Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt agy a merev0809@citromail.hu - n!
Sziasztok.Egyedülálló,élő pasiként keresem szenvedélyes barátnőm hosszú távon
Sziasztok! Szekszárdon 35-55 közötti párral házaspárral ismerkednék, találkoznék diszkréten a hölgy kényeztetésére örömére tartósan és hosszabb távra. Privát üzenetben várom jelentkezéseteket!
sziasztok ma délutáni orákba autos hőlgyet nyalnék aki tud jőnni az irjon
Kecskeméti nő vagy párt keresek
Ma 18órara pasit keresünk aki jól is néz ki és tud utazni!!!
Ma budapesti lakásomon párt fogadnék. Írj ha érdekel!
srácot keresek
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Hölgypartnert keresek 55/178/74 &16*4,5 nem független pasi vagyok. Miskolc és környékén gyengéd kényeztetésre keresem holgypartnerem! Utazni tudok! Hely napközben megoldott. Sextelcsi is rendben!
szép délutánt
Szia, Hölgyem !
Szeretnélek megismerni , és kölcsönös szimpátia esetén diszkréten megölelni.
üdv. Gábor
hapsy@c2.hu
üdv. Gábor
hapsy@c2.hu
Sziasztok! Hetero alapon keresek hölgyet vagy párt Bp-en és környékén. Képekért nézzetek meg a társkeresős adatlapom. Helyszínnel nem tudok szolgálni, szóval örülnék ha tudnál fogadni.
Szia,Kedves Hölgyem !
üdv. Gábor
hapsy@c2.hu
üdv. Gábor
hapsy@c2.hu
Fiatal, nem független srácként, Szombathelyen keresem titkos hölgy partnerem alkalmi később talán hosszabb távra. Amit elvárok és nyújtok az a maximális diszkréció. Mindenre nyitott vagyok korosztálytól függetlenül. Komolytalan érdeklődők kérem kíméljenek!
Sziasztok.Keresem szenvedélyes barátnőm hosszú távon.Budapesti,egyedülálló,élő pasi vagyok.
Budapesten és környékén illetve Gárdony és környékén Keresünk!!!
Budapesti EGYÜTT ÉLŐ FÉRFIPÁR keres egy Érett Aktív lehetőleg Szőrös testalkatű FÉRFIT HÁZIBARÁTNAK!
Olvass adatlapot . . . . . . . . . smile
Budapesti EGYÜTT ÉLŐ FÉRFIPÁR keres egy Érett Aktív lehetőleg Szőrös testalkatű FÉRFIT HÁZIBARÁTNAK!
Olvass adatlapot . . . . . . . . . smile
Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék szombat délután Budapesten!! Részleteket privátban itt agy a merev0809@citromail.hu - n!
Szia,Kedves Hölgyem !
Szeretnélek megismerni , és kölcsönös szimpátia esetén diszkréten szeretkezni,. Budapesten.
üdv. Gábor
hapsy@c2.hu
Szeretnélek megismerni , és kölcsönös szimpátia esetén diszkréten szeretkezni,. Budapesten.
üdv. Gábor
hapsy@c2.hu
Szia,Kedves Hölgyem !
üdv. Gábor
hapsy@c2.hu
üdv. Gábor
hapsy@c2.hu