Sziasztok!
Hosszútávra keresek szex partnert. Lehetőleg Budapestről vagy Pest megyéből ismerkedek lányokkal, elhanyagolt hölgyekkel vagy párokkal.
Üdv Zoli
Hosszútávra keresek szex partnert. Lehetőleg Budapestről vagy Pest megyéből ismerkedek lányokkal, elhanyagolt hölgyekkel vagy párokkal.
Üdv Zoli
Vastag farkú pesti sráccal haverkodnék, vagy olyan heteró-bi pasival akinek nagy van ... orál érdekelne
13 kerben van helyem
13 kerben van helyem
Sziasztok!Nagykanizsa és környékén keresek olyan nőt,aki benne lenne titkos találkozásokban.Jóképű 40 éves srác vagyok.
Ápolt nem le pusztult 60-as pasi hölgy partnerét keresi,adok kapok kapcsolatra,kor alkat nem számit,szeresd ha nyalnak,sajna helyem nincs de utazni tudok,de lehetőleg nem a világ végére,privátban jelezd.
Nem független, harmincas, igényes, középvezetőként dolgozó pasiként keresek alkalmi, izgalmas kalandot Budapesten vagy Érden, illetve ezek vonzáskörzetében. Előbbi esetben hely kell, utóbbi településen van helyem alkalmanként.
A külső fontos (nem kell topmodell legyél, de légy igényes, dekoratív, egyik sem súly vagy magasság függvénye), életkor másodlagos, ha bevállalós a partner és megfog benne (bennük?) valami. Van tapasztalatom a nálam jóval fiatalabb és érettebb korosztállyal is, illetve többesben, cuckoldban.
Én 174/75 sportos, mások által jónak tartott, férfias, nem szőrtelen pasi vagyok, 18/4 borotvált intimmel. A szexben nagyon nyitott, nagyon sok variáció érdekelhet
Fontos, hogy mivel nem vagyok független, alkalmanként rendelkezem szexre fordítható szabadidővel, de mindent megoldok.
UPDATE: ha lenne biztos partner július 23 péntek, vagy augusztus 2 hétfő napközbenre, lehetőleg hellyel, akkor szabaddá tenném magam egész napra!
A külső fontos (nem kell topmodell legyél, de légy igényes, dekoratív, egyik sem súly vagy magasság függvénye), életkor másodlagos, ha bevállalós a partner és megfog benne (bennük?) valami. Van tapasztalatom a nálam jóval fiatalabb és érettebb korosztállyal is, illetve többesben, cuckoldban.
Én 174/75 sportos, mások által jónak tartott, férfias, nem szőrtelen pasi vagyok, 18/4 borotvált intimmel. A szexben nagyon nyitott, nagyon sok variáció érdekelhet

Fontos, hogy mivel nem vagyok független, alkalmanként rendelkezem szexre fordítható szabadidővel, de mindent megoldok.
UPDATE: ha lenne biztos partner július 23 péntek, vagy augusztus 2 hétfő napközbenre, lehetőleg hellyel, akkor szabaddá tenném magam egész napra!
Sziasztok ! Ma estére... Cumiztatnék Hatvan , Jászberény , Jászfényszaru , Jászapáti környékéről,valaki bevállalósat ! Utazni tudj,mert én nem tudok menni sehová ! Helyem van ami igényes !
Sziasztok.
Van itt olyan pár vagy hölgy, aki pluszban pasit keresne, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat vagy ha már volt benne része, újra átélné?
Sportos testalkatú, normális, helyes pasi vagyok.
Van itt olyan pár vagy hölgy, aki pluszban pasit keresne, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat vagy ha már volt benne része, újra átélné?
Sportos testalkatú, normális, helyes pasi vagyok.
Bp szopnék helyem van 39 éves férfias magas pasi vagyok
Sziasztok ! Szekszárdi és környéki megízható nyitott középkorú vagy idősebb pár házaspár hölgy diszkrét barátságát keresem kellemes együttlétekhez tartósan is. Ha izgatna egy ápolt potens férfi társasága privizzetek ! Hétfő esti találkozás ?
Zala megyei Vas megyei??Bi is érdekel privizz helyem van
Sziasztok.Ma este Veszprémben pár vagy pasi?Helyem van!Uni/passzív szerep érdekelne.
Olyan pasit keresek akit kedvemre szophatok, fejhetek, imádok szopni. 39 éves magas férfias pasi vagyok helyem van Bp. Ha csak kivernéd előttem vagy műpuncim dugnád az is érdekel. Anoním is lehet ha úgy akarod maszkban.csak olyan írjon aki tényleg eljön és nem csak irogat
Vecsésen diszkréten hölgyet keresek hétvégére
Mai napon Kecskeméten hölgyet párt masszíroznak. Csak privátba.
Siofok valaki?
Lányok,asszonyok kortól alkattól függetlenűl várom megkereséseteket.Szigetszentmiklóson,igényes helyem is van!
Sziasztok szívesen ismerkednèk Bp.i pàral,csajal,hölgyel.nem baj a dohànyzàs nem zavar.Helyem sajnos nincs utazni tudok ami kb 50 km belűl
Vastag farkú pesti sráccal haverkodnék, vagy olyan heteró-bi pasival akinek nagy van ... orál érdekelne
13 kerben van helyem
13 kerben van helyem
Párhoz szívesen csatlakoznék. Esztergom- Budapest vonalon. 27 éves srác vagyok, nagy cicik előnyben. Utazni tudok, érettebb pár is szóba jöhet. Kérlek privátban jelentkezz. Köszönöm!
Szopni szeretőt keresek, cserébe amit szeretnél