Olyan Bp-i hölgyekkel, párokkal ismerkednék, akik szeretik a 3-as sexet , ill a hölgy az análsexet!!
Nem vagyok kamu, hetero férfi vagyok! Merek találkozni is, ha arról van szó!
Privátban várom az üzeneteket!
Nem vagyok kamu, hetero férfi vagyok! Merek találkozni is, ha arról van szó!

Privátban várom az üzeneteket!
Sziasztok!
Kecskeméten keresek hölgyet szex partnernek akár hosszú távra is. Vékony alkat előny anyagi támogatással.
Kecskeméten keresek hölgyet szex partnernek akár hosszú távra is. Vékony alkat előny anyagi támogatással.
Hölgyeket kényeztetnék elsösorban orálisan.Egy nem fügetlen 33-éves budapesti férfi vagyok.
Kefelnek
Sziasztok
Szegedi 40 éves aktív pasi keres titkos , diszkrét kapcsolatot , utazni tudok !
Szegedi 40 éves aktív pasi keres titkos , diszkrét kapcsolatot , utazni tudok !
Sziasztok. Alacsony nagyon vékony kismellű,kicsi popójú gátlástalan akár perverz nőt keresek Bük-Sopron és környékén bármelyik korosztályból.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Sziasztok!
Zalából diszkréten ismerkednék párral.
Zalából diszkréten ismerkednék párral.
Hölgyet kényeztetnék, akár a párja előtt

Hölgynek, párnak házibarátja lennék!
Nyaláscentrikus, kedves, utazni tudó 40-es pasi vagyok!
Nyaláscentrikus, kedves, utazni tudó 40-es pasi vagyok!
Sziasztok. Alacsony nagyon vékony kismellű,kicsi popójú gátlástalan akár perverz nőt keresek Bük-Sopron és környékén bármelyik korosztályból.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
ma estére keresek hölgyet minden jóra :P adatlapom: jalapeno
Hölgyet kényeztetnék, akár a párja előtt

Keresem azt a hölgyet vagy párt, akivel kellemesen eltudjuk tölteni időnket. Szigorúan hetero alapon, hölgy kényeztetése a cél.Hellyel sajnos nem tudok szolgálni, de utazni szívesen utazok, ha szimpatikus a dolog. Átlagos, mackós pasi vagyok, várom az üzeneteket.
További erotikával fűtött szép napot!
További erotikával fűtött szép napot!
Szeretö lenek
Barkinek segitek nök parok
Tartós & laza kapcsolatra keresek nem független /hozzám hasonló helyzetü/ hölgyet Budapestről. Privátban... !

Van valaki
50-es nem független férfiként Kecskemét -Kiskunfélegyháza 50 km-es körzetében élő Hölgy,Pár ,Úr játékszere lennék.Lehetek az engedelmes,minden parancsotokat végrehajtó szolgátok is,de lehetek e kemény kezű uratok is.
Kefelnek
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu