naaa- azért ez nem dupla...ám !!
(Ez egy válasz Malamud üzenetére (2020. 01. 14. kedd 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 14. kedd 19:42

Keresek csinos hölgyet vagy csinos hölgy taggal rendelkező párt, akinek a puncijába élvezhetnék. Bőven van mit lőnöm. Minden megoldás érdekel.
Minél vékonyabb intim méretű férfit keresek Debrecenben és környékén, popsim szüzességének elvételére.
Sziasztok! Január 28. -án (kedd) napközben találkoznék növel, párral Budapesten! Részleteket privátban megbeszéljük.
Keresek csinos hölgyet vagy csinos hölgy taggal rendelkező párt, akinek a puncijába élvezhetnék. Bőven van mit lőnöm. Minden megoldás érdekel.
Minél vékonyabb intim méretű férfit keresek Debrecenben és környékén, popsim szüzességének elvételére.
Sziasztok...Monor környékén keresnék...párt, hölgyet...minden megoldás érdekel ....
24 eves jokepu srac vagyok.
Holgyet keresek alkalmi szexre, akar parokhoz is csatlakozok.
Nyiregyhazan. Helyem nincs.
Holgyet keresek alkalmi szexre, akar parokhoz is csatlakozok.
Nyiregyhazan. Helyem nincs.
Sziasztok!
Idősebb hölgyet kényeztetnék, Budapest és környékén.
Sármos, normális pasi vagyok.
Kérlek a koncimaci@gmail.com-ra írj!
Puszi
Konci
Idősebb hölgyet kényeztetnék, Budapest és környékén.
Sármos, normális pasi vagyok.
Kérlek a koncimaci@gmail.com-ra írj!
Puszi
Konci
A 10.kerben valaki egy finom cumira beugrana ? Helyem van csak nyelned kell !
sziasztok! 30 debreceni feleség vagyok lányt keresünk lányos játékokra!
Sziasztok. Nagykáta környéki hölgyet keresek rendszeres autós talira.
Idősebb pasit keresek, aki a számba spriccelne.
Sziasztok!Fehervaron ma hellyel rendelkező pasi vagy pár?viberen elersz!Adatlapomom a szamom!!
...még mindig.....hátha csoda történik....
F52, N36-os, egészséges perverziókkal megáldott pár vagyunk. Egri lakásban szeretnénk kielégíteni biszex, vagy leszbikus hölgyvendégünk minden vágyát! (és ezen keresztül a miénket is)
továbbiak inkább itt:
blacksunrise32@gmail.com
F52, N36-os, egészséges perverziókkal megáldott pár vagyunk. Egri lakásban szeretnénk kielégíteni biszex, vagy leszbikus hölgyvendégünk minden vágyát! (és ezen keresztül a miénket is)

továbbiak inkább itt:
blacksunrise32@gmail.com
Sziasztok holnap estère lànyt pàrt hetero igènyes pasi vagyok hely van..üdv
Sziasztok! Zalából,somogyból keresnék egy nyitott hölgyet! Ne habozz irni. 30-40 es korosztály.
Sziasztok! Péntek délelőttre keresek partnert Tatabánya és környékéről.
Sziasztok! Péntek napközben hölgyet-párt keresek Monor-Cegléd-Jászberény környékéről.