Sziasztok Gödöllő felé valaki
Tiszaújváros környékéről valaki?
Sziasztok,
Elhidegült kapcsolatban élek, emiatt keresek a vágyaim és leendő partnerem vágyainak kielégítése céljából nőket vagy párokat Tököl és környékéről. Utazni észszerű határokon belül tudok. Privát üzenetet írj.
Elhidegült kapcsolatban élek, emiatt keresek a vágyaim és leendő partnerem vágyainak kielégítése céljából nőket vagy párokat Tököl és környékéről. Utazni észszerű határokon belül tudok. Privát üzenetet írj.
Titok!
Kellemes kapcsolat reményében kereslek,
én elváltan egyedül élő ápolt hetero férfi vagyok
69elefant@gmail.com
- . ismerkedjünk helyem van !
69elefant@gmail.com
Sziasztok utazni tudó pasit keresünk,ma vagy holnap estére gyula környékéröl
Titok!
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Tiszaújváros környékéről valaki?
HA van itt olyan hölgy aki kényesztetésre vágyik, írjon rám. Ma Budapesten tudom fogadni! Üdv.
Titok!
69elefant@gmail.com
- . ismerkedjünk
69elefant@gmail.com
- . ismerkedjünk
Helló
Pesti V. Környéki Asszonyt keresek kalandra
légy 1 kicsit bevállalós
Pesti V. Környéki Asszonyt keresek kalandra

légy 1 kicsit bevállalós

miskolci hölggyel vagy párral ismerkednék diszkréten.Privátban várom a jelentkezést.
Szia!
én elváltan egyedül élő ápolt hetero férfi (50.-es) vagyok
69elefant@gmail.com
- . ismerkedjünk
én elváltan egyedül élő ápolt hetero férfi (50.-es) vagyok
69elefant@gmail.com
- . ismerkedjünk
Sziasztok! Ma délután illetve este kalandoznék nővel, párral Budapesten!! Részleteket privátban itt
vagy a merev0809@citromail.hu - n
Szivesen szopnálak nálad, vagy akár a szabadban, viszonzás nélkül is.
Mellszopás-simogatás céljából keresek hölgyet. Hálás lennék ha egy normális nőt találnék. Más alapból nem lenne, de ez a fétisem. Mindent privátban minden részletet megbeszélünk ha elég bevállalós vagy és érdekel egy ilyen akár pár perces dolog mindenképp írj kérlek. 31 éves Budapesti fehér pasi vagyok. Ápolt, normális vagyok. Budapesten
Sziasztok!
Partnert keresek Pécsett ma estére hölgy személyében, de párokhoz is szívesen csatlakozom hetero alapon. Diszkréció adott és elvárt.
Üdv.
Partnert keresek Pécsett ma estére hölgy személyében, de párokhoz is szívesen csatlakozom hetero alapon. Diszkréció adott és elvárt.

Üdv.
Sziasztok! Szombat esti találkozáshoz szívesen csatlakoznék diszkréten párhoz/házaspárhoz Szekszárdról és környékéről. Privát üziket várok!
Sziasztok. Leszögezném, hogy pár nélkül vagyok fent!!! Ennek tudatában írjon a jelentkező!!!!
Párt, lányt/srácot keresek csak a mai napra. A hölgy aki CSAK MA velem lenne 19 éves vékony, rendkívül sportos testalkatú, kb 150 centi magas. Kis cici, nagy punci ajkak, feltöltött száj, kerek popsi.. Én 22 éves szintén sportoló 18/4,5 ös borotvált szerszámmal. Mind a ketten testépítésben vagyunk jártasak, amit a külsőnk tükröz is, és a mai napra keresnénk egy kis kalandot. a jelentkezőknek tudunk küldeni képet, valamint elérhetőséget is. Egyikőnk sem független, tehát a diszkréció elvárt. Hasonló adottságokkal rendelkező partnert/párt keresünk. Csak ma, CSAK BUDAPEST
CSAK MA!!!!!
repulofiu@gmail.com címre, vagy itt lehet felvenni velem/velünk a kapcsolatot. Skypeon is elérhetők vagyunk.
E-mail üzenet esetén ne kelljen kardozni, hogy ki és mit küldjön, inkább leírom itt. Arc nélküli fotó is lehet, de akkor lehet a személyes találkozón mondunk nemet! Fél alakos, vagy teljes alakos, szerszám, hölgyek esetén pucsítós kép, terpeszben, stb... Csak szőrtelen, borotvált-ápolt személyt/párokat keresünk. Lehet egymás előtti is, vagy kellő szimpátia megléte mellett párcsere is. Ezek esetén válaszul azonnal küldünk fotót, vagy skype elérhetőséget, ahol először a hölgyek fognak egymással beszélni.
Üdv. (1 órán belül szeretnénk találni partnert/párt, a hölgynél a bi elfogadott)
Párt, lányt/srácot keresek csak a mai napra. A hölgy aki CSAK MA velem lenne 19 éves vékony, rendkívül sportos testalkatú, kb 150 centi magas. Kis cici, nagy punci ajkak, feltöltött száj, kerek popsi.. Én 22 éves szintén sportoló 18/4,5 ös borotvált szerszámmal. Mind a ketten testépítésben vagyunk jártasak, amit a külsőnk tükröz is, és a mai napra keresnénk egy kis kalandot. a jelentkezőknek tudunk küldeni képet, valamint elérhetőséget is. Egyikőnk sem független, tehát a diszkréció elvárt. Hasonló adottságokkal rendelkező partnert/párt keresünk. Csak ma, CSAK BUDAPEST
CSAK MA!!!!!
repulofiu@gmail.com címre, vagy itt lehet felvenni velem/velünk a kapcsolatot. Skypeon is elérhetők vagyunk.
E-mail üzenet esetén ne kelljen kardozni, hogy ki és mit küldjön, inkább leírom itt. Arc nélküli fotó is lehet, de akkor lehet a személyes találkozón mondunk nemet! Fél alakos, vagy teljes alakos, szerszám, hölgyek esetén pucsítós kép, terpeszben, stb... Csak szőrtelen, borotvált-ápolt személyt/párokat keresünk. Lehet egymás előtti is, vagy kellő szimpátia megléte mellett párcsere is. Ezek esetén válaszul azonnal küldünk fotót, vagy skype elérhetőséget, ahol először a hölgyek fognak egymással beszélni.
Üdv. (1 órán belül szeretnénk találni partnert/párt, a hölgynél a bi elfogadott)
Sziasztok! Budán, Budaörsön, vagy a környékén, negyven feletti hölgyet keresek, diszkrét kapcsolat reményében.
Sziasztok! Csütörtök, péntek délután vagy este kalandoznék nővel, párral Budapesten!! Részleteket privátban itt