Sziasztok! Keresek egy szeretőt hosszú távra. Extra molett, óriási nagyon nagy combú, 150 kg vagy erősebb alkatú Hófehér bőrű nőt. Szeretném azt hinni létezik ilyen külsejű Hölgy. Ha igen nagyon tudnám kényeztetni, mivel ezt imádom, ez az ideálom, ez a zsánerem stb. Nem teltkarcsút, nem molettet de főleg nem soványat keresek, hanem nagyon extra kövér nőt, hatalmas nagy combokkal. Remélem van ilyen. Simogatás, kényeztetés, puszilgatás, szép húsos óriási comb imádat, szex, mindezt örömmel adnám. Budapest és környéki Hölgyet, vagy aki sűrűn jár Budapesten, Búvóhelyet tudok! Budapesten élő kék szemű, szökés barna hajú, 37/173/96, izmos alkatú pasi vagyok.
Sziasztok! Kizárolag min40 kortól max 60éves korig átlagos pasit keressünk 3-as ra Budapesten!Mostanában szeretnénk találkozni.Csak ha van fényképed akkor keress minket!Helyel rendelkezünk!
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Hölgyem! Keresek egy kellemes diszkrét kapcsolatot.
középkorú Bp.-i férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Kecskeméti párt keresek
Szupertitkos, diszkrét szeretője lennék budapesti, vagy környékbeli csinos, arányos testalkatú lánynak, hölgynek. Privátot küldj, ha a külső mellett fontos Számodra az intelligencia és a megbízhatóság is. Köszönöm!
Sziasztok! Budapesti ápolt potens 60-as nem független pasi,hölgy partnert keres,kor alkat nem számít,légy diszkrét,mobilos vagyok,de nem a világ másik részére,képeim van fent,szeretek nyalni,többit privátban.
Egyszerűen csak szopni szeretnék, vagy hármasban a hölgyel együtt, vagy csak kettesben, végig szájbaélvezéssel.
Hölgyem! Keresek egy diszkrét szeretői kapcsolatot.
Független egyedül élő ápolt
69elefant@gmail.com
Független egyedül élő ápolt
69elefant@gmail.com
Sziasztok! extra kövér 150 kg vagy nagyon alkatú hölgyet keresek szeretőnek!!!!!!! Óriási hatalmas combjai legyenek, az a tényleg bocsánat hogy így írom de szebben nem lehet megfogalmazni szét folyik. Ha lenne egy iyen Hölgy végre Budapest és környékén , vagy erre fel jár sűrűn, de jó lenne. Azt mondanám az ilyen alkatú nőnek hogy igen is merj felvenni rövidndrágot, miniszoknyát, mert ezt imádom. Legyenek kinn a hatalmas nagyon óriási combjaid, gyönyörű szép hófehér bőrű legyen, please jelentkezzen egy ilyen alkatú nő! Ne mondja senki hogy az ilyen nők nem vehetnek fel, nem akarnak, nem mernek így öltözködni, mert nem így van!!!!!! Tegnap a Széchényibe láttam ilyen alkatú nő, és miniszoknyába volt mikor kijött a fűrdöből. Úgyhogy igenis van ilyen!!!!!! Sajnos férjezett volt!!!!!!!! Ha esetleg olyan Hölgyek olvassák ezt akik nem ilyen alkatúak, de van ilyen női ismerősük, akkor légyszi jelezzétek nekik hogy van egy pasi akik ezt imádja. Nem szabad eltakarni azokat az óriási hatalmas combokat!!!!!!!!!! Hófehér bőrű legyen please!!!!!!!!!!!!! Hölgyeim légyszi jelentkezzetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( nem telt karcsú, nem molett, hanem extra molett nőt keresek, kényeztetnék!!!!). Én 37/173/96 kg izmos kék szemű, szökés barna hajú ,Budapesen élő pasi vagyok. Kamus hölgyek kíméljetek! csak aki komolyan gondolja az ismerkedést az jelentkezzen!!!!!!!!!!!!!!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40 és 55 év közötti, biszex vagy csak "kiváncsi" férfitagú (elsősorban nagyobb mérettel rendelkezőt, de nem feltétel) párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Hölgyem! én ápolt diszkrét középkorú Bp.-i férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Eger és körzetében ismerkednék lánnyal vagy párral,diszkréció alap,részleteket meg beszéljük.
Egyszerűen csak szopni szeretnék, vagy hármasban a hölgyel együtt, vagy csak kettesben, végig szájbaélvezéssel.
Budapest ill. Buda vagy környéki értelmes nőt keresek hosszabb távra rendszeres, kizárólag szex kapcsolatra, házibarát, szeretői viszony is elképzelhető. Normális igényes ápolt 50-es pasi vagyok. Délelőtt kora délután érek rá. Diszkrét hallgatólagos beleegyezést kaptam a páromtól.
Sziasztok! Diszkrét pár házaspár barátságát keresem Szekszárdon kellemes találkozásokhoz és minden jóra! Levelet privibe várom!
Sziasztok! Zoli vagyok 47 csütörtök délután pesten leszek,sexelnék kor alkat mellékes,autó van! Belsö üzit 170cm,93kg,19cm farok!
Sziasztok!
Jó megjelenésű, igényes, ápolt 23éves nem független srácként keresem hosszú távra, akár egyszeri alkalomra kizárólag hölgy partnerem esetleg párokhoz is szívesen csatlakoznék. Képet szívesen küldök képpel rendelkező jelentkezőknek, más esetben kizárólag képcsere lehetséges. Csak Szombathely, illetve Szombathely vonzáskörzete jöhet számításba. További kérdéseidért fordulj hozzám bizalommal privátban.
Jó megjelenésű, igényes, ápolt 23éves nem független srácként keresem hosszú távra, akár egyszeri alkalomra kizárólag hölgy partnerem esetleg párokhoz is szívesen csatlakoznék. Képet szívesen küldök képpel rendelkező jelentkezőknek, más esetben kizárólag képcsere lehetséges. Csak Szombathely, illetve Szombathely vonzáskörzete jöhet számításba. További kérdéseidért fordulj hozzám bizalommal privátban.
Sziasztok!Szolnok és pest megyében ismerkednék hölgyel. Diszkrét normális keretek között. Dumcsizzunk...