Gondolom nem győződ a leveleket olvasgatni,annyian jelentkeznek!
(Ez egy válasz kukori69 üzenetére (2024. 04. 06. szombat 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 06. szombat 13:02

Sziasztok!
Budapesten ,heteró alapon pár, hölgy játszótársa lennék !
Dugasd a nődet egy igazán nagy farkú pasival ....
Vicc vicc! Itt az emberek ( a profilok 80% mind kamu) ir üzenetet hogy küldj magadról képet,erre jön a válasz ja bocs nem jössz be a barátnőmnek,jajj bocs nem jössz be a feleségemnek stb! Vicc!!! Még esélyt sem ad hogy élőbe találkozzunk,már kép alapján elítél! Lát egy képet,és már egyszerre eldönti hogy bizony nem! Mi alapján mégis? Vagy miért?? Nevetségesek vagytok emberek komolyan! Undorító!!!! Gondolkodjatok el! kinek nem inge.... UI: A negativ kommentek meg nem érdekelnek!!!
Sziasztok!
Megismerkednék olyan hetero sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet egy másik sráccal hokizni.Jófej laza kíváncsi partnert keresek,helyem van Pestmegyében.Igényes diszkrét ápolt srác vagyok!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Hali!miskolc vagy környéke hölgyek vannak?
Zalaegerszegen ma, vasárnap és hétfőn este 21:30 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely adott
Érett hölgy vagy pár titka lennék!
Ápolt 40es pasi vagyok!
Ápolt 40es pasi vagyok!
Sziasztok!Ma este Zirc környékén bi pasi?Uni/passzív vagyok.Olvass adatlapot!Hely van!
Sziasztok!
Igényes, diszkrét pasiként, szombaton délután vagy kora este párhoz csatlakoznék hölgy örömére. Nyíregyháza,Kisvárda, Mátészalka városokban, utazás nem gond.
Igényes, diszkrét pasiként, szombaton délután vagy kora este párhoz csatlakoznék hölgy örömére. Nyíregyháza,Kisvárda, Mátészalka városokban, utazás nem gond.
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségekhez, érett hölgyekhez társulnék
Sziasztok.làny,pàr társaságát keresem, nap közbeni szabad idővel.keszthely környékén.ha akad valaki írjon privàtban.
Szabadidő kellemes eltöltésére kereseknhölgyet.
Kellemes időtöltés, kellemes együtlét.
Akár rendszeresen is.
Ha nem vagy ki elégítve, vagy csak kedvet kapsz egy jó szexre,
keress meg bátran, diszkréten ki elégítem vágyaid.
Kellemes időtöltés, kellemes együtlét.
Akár rendszeresen is.
Ha nem vagy ki elégítve, vagy csak kedvet kapsz egy jó szexre,
keress meg bátran, diszkréten ki elégítem vágyaid.

Kedd,szerda,csütörtök vagy péntek éjszakámat szívesen tölteném pár társaságában!
Hetero vagy akár bi pár is jelezhet a lényeg,hogy élvezetekkel teli éjszaka legyen!
További részletek az adatlapomon!
Hetero vagy akár bi pár is jelezhet a lényeg,hogy élvezetekkel teli éjszaka legyen!
További részletek az adatlapomon!
Fehervaron vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Mai nap aktív férfit ,párt keresek egy kis játszadozásra kis masszázsra.Helyem van Kecskeméten de közelben utazni is tudok!
Kíváncsi hetero pasi aki megszoptatna Kecskeméten?
Írj
Írj
Sziasztok lányok hölgyek ismerkedés camozás beszélgetés Skype: rodger.rodger2
Ma délelőttre keresem partnere(i)m hölgyek/párok személyében Budapesten a Nyugati környékén. Hely megoldott.Írj privátban
Sziasztok, ma/most esetleg egy laza akár anonim( semmi beszéd) szórakozás ? Sportos szőrtelen BI srác vagyok
részletek és képek a profilomban.

Budapest. Pest megye
(Ez egy válasz Gaborbibp üzenetére (2024. 04. 03. szerda 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 03. szerda 14:26

Sziasztok! Diszkrét megbízható partnert keresnek napközbeni szabadidovel rendszeres szexre.