Hölgyem!
Keresek egy kellemes kapcsolatot. ápolt
középkorú diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt vagy a merev0809@citromail.hu - n
Ma és holnap estére valaki?Vagy mindenki beszari és kamus itt?Csak 45 felettik és privibe ha van igazi férfi is itt aki találkozni is mer egy nővel!Kép nélküliek ne írjanak és van egy adatlapom is!!
Sziasztok, nem függetlenként keresek titkos kapcsolatra hölgyek társaságát. Helyem nincs de nálad vagy kocsiban ha megfelelő a találja akkor írj rám priviben, esetleg párok jelentkezését is várom.
Vas megye Sárvár és Szombathely környékéről.
Vas megye Sárvár és Szombathely környékéről.
Hajdú-Biharban szopni szeretnék, vagy hármasban a hölgy jelenlétében, vagy csak kettesben, végig szájbaélvezéssel.
Sziasztok! Március 8-9 estére valós párt házaspárt keresek kellemes kényeztetésre akik találkozni is akarnak! Tolna megye Szekszárd és környékéről. Írjatok privibe ha találkoznátok !
Kecskeméti párt keresek
Sziasztok! Hölgyekkel ismerkednék!!!
Sziasztok! Hölgyet,párt keresek minden jóra
akár mostanság is

Levelezőpartnerem keresem egy kedves lány személyében.
Én egy 30-as, nem független, fantáziadús srác vagyok, aki nem csak a szexről tud/szeretne írogatni.
Kedvelem a tabumentes beszélgetéseket, tényleg bármiről szívesen levelezek, írj bátran.
albat_ross@freemail.hu

Levelezőpartnerem keresem egy kedves lány személyében.
Én egy 30-as, nem független, fantáziadús srác vagyok, aki nem csak a szexről tud/szeretne írogatni.
Kedvelem a tabumentes beszélgetéseket, tényleg bármiről szívesen levelezek, írj bátran.
albat_ross@freemail.hu

Sziasztok!
Fiatal srácként ismerkednék.
Kérlek írjatok levelet, mert nem tudom mindig nézni a fórumot.
Fiatal srácként ismerkednék.
Kérlek írjatok levelet, mert nem tudom mindig nézni a fórumot.

Hajdú-Biharban szopni szeretnék, vagy hármasban a hölgy jelenlétében, vagy csak kettesben, végig szájbaélvezéssel.
Ha létezik egy egy elhanyagolt nagyon kövér kb 150 kg vagy nagyobb darab, óriási combú nő elsősorban Budapest és környéki Hölgy, várom a jelentkezését!!!!! Nagyon szeretnék ilyet. De ha van egy soványabb hölgy, aki vágyik egy kis találkozásra, simogatásra, akkor vele is szívesen randizom, csak légyszi gyere szoknyába, hogy a lábaid kint legyenek. Imádom a női lábakat. Lényeg hogy nagyon kövér, duci, vagy telt legyél, de ne sovány, elsősorban nagyon extra molett Högy érdekelne. Én egy 37/173/96 Budapesten élő kék szemű, szökés barna hajú pasi vagyok.
párt keresek
Sziasztok! Most szerdára keresünk egy kellemes párt vagy hölgyet, akikkel együtt kalandozhatunk. Helyünk van. Összeszokott hármas vagyunk, nagyon csinos hölgytaggal.

Sziasztok! Pár házaspár hölgy diszkrét barátja lennék Szekszárd és környékéről kellemes és kölcsönös élvezetekre ! Ma estére lenne vki? Írj privibe!
Elhanyagolt budapesti nő szeretője lehetnék .
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Hölgyem!
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com