A 10.kerben valaki egy finom cumira beugrana ? Helyem van csak nyelned kell !
sziasztok! 30 debreceni feleség vagyok lányt keresünk lányos játékokra!
Sziasztok. Nagykáta környéki hölgyet keresek rendszeres autós talira.
Idősebb pasit keresek, aki a számba spriccelne.
Minél vékonyabb intim méretű férfit keresek Debrecenben és környékén, popsim szüzességének elvételére.
Sziasztok!Fehervaron ma hellyel rendelkező pasi vagy pár?viberen elersz!Adatlapomom a szamom!!
...még mindig.....hátha csoda történik....
F52, N36-os, egészséges perverziókkal megáldott pár vagyunk. Egri lakásban szeretnénk kielégíteni biszex, vagy leszbikus hölgyvendégünk minden vágyát! (és ezen keresztül a miénket is)
továbbiak inkább itt:
blacksunrise32@gmail.com
F52, N36-os, egészséges perverziókkal megáldott pár vagyunk. Egri lakásban szeretnénk kielégíteni biszex, vagy leszbikus hölgyvendégünk minden vágyát! (és ezen keresztül a miénket is)

továbbiak inkább itt:
blacksunrise32@gmail.com
Sziasztok holnap estère lànyt pàrt hetero igènyes pasi vagyok hely van..üdv
Minél vékonyabb intim méretű férfit keresek Debrecenben és környékén, popsim szüzességének elvételére.
Sziasztok! Zalából,somogyból keresnék egy nyitott hölgyet! Ne habozz irni. 30-40 es korosztály.
Sziasztok! Péntek délelőttre keresek partnert Tatabánya és környékéről.
Sziasztok! Péntek napközben hölgyet-párt keresek Monor-Cegléd-Jászberény környékéről.
Ki érne rá ma kecskeméten?
Kedves Kata!
Szívesen megismernélek, 40+-os sármos, normális pasi vagyok!
Ha komolyan gondolod, kérlek adj egy esélyt.
Puszi
Konci (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 06. hétfő 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 06. hétfő 08:16
Szívesen megismernélek, 40+-os sármos, normális pasi vagyok!
Ha komolyan gondolod, kérlek adj egy esélyt.
Puszi
Konci (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 06. hétfő 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4156442)

Sziasztok!
40 es férfivel ismerkednék.
40 es férfivel ismerkednék.
Sziasztok!
50-60+ hölgyet keresek, Budapest és környékén, akit hosszútávon kényeztethetek.
Sármos, normális pasi vagyok.
Ha komolyan gondoljátok küldjetek egy levelet a koncimaci@gmail.com-ra.
Egy finom kv mellett személyesen megismerhetjük egymást.
Puszi
Konci
50-60+ hölgyet keresek, Budapest és környékén, akit hosszútávon kényeztethetek.
Sármos, normális pasi vagyok.
Ha komolyan gondoljátok küldjetek egy levelet a koncimaci@gmail.com-ra.
Egy finom kv mellett személyesen megismerhetjük egymást.
Puszi
Konci
Idősebb pasit keresek, aki a számba spriccelne..
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 09. csütörtök 02:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 09. csütörtök 02:41
Törölt felhasználó (4265522)

5x /178/74 nem független miskolci pasi ismerkedne! Hölgy jelentkezésére várok!
Salgótarjánban most délelött valaki egy finom szexre ? Olyan írjon,akinek van helye.
5x /178/74 nem független miskolci pasi ismerkedne! Hölgy jelentkezésére várok!
Sziasztok smile keresünk párt ( párként azaz én is a pasimmal ) valami jó kis gabalyodásra, de akár egymás előtti szex is okés smile párcsere nem feltétel. Ápolt diszkrét pár vagyunk. Női bi okés- de nem feltétel.
Ami még fontos- óvszer használat kötelező- ha tartóssá válik- mert egyébként az lenne a jó akkor majd megbeszélés kérdése. PASIK NEM- kérem ezt vegyétek figyelembe- szóló poasi totál kizárt- azonnal tiltom. Köszke ....
Ami még fontos- óvszer használat kötelező- ha tartóssá válik- mert egyébként az lenne a jó akkor majd megbeszélés kérdése. PASIK NEM- kérem ezt vegyétek figyelembe- szóló poasi totál kizárt- azonnal tiltom. Köszke ....