Ma délutánra keresek lányt vagy párt minden jóra Székesfehérvár.40 es pasi vagyok duo1@freemail.hu
Sziasztok! Nemzöképtelen férjet kisegitenék, diszkrétció adott és
elvárt:!

Kedves Férfi-Nő Párok, esetleg Hármasok! Ha van kivel, de nincs hol... Helyet biztosítok, 0-24-ben. A Bp.-n a Nyugati térhez közel. Privát jelentkezéseket várok.
Sziasztok! Szombathely környèkèröl keresnèk elhanyagolt vagy egyedül èlő èrett hölgyet titkos kapcsolatra. Rendszeres szeretkezèsekre
szia, szívesen venném ha a szeretőm lennél. Én Budapesten élek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 01. szerda 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 01. szerda 09:32
Törölt felhasználó (3893782)

Anyuka,feleség,milf,titkos szerető lennék.
Hölgyet keresek ötven körüli korosztályból Bp.-it
Én rendezett körülmények közötti diszkrét Férfi vagyok.
69elefant@c2.hu
Én rendezett körülmények közötti diszkrét Férfi vagyok.
69elefant@c2.hu
Nógrádban szopatnék most !
Sziasztok. Miskolci 44 eves nem független kedves ffi hasonló hölgyet keres diszkreten.
Sziasztok lányokkal pártokkal ismerkednnék Miskolc Barcika Ózd környékén
Anyuka,feleség,milf,titkos szerető lennék.
Sziasztok!Lányt,Hölgyet keresek mindenféle jóra... !
Akár ma este

Kedves idegen leszbikus vagy biszexuális hölgy!
Hihetetlen libidóval megáldott telt hölgytagú és egy nem kis tapasztalattal rendelkező férfitagú pár vagyunk.
Ha szeretsz élvezni számolatlanul és szereted magadban érezni egy női és egy férfinyelvet felváltva, Gabriella egri, igényes lakásában, nyugodt körülmények között találkozhatunk, és meglátod, ennyi reszketős, hangos orgazmusban és puncinedvben még nem volt részed.
A férfi közreműködése ahogy adja magát a helyzet.......akár csak szemlélőként is...
Ha érdekel, kérlek, írj ide:
blacksunrise32@gmail.com
Hihetetlen libidóval megáldott telt hölgytagú és egy nem kis tapasztalattal rendelkező férfitagú pár vagyunk.
Ha szeretsz élvezni számolatlanul és szereted magadban érezni egy női és egy férfinyelvet felváltva, Gabriella egri, igényes lakásában, nyugodt körülmények között találkozhatunk, és meglátod, ennyi reszketős, hangos orgazmusban és puncinedvben még nem volt részed.
A férfi közreműködése ahogy adja magát a helyzet.......akár csak szemlélőként is...
Ha érdekel, kérlek, írj ide:
blacksunrise32@gmail.com
Mai napon férfiakat,párokat kényeztetnék akár egy masszázst is adok.Kecskeméten helyem van.
Holnap délelöttre keresek lányt vagy olyan párt aki bevezett a bi örömeibe.Székesfehérvár + 20 km 40 es pasi vagyok
Nemdohányzó, sportos, 44 éves, nem független hetero férfi vagyok a XIII. kerületből. Alkalmira, de leginkább hosszú távra nyitott független, v nem független hölgy irányába.
Holnap délelőtt nyíregyen a korzó környékén hölgy titkos talira?
Csak Kecskeméten!
(Ez egy válasz kukycool üzenetére (2020. 06. 29. hétfő 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok lányok!
Női beszállót keresünk, elsősorban a hölgy örömére.
Visszafogotak vagyunk, hetete 1x szexelünk hétfőtől-vasárnapig
Légy bátor és csatlakozz hozzánk, garantáltan nem bánod meg
CSAK LÁNYOK!!!!
Női beszállót keresünk, elsősorban a hölgy örömére.
Visszafogotak vagyunk, hetete 1x szexelünk hétfőtől-vasárnapig

Légy bátor és csatlakozz hozzánk, garantáltan nem bánod meg

CSAK LÁNYOK!!!!
Sziasztok!Lányt,Hölgyet keresek mindenféle jóra...
Akár ma este

Kedd delelott bi parhoz beszallnek mind a ket fel oromere. En dughato passziv bi.