Budapesten diszkret lany, feleseg, aki egy kis kenyeztetesre vagyna? Leginkabb delelott, napkozben.
Szexuálisan rendkívül túlfűtött alkalmi partnernőmhöz és jómagamhoz keressük azt a lányt/hölgyet, aki betársulna hozzánk harmadiknak közös masztihoz, vagy bármi máshoz is, az egészséges határokon belül.
A barátnőm 36 éves, extrán nőies, feszesen telt alkatú, igazi husi. Sorozatos orgazmusokat produkáló, aki teljesen odavan azért, hogy végre kipróbálja, milyen egy nővel lenni. Mindent megtenne és mindent megengedne neki. Annyira vágyik a punci után, hogy már-már fizikai fájdalma van emiatt és én sajnos ezt az egyet nem tudom neki megadni....
)
A feltétel csupán az én jelenlétem, ami nem feltétlenül jelenti a részvételt, az együttlét pusztán leszbikus jellegű is lehet, vagy akár a puszta egymás előtti masztizásban is kimerülhet, továbbá teljes passzivitás esetén is, ha csak élvezni szeretné a társaságunkat, mindenféle aktivitás nélkül.
Kötelező elvárás nincs, akit esetleg extra, így pl. a bugyi fétis, vagy az ízléshatáron belüli pisiszex érdekel, jól járhat velünk...
Ha nem biztos önmagában vagy még önmagának is szégyelli bevallani, hogy ilyen vágyai vannak, velünk eldöntheti, valóban akarja-e vagy sem.
Kor, testalkat nálunk nem mérvadó, mindössze a megfelelő intelligencia, a kellő diszkréció és az extra libidó, ami szükséges, külön örülünk ilyen gondolatokat dédelgető, de még mindezt soha ki nem próbáló nők jelentkezésének, hiszen mi is ilyenek vagyunk..
Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll, ami egy kulturált, igényes lakás..
Természetesen anyagiak kizárva, továbbiak levélben, fotókkal.
A barátnőm 36 éves, extrán nőies, feszesen telt alkatú, igazi husi. Sorozatos orgazmusokat produkáló, aki teljesen odavan azért, hogy végre kipróbálja, milyen egy nővel lenni. Mindent megtenne és mindent megengedne neki. Annyira vágyik a punci után, hogy már-már fizikai fájdalma van emiatt és én sajnos ezt az egyet nem tudom neki megadni....

A feltétel csupán az én jelenlétem, ami nem feltétlenül jelenti a részvételt, az együttlét pusztán leszbikus jellegű is lehet, vagy akár a puszta egymás előtti masztizásban is kimerülhet, továbbá teljes passzivitás esetén is, ha csak élvezni szeretné a társaságunkat, mindenféle aktivitás nélkül.
Kötelező elvárás nincs, akit esetleg extra, így pl. a bugyi fétis, vagy az ízléshatáron belüli pisiszex érdekel, jól járhat velünk...
Ha nem biztos önmagában vagy még önmagának is szégyelli bevallani, hogy ilyen vágyai vannak, velünk eldöntheti, valóban akarja-e vagy sem.
Kor, testalkat nálunk nem mérvadó, mindössze a megfelelő intelligencia, a kellő diszkréció és az extra libidó, ami szükséges, külön örülünk ilyen gondolatokat dédelgető, de még mindezt soha ki nem próbáló nők jelentkezésének, hiszen mi is ilyenek vagyunk..
Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll, ami egy kulturált, igényes lakás..
Természetesen anyagiak kizárva, továbbiak levélben, fotókkal.
Kecskeméti hölgy pár társaságát keresek. Szép napot! puszi
Sziasztok!
Miskolc környékén keresgnék a héten...
Párok, hölgyek jöhetnek számításba.
Miskolc környékén keresgnék a héten...
Párok, hölgyek jöhetnek számításba.
Gyöngyös vagy környékén ismerkednék!
fiatal lanyt keresek 18-30 Budapesten ma? irj privit
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Ma este taliznank pesten ha van helyed varjuk leveled
sziasztok
38 eves biszex ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
biszex parokhoz csatlakoznek mindket fel oromere
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerekedjunk
oxigen80@gmail.com
38 eves biszex ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
biszex parokhoz csatlakoznek mindket fel oromere
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerekedjunk
oxigen80@gmail.com
Sziasztok ma este pár vagy csajszi akik kell lehetne egy jót huncutkodni? BP i ff vagyok ide várom a leveleket,
Sziasztok sziasztok
Minden héten, szerdán délelőtt, a lakásomon szopok, végig szájbaélvezéssel.
Gyere szopass, és élvezd tele a szám.
Cím és pontos időpont egyeztetés privát üzenetben.
Sziasztok Péntek estére keresek BP i párt vagy csajszit. Adtlapn minden infó fent van, várom prívin a leveleteket.
jaszsagban ill környékéröl keresek párt vagy hölgyet
Sziasztok Péntek estére keresek BP i párt vagy csajszit. Adtlapn minden infó fent van, várom prívin a leveleteket.
Budapesten kiváncsi nőt kényeztetnék 23 cm cerkámmal
Minden héten, szerdán délelőtt, a lakásomon szopok, végig szájbaélvezéssel.
Egerböl valaki?
Sziasztok Monor környékén keresek párt....minden lehetséges megoldás érdekel...
Lányok Hölgyek esetleg Párok személyében keresem rokonlelkem. Az a hibám hogy szeretem a szexet