Sziasztok! Augusztus 31. és szeptember 5. között Bükre vagy Celldömölkre közös szaunázásra, illetve szeptember 4-5-én nappali swingerklubba keresünk hasonló korú, KIZÁRÓLAG! hetero párt. Üzeneteket privátban várunk.
HÉTVÉGÉN GÁRDONY??
Most hétvégén Gárdonyba Nudizáz -Barátkozás - Szex akár a Tóparton de lehet nálam a nyaralómban is
Érett Értelmes Férfival ismerkednék illetve Biszex házaspárral ahol a FÉRFI tényleg biszex.
Budapest és Gárdony.
Most hétvégén Gárdonyba Nudizáz -Barátkozás - Szex akár a Tóparton de lehet nálam a nyaralómban is

Érett Értelmes Férfival ismerkednék illetve Biszex házaspárral ahol a FÉRFI tényleg biszex.
Budapest és Gárdony.
Sziasztok!
Egy kedves párral megismerkednéknszívesen és ha úgy alakul házibártjuk lennék!
Egy kedves párral megismerkednéknszívesen és ha úgy alakul házibártjuk lennék!
Hölgyem!
Komoly megbízható férfi ismerkedne.
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G

Sziasztok!
Hölgyel párral ismerkednék Héviz környékén!
Hölgyel párral ismerkednék Héviz környékén!
Sziasztok! Megbízható diszkrét 35-55 közötti Szekszárdi párral házaspárral ismerkednék! Válaszokat privát üzenetben várom!
Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt agy a merev0809@citromail.hu - n!
Sziasztok!
50 es Fiatalos, jól szituált normális pasi keres kikapcsolódni vágyó fiatal hölgyet akár hosszabb távra is.
A program az vagy Dunai hajókázás, vizisport és napozás vagy, esetleg egy nívós nappali swinger klub meglátogatása, aminek a költségét természetesen én fedezem.
Esetlegesen egy szimpatikus párral is működhet a dolog, csak hetero alapon és ha van némi intellektuális kapcsolat is.
Csak kölcsönös szimpátia és a semmi sem kötelező elv mentén gondolkodom.
Ha érdekel, írj privit légyszives és megbeszéljük.
50 es Fiatalos, jól szituált normális pasi keres kikapcsolódni vágyó fiatal hölgyet akár hosszabb távra is.
A program az vagy Dunai hajókázás, vizisport és napozás vagy, esetleg egy nívós nappali swinger klub meglátogatása, aminek a költségét természetesen én fedezem.
Esetlegesen egy szimpatikus párral is működhet a dolog, csak hetero alapon és ha van némi intellektuális kapcsolat is.
Csak kölcsönös szimpátia és a semmi sem kötelező elv mentén gondolkodom.
Ha érdekel, írj privit légyszives és megbeszéljük.
Hölgyem!
hapsy@c2.hu
írj fotóval
hapsy@c2.hu
írj fotóval
Nem független, nem kamus 55/178/76 16x4,5 gyengéd, önzetlen, diszkrét férfi hölggyel ismerkedne! Miskolc és környékén.
Kedves Hölgyem!
Diszkrét megbízható férfi ismerkedne.
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
Kedves Hölgyem!
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
Sziasztok! Augusztus 31. és szeptember 5. között Bükre vagy Celldömölkre közös szaunázásra, illetve szeptember 4-5-én nappali swingerklubba keresünk hasonló korú, KIZÁRÓLAG! hetero párt. Üzeneteket privátban várunk.
Ma este Kecskemét és környéke ??40 es diplomás fiatalos pasi vagyok tapasztalattal..Párok , hölgyek?
Olyan nőt keresek, aki nyitott lenne arra, hogy kinyaljam a punciját, viszonzást nem várok cserébe.
Kedves Hölgyem!
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
Sziasztok.41 éves Budapesti àpolt pasi vagyok.Ismerkednék hölgyekkel,pàrokkal.Szép vastag csupasz farkam van....Irjatok.
#21414 ma 17:59 Válasz erre (beta)
Lehett4242
Sziasztok!Üdül valaki hajduszoboszlón?Ha van ilyen hölgy,pasi vagy pár és komolyan is gondolja a találkozást velem szivesen meglátogatom ma este is!)Küldj(tek) privátban teloszámot és megbeszéljük a többit!
Lehett4242
Sziasztok!Üdül valaki hajduszoboszlón?Ha van ilyen hölgy,pasi vagy pár és komolyan is gondolja a találkozást velem szivesen meglátogatom ma este is!)Küldj(tek) privátban teloszámot és megbeszéljük a többit!
Helló Hölgyek
Pest V. környékén keresek Hölgyet-Asszonyt MA esti kalandra
Pest V. környékén keresek Hölgyet-Asszonyt MA esti kalandra