Szia!
Szeretnék férfiakat, párokat szájal ki elégíteni kéred kapsz masszázst is.Kecskeméten hely van.
Szeretnék férfiakat, párokat szájal ki elégíteni kéred kapsz masszázst is.Kecskeméten hely van.
Nógrádban bi-házaspárhoz csazlakoznék harmadiknak ! Vagy bi-srácot keresek autós huncutságra ! Rétság, Balassagyarmat , Szécsény , Ludányhalászi vonalon !
Szia(sztok)!
Meztelenkedést , simogatást, vizes játékokat, wellnesst kedvelő vega heteró férfi kényeztetne hasonló hölgyet akár a párja jelenlétében.
Lehetőleg Budán (vagy közelben) napközben párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék vágyaink kielégítésére egymás kényeztetésére. Napozás, fürdés, szaunázás, ismerkedés. Közös szimpátia esetén diszkrét meztelenkedés, simogatás, maszti is lehetséges.
Hosszú távra keresek megbízható játszópartnert, diszkrét partnert .
Imádom amikor láthatom a vágyat a szemedben,
érinthetem vágytól égő kívánatos testedet és élvezhetem vad csókod ízét...
Meztelenkedést , simogatást, vizes játékokat, wellnesst kedvelő vega heteró férfi kényeztetne hasonló hölgyet akár a párja jelenlétében.
Lehetőleg Budán (vagy közelben) napközben párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék vágyaink kielégítésére egymás kényeztetésére. Napozás, fürdés, szaunázás, ismerkedés. Közös szimpátia esetén diszkrét meztelenkedés, simogatás, maszti is lehetséges.
Hosszú távra keresek megbízható játszópartnert, diszkrét partnert .
Imádom amikor láthatom a vágyat a szemedben,
érinthetem vágytól égő kívánatos testedet és élvezhetem vad csókod ízét...
Eger és környéke, férfias bi aktív pasit keresek, a többi az adatlapomon...
Budapesti Nőt keresek
.Lehetek Diszkrét Partnered? Találkozgatnék veled, finom szeretkezésekre és más jó dolgokra.
Beszélgessünk és találkozzunk, helyem van.
Tartós tartalmas kapcsolatra gondolok odafigyelve egymásra. Önzetlenül, normálisan.
Köszönöm, hogy elolvastad és remélem összehozzuk.
üdv. 69elefant@gmail.com
.Lehetek Diszkrét Partnered? Találkozgatnék veled, finom szeretkezésekre és más jó dolgokra.
Tartós tartalmas kapcsolatra gondolok odafigyelve egymásra. Önzetlenül, normálisan.
üdv. 69elefant@gmail.com
Budapesti 60-as ápolt nem független ,pasi hölgy partnerét keresi minden földi jóra,szeretek nyalakodni.
Budáról valaki?
Sziasztok!
Ma van a Születésnapom és arra gondoltam, hogy tarthatnánk pár emberrel együtt egy kisebb szülinapi szex bulit.
Írj privátban ha érdekel a dolog.
Ma van a Születésnapom és arra gondoltam, hogy tarthatnánk pár emberrel együtt egy kisebb szülinapi szex bulit.
Írj privátban ha érdekel a dolog.
Eger és környéke, férfias bi aktív szexhavert keresek. Kérlek olvasd el az adatlapom.
Sziasztok! Nagykanizsán és környékén keresek hölgyet, párt július 20-24-ig alkalmi illetve tartós szexkapcsolatra. Ápolt, sportos pasi vagyok. Maximális diszkrécióval!!
31 éves budapesti, hellyel rendelkező pasi, elszórakoztatna egy kívánós hölgyet! Írj a részletekért!

Napközben is ráérő, tartós szex partneremet keresem 45+ korosztályból Békéscsaba-Doboz-Sarkad-Komádi vonalon.
Hölgyem Budapesten...
üdv. 69elefant@gmail.com
üdv. 69elefant@gmail.com
Eger és környéke bi férfi? Kérlek adatlapot olvass.
Sziasztok. Miskolc es környékèn keresek hölgyet tartós diszkret jóra. 45 éves nem független kedves ffi.r
Hölgyet, párt keresek hetero alapon. Vas, Zala, Gy-M-S megye. Utazni tudok, helyem van! Írj privátban!
Cumiztatnék valakit,aki szereti a szép csupasz farkat ! Nógrádban ! Rétság , Érsekvadkert , Balassagyarmat , Szécsény , Ludányhalászi vonalon , !
Kedves lányok, párok!
Holnap napközben Debrecenben leszek és kihasználva az alkalmat szívesen benne lennék egy találkozóban pár izgalmas óra erejéig.
Részemről maximális a diszkréció és a higiénia, örömmel venném hasonló partner, partnerek jelentkezését akár itt, vagy emailben a kedvessracnyh kuk gmail pont com címen.
Az idő rövidsége ellenére is bízom abban, hogy sikerül összehozni egy nagyszerű találkozót!
Holnap napközben Debrecenben leszek és kihasználva az alkalmat szívesen benne lennék egy találkozóban pár izgalmas óra erejéig.
Részemről maximális a diszkréció és a higiénia, örömmel venném hasonló partner, partnerek jelentkezését akár itt, vagy emailben a kedvessracnyh kuk gmail pont com címen.
Az idő rövidsége ellenére is bízom abban, hogy sikerül összehozni egy nagyszerű találkozót!
Hölgyekkel, párokkal ismerkednék kötetlenül, hetero alapon.
Előny ha a hölgy szereti az análsexet ill. szereti szendvicsben csinálni!
Csak komoly szándékúak írjanak! Köszönöm
Előny ha a hölgy szereti az análsexet ill. szereti szendvicsben csinálni!
Csak komoly szándékúak írjanak! Köszönöm