Sziasztok!Veszprém megyében szopatok!Párok,hölgyek,pasik!
Sziasztok! Ma estére keresek nőt vagy párt bpn! Ápolt normális potens férfi vagyok! Helyem nincs!
Sziasztok!Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék napközben Budapesten!! Részleteket privátban!
Sziasztok! Bpesti 60-as ápolt nős pasi,párhoz csatlakozna a hölgy örömére amolyan házi barátnak.
Sziasztok! Ma estére keresek nőt vagy párt bpn! Ápolt, normális potens férfi vagyok. Masszírozni is szeretek bár sosem tanultam. Elérhetőség a lapomon! Sziasztok!
Jövő hétvégén barátnő nélkül leszek, szívesen beszállnék egy budapesti párhoz egy kis kukkolásra/hancúrra
Ismerkednék Hölgyel aki odaadó diszkrét kapcsolatra vágyik.
hapsy@c2.hu
üdv, és szép napot Gábor
hapsy@c2.hu
üdv, és szép napot Gábor
Sziasztok
Hölgyet vagy párt keresek akik napközben szívesen gabalyodnának egy vékony testalkatú pasival, 17/5-6 mérettel.
BP, pest megye!
Hölgyet vagy párt keresek akik napközben szívesen gabalyodnának egy vékony testalkatú pasival, 17/5-6 mérettel.
BP, pest megye!
Sziasztok Bp-i 43 nős pasiként keresek Szombat "04.29" estére Bp-i játszótársat pár vagy szóló nőt személyébe Benne vagyok minden izgi dologba ami élvezetes.Ha gondoljátok keresete itt privátba és megbeszéljük.
Dohányzók,sajnos fogadni nem tudók . Laca
hapsy@c2.hu
üdv, és szép napot Gábor
hapsy@c2.hu
üdv, és szép napot Gábor
Napközbeni szabadidővel találkozna valaki? Lányt, hölgyet, párt keresek Budapesten diplomás, igényes, sportos pasiként, 18/4 potens, borotvált intimmel.
Keresek 18-65 közötti férfiakat, akik szivesen szopatnák magukat, akár szájbaélvezéssel, illetve kikapcsolódni vágyó férfi társaságokat is szivesen kényeztetnék.
Keresem azt a párt, akik szeretnék, hogy kiszolgáljam, és orálisan kényeztessem őket, egy alárendelt szerepben.
hapsy@c2.hu
üdv, és szép napot Gábor
hapsy@c2.hu
üdv, és szép napot Gábor
Sziasztok Budapest valaki tali
Házaspár keres szakképzett, masszázsággyal rendelkező masszőrt, aki az asszonyt szakszerűen megmaszírozná, közben, vagy utána az asszony jelenlétében a férjet megszopatná, esetleg szopná.
Sziasztok! A héten bármelyik estére keresek nőt vagy párt bpn! Szeretek masszírozni bár sosem tanultam. Ápolt, normális potens férfi vagyok. Szőke közép hosszú hajam van. Akár reggelig is ráérek. Sziasztok!
Sziasztok Bp-i 43 nős pasiként keresek Szombat "04.28" estére Bp-i játszótársat pár vagy szóló nőt személyébe Benne vagyok minden izgi dologba ami élvezetes.Ha gondoljátok keresete itt privátba és megbeszéljük.
Sziasztok!Veszprém megyében szopatok!Párok,hölgyek,pasik!
Sziasztok! A héten bármelyik estére keresek nőt vagy párt bpn! Szeretek masszírozni bár sosem tanultam. Ápolt, normális potens férfi vagyok. Szőke közép hosszú hajam van. Akár reggelig is ráérek. Sziasztok!

Sigma76

sora-mea