Monor környékén párt lányt keresnék minden meg oldás érdekel...nem bánod meg
Zalaegerszegen puncit nyalnék,nagyon szeretem mikor az egész arcom pina szaftos! Azonnal tudok menni,de búvóhelyem is van!
Levelezőpartnerem keresem egy kedves lány személyében.
Én egy 30-as, nem független, fantáziadús srác vagyok, aki nem csak a szexről tud/szeretne írogatni...
Kedvelem a tabumentes beszélgetéseket, tényleg bármiről szívesen levelezek, írj bátran.
cowboysoon@indamail.hu

Tiszaújváros környékéről valaki?
Ma szopást vállalok,bele fér egy kis masszázs is ápoltság fontos.Helyem van Kecskeméten.
Sziasztok!
Én Debreceni vagyok
Én Debreceni vagyok
Sziasztok!
Én Debreceni vagyok (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 12. szerda 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 12. szerda 16:23
Én Debreceni vagyok (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 12. szerda 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3139802)

Debrecenben valaki?
Sziasztok! Diszkrét szexkapcsolatra Szekszárdon és környékéről nyitott megbízható ápolt diszkrét párhoz/házaspárhoz csatlakoznék kölcsönös élvezetekre kényeztetésre mindenki örömére benne vagyok minden jóban. Írj privát üzenetben ha találkoznátok!
Sziasztok szex éhes anyukát keresek nem baj ha nem vagy független ! Komoly szándékú hölgyek levelét várom Győr és környékéről !
Ma estére keresek valakit,aki egy finom cumival,leápolná a farkamat ! Helyem van a buli negyedben !
szép délutánt autos hőlgy szeretője lennék aki tud jőnni
Hello. Budapesti molett hölgy most éjszakára hajnalig tartó hancurozasra? Helyem van , diszkréció elvárt és adott.
Sziasztok! Budapesten és környékén keresek egy nagyon molett óriási combú hófehér bőrű nőt vagy teltkarcsúbb nőt aki szereti ha simogatják a lábait., combjait, imádnám ezt csinálni. Van olyan nő aki nagyon vágyik erre????
Sziasztok utazni tudó pasit keresünk,ma vagy holnap estére gyula környékéröl
Sziasztok !Kiskunfélegyházáról keresek NŐt titkos huncutkodásra!
Sziasztok! Ápolt bi pasit keresünk, aki szívesen csatlakozna párosunkhoz. Napközben ritkán van szabadidőnk, így csak az jelentkezzen, akinek az esti órák is megfelelnek. Privát leveleket várunk.
NŐT kényeztetnék
Sziasztok. Imádom ha egy csajszi rövidnadrágba vagy miniszoknyába van. Még jobban imádom ha vastag lába van. Szeretnék randizni egy ilyen lánnyal aki felvenné valamelyiket a kedvemért, és ebbe jönne randizni. Valaki aki szereti ha végig simogatják a combjait, és jót beszélgetnénk közbe. Budapest és környéke. Légyszi kamus lányok kiméljenek, csak aki komolyan gondolja a randit!!!
Szivesen szopnálak nálad, vagy akár a szabadban, viszonzás nélkül is.
Sziasztok! Korombeli hölggyel ismerkednék. Hoszzú távra keresek, diszkrét kapcsolat reményében, Bp-n és környékén.