Sziasztok! Szombat este párt/házaspárt kényeztetnék diszkréten Szekszárdon és környékén kölcsönös élvezetekre mindeki örömére! Keress privát üziben ha taliznátok!
Sziasztok! Ma estére keresek nőt vagy párt bpn. Helyem sajnos nincs. Ápolt, egészséges, potens férfi vagyok. Viber számot adok ha úgy alakul! Sziasztok!
Sziasztok. Pén. Szom. Vas. este Egerben szivesen kalandoznék. Mindenre is nyitott vagyok. 29éves átlagos mérettel. Írjatok itt vagy a stratogabor@gmail.com ra
Sziasztok! Budapesti nem független 60-as ápolt pasi,hölgy partnerét keresi,kor alkat nem számít,légy diszkrét,szeresd ha nyalnak,képeim van fen,privátban keres.
Sziasztok utazni tudó pasit keresünk,ma vagy holnap estére gyula környékéröl
Sziasztok! Szombat estig teljesen szabad vagyok, kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Képek és infók az adatlapon, privátban elérsz! Hely is akad a VII. kerületben.
Laci

Ma este valaki?Az adatlapom alapján keresek!Priviben keress!
Levelezőpartnerem keresem egy kedves lány személyében.
Én egy 30-as, nem független, fantáziadús srác vagyok, aki nem csak a szexről tud/szeretne írogatni...
Kedvelem a tabumentes beszélgetéseket, tényleg bármiről szívesen levelezek, írj bátran.
albat_ross@indamail.hu

Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Sziasztok utazni tudó pasit keresünk,ma vagy holnap estére gyula környékéröl
Péntek vagy szombat estére egy hölgy esetleg? Hatvan - Aszód - Vác - Rétság útvonalon? Kellemes, diszkrét együttlétre? De akár hosszú távon is.
Csak Hajdú-Biharban keresek, és csak 35-50 év közötti, jó képű, intelligens, higiénikus, nagy intim méretű férfit, aki alkalmanként találkozik velünk, és a jelenlétemben, a kérésemre, a férjemet megszopatja, s ha akarja fordítva is lehetséges.
A történéseket nagy érdeklődéssel végignézem, de csak nézem.
Csak komoly érdeklődőt keresek, aki telefonszámot is mer adni.
A történéseket nagy érdeklődéssel végignézem, de csak nézem.
Csak komoly érdeklődőt keresek, aki telefonszámot is mer adni.
Sziasztok! Szabad a csütörtök és a péntek estém, kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Képek és infók az adatlapon, privátban elérsz. Helyem is van a VII. kerületben, ha többen érdeklődtök akár egy kissebb házibuli is összehozható.
Szép napot! Laci (leonaprofi kukac live pont com )

Sziasztok Szombat estére keresek BP i csajszit, pár, Dohányzók nem kamus ff vagyok találkozó merek
Nagyon molett(kövér) ROMA nővel szeretnék ismerkedni.(tüzes szemek, fekete bimbóudvar, stb.)
Hogyha magadra ismertél, vagy ismersz ilyen nőt, kérlek írj privátot!
Segítesz összehozni minket(pl. Megadod neki az email címem) akkor cserébe én is segítek neked.
Nem próbanyuszit keresek, összes exem ilyen testalkatú volt
Hogyha magadra ismertél, vagy ismersz ilyen nőt, kérlek írj privátot!
Segítesz összehozni minket(pl. Megadod neki az email címem) akkor cserébe én is segítek neked.
Nem próbanyuszit keresek, összes exem ilyen testalkatú volt
Ma este, éjszaka szívesen csatlakozom hetero, sportos férfiként párhoz, hölgy mellé.Utazni tudok, nem gond!
Sziasztok holnap nap közben valaki esetleg valakik tali heves megye és környéke írj üzit
Sziasztok !
Szeged és környékén keresek:
Olyan hölgyet vagy párt akinek nem a külső a legfontosabb (kockahas, csupa izom és 18+ farok ) hanem elfogadja a duci, átlagos farok és átlagos kinézetet !
Aki egy őszinte és normális férfit keres nem csak dugásra hanem ismerkedésre és barátkozásra (és ami alakul) az írjon és ismerjen meg !
Szívesen beszélgetek és ismerkedek bárkivel
Szeged és környékén keresek:
Olyan hölgyet vagy párt akinek nem a külső a legfontosabb (kockahas, csupa izom és 18+ farok ) hanem elfogadja a duci, átlagos farok és átlagos kinézetet !
Aki egy őszinte és normális férfit keres nem csak dugásra hanem ismerkedésre és barátkozásra (és ami alakul) az írjon és ismerjen meg !
Szívesen beszélgetek és ismerkedek bárkivel
Adatlapomnak megfelelően keresek

Szia ! Van ilyen csak nem Bpest és környéke .
(Ez egy válasz Molettimádó üzenetére (2019. 04. 13. szombat 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 13. szombat 18:54

Sziasztok. Budapesten élő 37/173/96, izmos alkatú kékszemű, barna hajú pasi vagyok. Keresek egy szeretőt hosszútávra egy extra molett 140 kg körüli vagy még molettebb, nagyon vastag combú, hófehér bőrű nő személyében 20-55 között. Budapest és környékéről. Ilyen nők tetszenek, ilyen típusú nők vonzanak. Nem sovány, nem teltkarcsú, hanem extra molett. Ha van ilyen típusú Hölgy, vagy olyan hölgy, akinek ilyen alkatú ismerőse van, és vágyik kényeztetésre, simogatásra a szex mellett, kérem jelentkezzen!!!!!! Illetve ha van egy erősen telt nő aki szeret szoknyában lenni, térdig érő vagy netán mini szoknyában(bárcsak) az is tökéletesen megfelelne. Szeretem ha egy nőnek kinn van a lába, és a combjait simogathatnám beszélgetés közben is. Szeretnék végre egy ilyen nőt találni!!!!!!! ,Sovány vagy kamus lányok kiméljenek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!