Sziasztok! Szombat este mindenre nyitott párt házaspárt hölgyet kényeztetnék Szekszárdon. Várom jelentkezéseteket privát üzenetben ha találkoznátok is!
Sziasztok! Ma estére keresek hölgyet vagy párt. Helyem van! Privát üzenetben írjatok!
kecskeméti nő vagy párt keresek
engem valaki ? egy próbát megér

Pécsi hölgyek?

Sziasztok.10 év tapasztalatából ki indulva 0% esély,hogy vékony csajt,párt talajunk akik dohányoznak,de még egyszer neki futunk hátha. Csajoknál a bi fontos mert a lány tagunk imádja
Utazni bizonyos távolságon belül tudunk főkepén hétvégén Péntek este Szombat. Nem csak egyszerű szexre gondoltunk kis bulira,beszélgetés iszogatás szex.
Pusza Üdv Beus Laca

Pusza Üdv Beus Laca
Hölgyem, - Lehetek a titkos szeretőd? Ápolt igényes férfi vagyok.
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
sziasztok autos hőlgy szeretője lennék aki tudn jőnni én is szeretőt keresek kor mindegy
Olyan pasit keresünk aki szombat d.u el tud jönni hozzánk megdugni a leànyzót előttem.Arcos emailt kérünk!Címünk az adatlapunkon!
Sziasztok!
Egy szeretői kapcsolatban működő pár férfitagja vagyok. Én 33, nem független, sportos, jó pasinak tartott férfi vagyok 18/4 intimmel. A hölgy 41 éves 166/88, független, női bi iránt érdeklődő. Mindketten diplomás, ápolt, egészséges, igényes emberek vagyunk és ezt majdani partnerünktől is elvárjuk!
A hölgy most először nyitna a többes és a női bi világa felé, nekem van előbbiben tapasztalatom tapasztalatom (szemlélőként a női bi sem újdonság). Első körben 2 nő 1 férfi felállásra keresnénk rendszeres találkákra egy kedves, önmagára igényes lányt vagy hölgyet. Kor vagy alkat másodlagos, sokkal fontosabbnak tartjuk az általános és szexuális intelligenciát, nyitottságot, diszkréciót, megbízhatóságot.
Helyünk van a Keletitől nem messze, szép, felújított lakásban.
Képcsere szükséges és részünkről megoldható, ha érdeklünk írj itt, ha szeretnéd majd válthatunk mailre.
Az október 15-ei héten mindketten több este/éjjel is ráérünk. Fontos, hogy olyan jelentkezését várjuk, aki nem csak levelezgetni akar, hanem addigra már tettre készen tud eljönni és csatlakozni hozzánk. Ugyanakkor ha jól érezzük egymást, akkor benne van rendszeres alkalmakban is.
Várjuk leveleiteket!
Egy szeretői kapcsolatban működő pár férfitagja vagyok. Én 33, nem független, sportos, jó pasinak tartott férfi vagyok 18/4 intimmel. A hölgy 41 éves 166/88, független, női bi iránt érdeklődő. Mindketten diplomás, ápolt, egészséges, igényes emberek vagyunk és ezt majdani partnerünktől is elvárjuk!
A hölgy most először nyitna a többes és a női bi világa felé, nekem van előbbiben tapasztalatom tapasztalatom (szemlélőként a női bi sem újdonság). Első körben 2 nő 1 férfi felállásra keresnénk rendszeres találkákra egy kedves, önmagára igényes lányt vagy hölgyet. Kor vagy alkat másodlagos, sokkal fontosabbnak tartjuk az általános és szexuális intelligenciát, nyitottságot, diszkréciót, megbízhatóságot.
Helyünk van a Keletitől nem messze, szép, felújított lakásban.
Képcsere szükséges és részünkről megoldható, ha érdeklünk írj itt, ha szeretnéd majd válthatunk mailre.
Az október 15-ei héten mindketten több este/éjjel is ráérünk. Fontos, hogy olyan jelentkezését várjuk, aki nem csak levelezgetni akar, hanem addigra már tettre készen tud eljönni és csatlakozni hozzánk. Ugyanakkor ha jól érezzük egymást, akkor benne van rendszeres alkalmakban is.
Várjuk leveleiteket!
Sziasztok! Napközben ráérő hölgyet vagy párt keresek, Dél_Dunántúlon!
Férfias, határozott, szeximádó pasi vagyok!
nbalee28@gmail.com
Férfias, határozott, szeximádó pasi vagyok!
nbalee28@gmail.com
Srácot keresek
Sziasztok! Diszkréten ismerkednék ,találkoznék Szekszárdi párral házaspárral hölgyel tartós kölcsönös élvezetekre . Leveleket privát üzenetben várom!
Sziasztok!
Nőt/hölgyet/párt keresnék ma és/vagy holnap délutánra/estére/éjszakára Miskolcon. Diszkrét hely van, diszkréció adott és elvárt.
18-55 éves korig keresek.
Jómagam 31 éves vagyok, 180 cm feletti magassággal, mackósabb de erős alkattal.
Keressetek privátban, minden mást ott megbeszélünk.
Nőt/hölgyet/párt keresnék ma és/vagy holnap délutánra/estére/éjszakára Miskolcon. Diszkrét hely van, diszkréció adott és elvárt.
18-55 éves korig keresek.
Jómagam 31 éves vagyok, 180 cm feletti magassággal, mackósabb de erős alkattal.
Keressetek privátban, minden mást ott megbeszélünk.
Érett hölggyel,párral ismerkednék.
Nem független, nem dohányzó 55/178/76 16*4,5 Miskolc mellett lakó pasi vagyok! Diszkrét HÖLGY, ASSZONY, NAGYI jelentkezésére várok! Pár is OK!
Lányok, hölgyek elhanyagolt feleségek cam valaki . skype: rodger.rodger2
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Srácot keresek
Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt agy a merev0809@citromail.hu - n!