Sziasztok! Október 8 -án (péntek) napközben szívesen kalandoznék nőkkel, párokkal Budapesten, illetve Dunakeszi és környékén. Részleteket privátban!
Sziasztok.Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt keresek.Érzéki masszázsban is jó vagyok.
Sziasztok! Sportos testalkatú, potens pesti pasi ismerkedne Budapesten ès környèkèn. Sok mindenre nyitott vagyok. Pàrok, Hölgyek. (Hetero alapon.)
Hajdusági ,utazni tudó párt,nőt ,pasit kersek érzéki szexre.., ma helyem van debrecen mellett....szimpátia fontos és diszkréció!Küldj Telefonszámot ott folytatjuk!
Igényes pasi vagyok. Igényes partnert keresek. Elhanyagolt magányos hőlgyet anyukát.
Sziasztok!Budapesti 60-as ápolt potens pasi,hölgyet esetleg szimpi párhoz csatlakozik.
Olyan pasit keresek akit szophatok kedvemre akár renndszeresen is. Imádok. Szopni fejni. Lakás glory hole is ha úgy akarod, helyem van Bp. 40 éves. Magas férfias vagyok
Csak komolyak igérgetők ne.
Csak komolyak igérgetők ne.
Vas és Zala megye területéről keresek hölgyet, aki szereti a méretes, vastag szerszámot! Jóképű, ápolt, intelligens férfi vagyok. Írj privátban!
Sziasztok. 44 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.... ismerkednék hölggyel vagy szimpi párral...
Eger-Salgótarján-Hatvan-Gyöngyös-Ózd vonzáskörzetében van itt normális biszex férfias pasi? Írj privátban kérlek! Légy férfias és diszkrét!
Sziasztok! Ma napközben vagy kora este kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Intelligens, normális 34 éves friss szingli pasi vagyok, az átlagosnál nagyobb mérettel. Ha ismerősnek jelölsz látod a fotóimat, privátban pedig elérsz. Szép napot! Péter
Hajdusági ,utazni tudó párt,nőt ,pasit kersek érzéki szexre.., ma helyem van debrecen melet ,szimpátia fontos de ha az működik köztünk a többi csak rajtunk múlik...Ami nem izgat azok a durva,gusztustalan szexjátékok...)Küldj Telefonszámot ott folytatjuk!)
Sziasztok! Budapesti 49 éves férfi vagyok,tartós kapcsolatra keresek párt, jelölj ismerősnek,hogy tudjunk beszélgetni a folytatásról. Fiatal párok is izgatnak.Helyem nincs,viszont utazni tudok hozzátok.
Szép napot: Attila.
Szép napot: Attila.
Sziasztok!
Én nagyon szívesen elvenném srácoknak a szüzességét, tetszene, ha én lehetnék valakinek az első.
31 éves srác vagyok, de az ágyban a passzív (lány) szerepet szeretem. Sajnos nem vagyok nagyon nőies, de szívesen veszek fel női rucit, ha szeretnéd. És 100%-ig kezelhetsz, úgy mint egy lányt az ágyban.
email:passzv555@gmail.com
Én nagyon szívesen elvenném srácoknak a szüzességét, tetszene, ha én lehetnék valakinek az első.
31 éves srác vagyok, de az ágyban a passzív (lány) szerepet szeretem. Sajnos nem vagyok nagyon nőies, de szívesen veszek fel női rucit, ha szeretnéd. És 100%-ig kezelhetsz, úgy mint egy lányt az ágyban.
email:passzv555@gmail.com
Sziasztok! Szexkapcsolat céljából keresném hölgy partnerem, 35 éves kor felett, Nagykanizsa vonzáskörzetében. Akár hosszú távon is. 30-as, diszkrét, ápolt, igényes, átlagos testalkatú férfi vagyok.
Jóreggelt
Unatkozó vagy esetleg elhanyagolt feleséget vagy anyukát
élveztetnék az erotika világába. Akár olykor lakásomon is.
Utazni is tudok, nem gond.
Diskrécióm alap.
Üdvözlettel: Albert
Unatkozó vagy esetleg elhanyagolt feleséget vagy anyukát
élveztetnék az erotika világába. Akár olykor lakásomon is.
Utazni is tudok, nem gond.
Diskrécióm alap.
Üdvözlettel: Albert
Én megelégszem egy átlagos, szimpátián alapuló titkos kapcsolattal, nagy elvárások nélkül. Ha te is hasonlót keresel, jó helyen jársz. Első körben lányt, hölgyet keresek, de kedves párok is jelentkezhetnek. Budapest, 13 kerület környéke előny. Szép napot mindenkinek.
Sziasztok!Hetero ápolt urat,fiút keresek ma estére aki hokizna velem volt barátnőm amatőr szexfilmjére!Csak komolyak írjanak és akik el is akarnak jönni!Levelezés nem érdekel!Helyem van Pestmegye!Fiatal igényes diszkrét srác vagyok!Elérhetőséget írj!

Megbízható srácot keresek 30 évesig. Kezdő is lehet. Békéscsaba és környéke