Sziasztok! Szekszárdi megbízható komoly párral/házaspárral ismerkednék, találkoznék diszkrét tartós kapcsolatra! Privát üziben keress!
Sziasztok,
Szívesen csatlakoznék szolnoki hölgyet, esetleg párt is.
Negyvenes szolnoki férfi vagyok.
Privát üzeneteket várok.
Szívesen csatlakoznék szolnoki hölgyet, esetleg párt is.
Negyvenes szolnoki férfi vagyok.
Privát üzeneteket várok.
Sziasztok.42 éves Budapesti àpolt pasi vagyok....szép àpolt vastag farkam van...irjatok....ismerkednék hölgyekel,pàrokal...
Hölgy vagy pár ismeretségét keresem Szfvár és Budapest környékén.
Sziasztok! Győrben és környékéről keresek elhanyagolt vagy csupán csak kalandra vágyó kedves hölgyet, esetleg bevállalós párt! Igényes, izmos nagyméretű pasi vagyok! Napközben érek rá. Többes tapasztalatom van! Hölgyeim, párocskák, írjatok!
Levelezőpartnerem keresem egy kedves lány személyében.
Én egy 30-as, nem független, fantáziadús srác vagyok, aki nem csak a szexről tud/szeretne írogatni...
Kedvelem a tabumentes beszélgetéseket, tényleg bármiről szívesen levelezek, írj bátran.
albat_ross@indamail.hu

Teljesen kezdő párként továbbra is keressük azt a SZÓLÓ HÖLGYET (!!!), akivel közösen kinyalhatnám a számolatlan orgazmusra képes barátnőmet. Leszbikus hölgy is jöhetne, ebben az esetben pusztán csak jelen lennék. Anyagiak kizárva, elsősorban kezdőkre számítunk. Kiemelten fontosak: intelligencia, diszkréció.
Hely Egerben biztosított.
Hely Egerben biztosított.
Bp.-i, jó megjelenésű 36 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!

Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Szolnok Környékén hölgyet keresek.Hely van
nyalnék pisilésig....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 27. szombat 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 27. szombat 16:35

Törölt felhasználó (3963562)

Sziasztok! Ma este 10 után ápolt bi pasit keresünk, orálmániára!!!! Szopás nyalás ami belefér. Privát leveleket várunk.
Keresek egy hatalmas combú, hófehér bőrű molett nőt, akivel megismerkedhetnék, Aki vágyik egy pasira aki testi kényeztetést, simogatások 1000 örömmel adna neki. Bp és környéke elsősorban. Létezik ilyen elhanyagolt feleség?????
Keresek egy hatalmas combú, hófehér bőrű molett nőt, akivel megismerkedhetnék, Aki vágyik egy pasira aki testi kényeztetést, simogatások adna neki 1000 örömmel adna neki. Bp és környéke elsősorban:
Sziasztok! Ma estére keresek Nőt, elhanyagolt feleségét bpn, vagy párt bpn! Kor alkat nem annyira lényeges! Ápolt, normális potens férfi vagyok! Viber számot adok ha valaki kéri! Sziasztok
Sziasztok! Ma este 10 után ápolt bi pasit keresünk, orálmániára!!!! Szopás nyalás ami belefér. Privát leveleket várunk.
Sziasztok! Elkötelezett hölgyet, párt keresnék hosszú távra.Bp.n és környékén.
Sziasztok! Ma estére keresek Nőt, elhanyagolt feleségét bpn, vagy párt bon! Kor alkat nem annyira lényeges! Ápolt, normális potens férfi vagyok! Viber számot adok ha valaki kéri! Sziasztok!
Miskolci urakat szopnék
Sziasztok! Ma vagy holnap estére keresek párt bpn. Helyem nincs. Ápolt normális potens férfi vagyok. Viber számot adok ha kértek! Sziasztok!
Komoly,valós pár házibarátja lennék!
Férfias bi srácok?