Hétvégére keresem hölgy partnerem autós vagy egyéb kalandra!(tolnamegye és környékén)

Bèkès megyèben párral,hölgyel ismerkednèk.diszkrèció adott
Elhanyagolt háziasszonyok is írhatnak

Elhanyagolt háziasszonyok is írhatnak

Napkozben talakoznek olyan lannyal, akit vonz, vagy akar tapasztalata is van prosztata masszazsban, prosztata izgatasban. Hatalmas orgazmusom tud lenni akar a peniszem erintese nelkul is. Ha kicsit is vonz, izgat nem baj ha kezdo vagy irj es talalkozzunk! Sajnos helyem nincs! Szep napot!
Sziasztok! Ma estére éjszakára keresek egy hölgyet vagy párt bpn aki, akik egy normális férfit keresnek egy kis kalandra. Helyem nincs utazni tudok (autóm van)! Sziasztok!
40 éves férfias pasi vagyok szopnék Budapesten helyem van
Sziasztok!Partnert keresek Pár vagy Hölgy személyében!
Én egy nagy méretű 30-as igényes pasi vagyok napközbeni szabadidővel.Olyan Hölgy vagy Pár levelét várom aki valóban tudja mit akar!
Én egy nagy méretű 30-as igényes pasi vagyok napközbeni szabadidővel.Olyan Hölgy vagy Pár levelét várom aki valóban tudja mit akar!
szopatnek ma pasit helyem van
Kíváncsi hetero fiút urat kényeztetnék orálisan miközben nézi volt barátnőm amatőr szexfilmjét.Viszonzást nem várok,helyem van,igényes ápolt srác vagyok.Elérhetőséget írj!Köszönöm!(mobil,mail cím)Pestmegyei vagyok:
Ma este Kecskeméten,a szabadba leszek akit érdekel írjon privátba.
40 éves férfias pasi vagyok. Szopható pasit keresek hely van Bp
Sziasztok! Ma estére éjszakára keresek egy hölgyet vagy párt bpn aki, akik egy normális férfit keresnek egy kis kalandra. Helyem nincs utazni tudok! Sziasztok!
Kielégítetlen hölgyet keresek tatabánya és 50km es körzetében autós kalandra.kinyallak mint még soha senki és utána jöhet amire vágysz

Sziasztok! Szombat estére éjszakára keresek egy hölgyet vagy párt bpn aki, akik egy normális férfit keresnek egy kis kalandra. Helyem nincs utazni tudok! Sziasztok!
50-60+os nőt keresek orális örömökre a Jászságban
Sziasztok! Ma estére keresek lányt francia kalandra, akár autóban is. 28 éves vékony fiú vagyok.

Kézi munkára keresek vékony, nagyon pici mellű, szőrős puncijú lányt!
Helló Szex kedvelő csapat
Van itt az oldalon olyan Szingli Csaj, vagy olyan Nő aki nem kapja meg a megfelelő figyelmet a Szexben? Vagy esetleg olyan résztvevő Párok ahol a Férfi partner szívesen látná ahogy a kedvesét 2 idegen férfi kényeztetné?
Akkor itt vagyunk
Én Gábor vagyok az egyik fél, és egy jó barátom Imre Szívesen élnék ilyen lehetőséggel
" Szeretnék élvezni az életet ha már a vírus általi korlátok kicsit enyhültek!! "
Nagyon jó lenne találni olyan HETERO beállítottságú partnereket. Ahol max a Női részvevő lenne Biszex beállítottságú!
Aki magára vagy a kedvesével úgy érzik elégé nyitottak! Itt a lehetőség hogy meg éljük a vágyainkat!!!
Egy nagyon fontos dologra figyelmet szeretném felhívni! A Szex partit teljesen
Anyagiaktól MENTESEN LENNE!
Mi élvezni akarjuk a partnerünk kell az időt amit el tőltünk. Ami akár egy fél nap is lehet!
A Partner keresés főként a Fejér megyei Székesfehérvár környezetében 70 - 100Km keresük azokat a jelentkezést akit érdekelne. Teljes diszkréció adott és fontos is!!! És Fontos tudj utazni mert Székesfehérvár környékén keresünk majd egy kellemes szállást foglalunk és úgy beszélünk majd egy helyszínt, de ha ti tudtok helyet biztosítani lehet az is meg oldahtó hogy mi utazunk!
Rólunk képet vagy egyéb információt majd levelezés során adunk ki.
De ha esetleg magadra ismersz és felkeltetem az érdeklődésed
nincs más dolgod mint hogy jelentkezz privát levéllel
És ha már ki alakul egy fajta kölcsönös szimpátia köztünk fontos
egy időpont egyeztetés! Hogy mindenki tudjon a partira szabadidőt szervezni.
Van itt az oldalon olyan Szingli Csaj, vagy olyan Nő aki nem kapja meg a megfelelő figyelmet a Szexben? Vagy esetleg olyan résztvevő Párok ahol a Férfi partner szívesen látná ahogy a kedvesét 2 idegen férfi kényeztetné?
Akkor itt vagyunk
Én Gábor vagyok az egyik fél, és egy jó barátom Imre Szívesen élnék ilyen lehetőséggel

" Szeretnék élvezni az életet ha már a vírus általi korlátok kicsit enyhültek!! "
Nagyon jó lenne találni olyan HETERO beállítottságú partnereket. Ahol max a Női részvevő lenne Biszex beállítottságú!
Aki magára vagy a kedvesével úgy érzik elégé nyitottak! Itt a lehetőség hogy meg éljük a vágyainkat!!!
Egy nagyon fontos dologra figyelmet szeretném felhívni! A Szex partit teljesen
Anyagiaktól MENTESEN LENNE!
Mi élvezni akarjuk a partnerünk kell az időt amit el tőltünk. Ami akár egy fél nap is lehet!
A Partner keresés főként a Fejér megyei Székesfehérvár környezetében 70 - 100Km keresük azokat a jelentkezést akit érdekelne. Teljes diszkréció adott és fontos is!!! És Fontos tudj utazni mert Székesfehérvár környékén keresünk majd egy kellemes szállást foglalunk és úgy beszélünk majd egy helyszínt, de ha ti tudtok helyet biztosítani lehet az is meg oldahtó hogy mi utazunk!
Rólunk képet vagy egyéb információt majd levelezés során adunk ki.
De ha esetleg magadra ismersz és felkeltetem az érdeklődésed
nincs más dolgod mint hogy jelentkezz privát levéllel
És ha már ki alakul egy fajta kölcsönös szimpátia köztünk fontos
egy időpont egyeztetés! Hogy mindenki tudjon a partira szabadidőt szervezni.

Ma napkozben lany vagy par elott masztiznek, igeny eseten oralisan kielegitenem a paros akar mindket tagjat. Boven megelegszem csak a nezo szerepevel is. Irjatok batran! Kerlek szolo sracok ne! Szep napot!
Sziasztok. 40 éves férfiként hölgyet esetleg párt keresek szerda vagy csütörtök délelőttre Veszprém és környékén. Hely van.
Olyan pasit keresek akit szophatnék, helyem van Budapesten 39 éves magas férfias pasi vagyok. Diszkréció, egészség adott, elvárt ha arctalanul szeretnéd akkor lakás glory hole is lehet, egymást nemlátjuk. Csak aki komolyan gondolja