Helló hölgyek,csajszik
Ma Pesten és környékén , este 1 laza kis kaland?
Mobil vagyok,de a hely Is megoldható.
Extrémebb Is érdekes ha neked is be jön
Ma Pesten és környékén , este 1 laza kis kaland?
Mobil vagyok,de a hely Is megoldható.
Extrémebb Is érdekes ha neked is be jön
Sziasztok! Nyiregyi telt nagypopsis nő diszkrét tartosra?
Sziasztok!Puncimániás HETERO urat srácot keresek akivel közösen élvezkedhetnénk gyönyörű barátnőm amatőr szexvideójára.Csak komolyak írjanak akik valóban akarnak is talizni!Helyem van.PESTMEGYE!
Fiatal igényes srác vagyok,csak esténként érek rá!A DISZKRÉCIÓ garantált!
Fiatal igényes srác vagyok,csak esténként érek rá!A DISZKRÉCIÓ garantált!
Szopnék Bp. Helyem van 39 éves magas férfias vagyok. Lakás glory hole is lehet anoním ha úgy akarod
sziasztok! debreceni fiatal, vékony srácot cumiznék!szép farok, ápoltság alap! nem kell viszonozni!
Sziasztok. 40 éves férfi vagyok. ,Szombathely, Körmend, Zalaegerszeg közelében hölgyet vagy pàrt keresek napközbeni talàlkozàshoz.
Debreceni nem független hölgyet keresek diszkrét kaland vagy kapcsolat céljából.
60 fölötti elhanyagolt hölgyet keresek!
Sziasztók !
Elhanyagolt hőlgyet kényeztetnék !
Elhanyagolt hőlgyet kényeztetnék !
Szexelnél de nincs kivel? Itt vagyok.
Szexelnél de nincs hol? Gyere ide, vagy megyek oda.
Szexelnél de nem biztos? Biztos vagyok.
Teljes diszkréciómmal várom a kapcsolat teremtését is.
Adatlapom nem titkos.
Képeim valósak.
Videoim nem letöltöttek.
Írj nekem a kielégülésed érdekében.
Üdv. Albert
Szexelnél de nincs hol? Gyere ide, vagy megyek oda.
Szexelnél de nem biztos? Biztos vagyok.
Teljes diszkréciómmal várom a kapcsolat teremtését is.
Adatlapom nem titkos.
Képeim valósak.
Videoim nem letöltöttek.
Írj nekem a kielégülésed érdekében.

Üdv. Albert
Ma napközben keresek Hatvanban partnert!
Hétfőn 22-én napközben Veszprém és környékén párokhoz csatlakoznék 3. nak vagy unatkozó hölgy örömére egy jó szexhez
Sziasztok! Veszprémi sportos pasi vagyok hosszú távra szexpartnert keresek csinos hölgy személyében esetleg párt. Elég rugalmas vagyok a találkákkal kapcsolatban. ( kényeztető masszázs tudok tanfolyamot végeztem )
Salgótarján-Eger vonalon normális biszex/hetero kiváncsi férfias pasi aki ismerkedne? 21-es, 23-as útvonalak vonzáskörzetében valaki? Privát?
Nagyon igényes párral találkoznék Sárvár sp hotel!
60 fölötti hölgyet kényeztetnék!
Szia, én benne lennék
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 16. péntek 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 16. péntek 10:55
Törölt felhasználó (356456)

Én egy Esztergomi srác vagyok gyakran vagyok Bp-is. 20éves vékony kékszemü szőkeheju. Lányoka párokat és bi férfiakat keresek. hely szükséges. kor nem számit egyik kategóriában sem 18-60. sancee17@citromail.hu
Budapesten valaki talizna?
Sziasztok!Valóban többest kedvelő,igényes,jóképűnek mondott,nagy intimű (22/6cm) srácként Budapest és Pest megyében párokhoz,Nőhöz csatlakoznék!Igényesség alap feltétel és csak hetero alapon!
Sziasztok szinpatikus pasit keresünk 35 évesig Győr környékén csak is hetero alapon a hölgytag részére.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása