Helló Hölgyek
Pest V. környékén keresek Hölgyet-Asszonyt MA esti kalandra
Pest V. környékén keresek Hölgyet-Asszonyt MA esti kalandra

Ma estére/holnap délelőttre keresnék olyan debreceni és környéki lányt vagy bi hölgytagú párt akivel jól éreznénk egymást a pasi(k) aktív vagy passzív jelenlétében. Hely van, várunk! Arcképes fotóval jelentkezz Skype elérhetőségemre: Csajosest
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt agy a merev0809@citromail.hu - n!
Budapesten nem független ápolt pasi,hölgyet keres,kor alkat nem számít,szeresd a szexet adni kapni,én szeretek nyalni.
Kedves Hölgyem!
Diszkrét megbízható férfi ismerkedne.
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
Kedves Hölgyem!
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
sziasztok hölgyeim a heten Balatonon tartozkodom laza szex kapcsolatot kersek ! csak hölgyeket keresek !
Sziasztok igényes pasi 40 és érett nőkel ismerkednek. Priviben írj puszika nektek.
Sziasztok ! Nyitott pár házaspár hölgy jelentkezését várom Szekszárdon diszkrét tartós kapcsolatra! Írjatok privát üzenetet ha szeretnétek ismerkedni !
Kedves Hölgyem!
Diszkrét megbízható férfi keres.
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
Kedves Hölgyem!
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
Kedves Hölgyem!
Diszkrét megbízható férfi keresi szeretőjét.
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
Nem független diszkrét férfi keresgél , ha találna egy hölgyet!
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Kedves Hölgyem!
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
Hali. Ma valaki nagykáta környékéről?

Sziasztok! Korban hozzánk illö párt keresnénk!
Sziasztok! Debreceni fiatal(18-25 év) srácot keresek, aki a férjem jelenlétében jól megdugna.Skype elérhetőségem : Witch & Johnny
Sziasztok! Elhanyagolt, vagy kalandvágyó duci, telt, érettebb korosztályhoz tartozó Hölgyeket keresek, akiket kedvük szerint kényeztethetnék! Ilyen hölgytagú párhoz is csatlakoznék, mindenre nyitott vagyok! Imádok nyalni, dugni a húsos puncit, szeretem a természetes, nagy melleket! 38 éves sportos felépítésű, ápolt figyelmes pasi vagyok. Szfvár és Velencei Tó környéke. Pusz!