Továbbra is keresünk intelligens és türelmes férfit harmadiknak hetero alapon, csakis a hölgy örömére. Kérjük, hogy csak az írjon nekünk, aki nem ijed meg, ha találkozóra kerül a sor!
Ápolt, intelligens, fiatalos férfiként, igényes, biszex férfitagú pár/házaspár barátságát keresem max. 55 éves korig, izgalmas, szenvedélyes randikhoz, mindenki örömére....
Pécs-belvárosi, nyugodt körülményeket biztosító lakásomon tudunk találkozni, diszkréció és megbízhatóság adott és elvárt. Szép napot mindenkinek!
Pécs-belvárosi, nyugodt körülményeket biztosító lakásomon tudunk találkozni, diszkréció és megbízhatóság adott és elvárt. Szép napot mindenkinek!
hello tolna megyei srác vagyok.párokkal hölgyekkel ismerkednék!!utazni tudok de helyem is van!!!jelentkezz!
Srácot keresek
Sziasztok. Partnerem keresem!
Hely: nagykata, tapioszecso, sulysap, es ezek kozelebe!
Magamrol: ha irsz akkor irok egy kis bemutatkozast magamrol!
Kepeim vannak fent, ha neked nincsenek ne is irj!
18/f!
Hely: nagykata, tapioszecso, sulysap, es ezek kozelebe!
Magamrol: ha irsz akkor irok egy kis bemutatkozast magamrol!
Kepeim vannak fent, ha neked nincsenek ne is irj!
18/f!
Sziasztok! Ismerkednék Szekszárdon 35-55 közötti párral házaspárral diszkréten. Várom privát jelentkezésed!
debrecen vagy környékéről keresek hölgyet vagy párt alkalmi kapcsolatra.
diszkréció oda vissza alapon. Csak sex és semmi más.
diszkréció oda vissza alapon. Csak sex és semmi más.
Ismerkednék diszkréten, szeretkeznék odaadó Nővel
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
Hölgyek! Esetleg ma délelőtt egy kis kellemes kikapcsolódás???
Balassagyarmat - Rétság - Vác térségében valaki hölgy?
Balassagyarmat - Rétság - Vác térségében valaki hölgy?
Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt agy a merev0809@citromail.hu - n!
Hölgyek lábait kényeztetném vasárnap Budapesten. Skype: skyszabolcs
22.én bulit rendezünk párok jelentkezését várjuk!
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Nem független vagyok! Diszkrét társkereső! 55/178/76 16*4,5. Miskolc és környékén!
Sziasztok! Ma este kb. f8-tól 9-ig, pénteken pedig akár kora estétől hajnalig szó szerint állok igényes hölgy, pár rendelkezésére 18/4 borotvált farkammal, Budapesten
Képcsere részemről o.k., többesben is van tapasztalatom, jó pasinak tartott, potens, férfias, harmincas nem független férfi vagyok.
Várom a leveled

Képcsere részemről o.k., többesben is van tapasztalatom, jó pasinak tartott, potens, férfias, harmincas nem független férfi vagyok.
Várom a leveled

Ismerkednék szeretkeznék odaadó Nővel
hapsy@c2.hu diszkréten
hapsy@c2.hu diszkréten

Srácot keresek. Békéscsaba,Békés
Hölgyet keresek diszkréten és bizalmasan
ápolt normális úrként.
hapsy@c2.hu
ápolt normális úrként.
hapsy@c2.hu
Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban!
Sziasztok! Nagyon kívánom a két faszt. De CSAK szopni akarok. Ha van olyan ÁPOLT pasi, akinek tetszik az ötlet, hogy leszopjam őt és a férjemet, akkor jelentkezzen bátran privátban, vagy e-mailben. Ha bi dolgokban is benne van, az még jobb. Szép napot mindenkinek!