Balatonszemesem naplemente parti
Debrecen és környékén keresem idősebb nők tarsaságát.
Privát üzenetben írj.
Privát üzenetben írj.
Sziasztok!Ajkán vagy a közelben ma/holnap vagy Badacsony környékén szerdán vki?
Sziasztok! Ma estére keresek nőt vagy párt bpn! Helyem sajnos nincs de utazni tudok. Sziasztok!
Zalaegerszegen most szopnék. Helyem van.
holnap, júli 19-én valaki utazik Bp-ről balaton felé?
Hölgyet keresünk hosszú távra

Szopnék diszkréten! Komárom megye!
Kaposváriak? Hely kell!,Szeresd a vastagot
Sziasztok! Ma délelőtt kalandoznék a XI kerületben! Esetleg nő vagy pár? Sziasztok!
Sziasztok! Szolnoki csinos nővel ismerkednék titkos örömökre!Várom üzidet!
Sziasztok! Párokat, illetve nőket keresek, akik kifejezetten szeretik a kicsi de aktív péniszt
Ajkán vagy a közelben ma vki?
Sziasztok! Ma estére keresek kalandot bpn nővel vagy párral! Helyem sajnos nincs de utazni tudok! Sziasztok!
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hölgyet keresek,független pasi vagyok,helyem is van.
Rendszeres napközbeni találkozásokra keresek feleséget, vagy egyedülálló hölgyet a 30-50es korosztályból.Búvóhely, diszkréció adott és elvárt !
Szopatna dugna valaki Bp?hely van
Sziasztok ápolt hölgyel ,vagy egy kedves párral ismerkednék,normális ápolt méretes férfi vagyok,ha ez számít,de tudom nem ez a lényeg. Szeretem a naturista életmódot is ,rendszeresen járok Délegyházára,ha van olyan hölgy aki jönne nudizni,de egyedül nem akar,ő is írjon. Az ismerkedés fontos,és a szimpátia. Képeim vannak fent és adatlap is kitöltve. Ápoltság is fontos,alkati megkötésem nincs.
sziasztok,hölgyet keresek kortol függetlenül szexre. Isaszegen.