolt, nem független pasi vagyok, hellyel rendelkező hölgyek, párok titkos házibarátja lennék. Kép van feltöltve.
x.perpetum@indamail.hu Képet is kérek a bemutatkozás mellé!
30as Veszprém közelében élő átlagos alkatú, ápolt, nem független pasi vagyok, hellyel rendelkező hölgyek, párok titkos házibarátja lennék. Kép van feltöltve.
x.perpetum@indamail.hu Képet is kérek a bemutatkozás mellé!
Sziasztok !
Ma, vagy holnap délután Nkálló, és Nyíregy közelében
Ma, vagy holnap délután Nkálló, és Nyíregy közelében
Tatabánya és környékén (esetleg messzebb) lakó párokat kukkolnék, 3iknak beszállnék a hölgy örömére, illetve szóló lányok előtt masztiznék 21/5 cm pénisszel.Nudista szaunázás is érdekel... ahol bármi előfordulhat
Belső leveleket várok vagy ide: santaclaus6712@gmail.com
Belső leveleket várok vagy ide: santaclaus6712@gmail.com
Sziasztok!
46 éves fejér megyei pár keres pasit 3 ik nak!
bobo433@freemail.hu
46 éves fejér megyei pár keres pasit 3 ik nak!
bobo433@freemail.hu
ma éjszakára keresek hölgyet szexkapcsolatra székesfehérvárrol lakás van.
Szia!
Laza, tartós kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i, nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok.
Ápoltság és diszkréció!
sony309@gmail.com
Üdv
Attila
Laza, tartós kapcsolatra keresek egy bp.-i/Pest m.-i 30-45 éves hölgyet!
Pest m.-i, nem függ. ffi. (41é/178cm/97kg) vagyok.
Ápoltság és diszkréció!
sony309@gmail.com
Üdv
Attila
ma éjszakára,hölgyet keresek szegedről 33,190,85 átlagos srác vagyok, free.14@citromail.hu írj bátran
Tisza-to környékéről lányt keresek!18/5. utazni tudok! hely van!!
msn:smeker@vipmail.hu
msn:smeker@vipmail.hu

Sigma76

párok
Vladislava