Sziasztok. Bük-Sopron környékén keresek hölgyet az érettebb korosztályból 50 fölött.46 éves vagyok. Írj bátran. Már nagyon vágyom rá.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Sziasztok!
Ma estére keresünk BI pasit, vagy BI lányt egy kellemes szombat esti bulihoz
Mi esztergomiak vagyunk, de tervben van egy budapesti kiruccanás az este folyamán. Ha van vállalkozó szellemü köztetek akkor ne habozzatok. Esetkeg swingerelhetünk együtt
Ma estére keresünk BI pasit, vagy BI lányt egy kellemes szombat esti bulihoz

Mi esztergomiak vagyunk, de tervben van egy budapesti kiruccanás az este folyamán. Ha van vállalkozó szellemü köztetek akkor ne habozzatok. Esetkeg swingerelhetünk együtt

Szeged vagy környéki lånyt keresek hosszutávra.70/6355162
Sziasztok! Február 18-án, csütörtök délután Pesten szingli lányt, elhanyagolt asszonyt,feleséget kitartóan kényeztetnék farkammal, nyelvvel,ujjaimmal,ököllel,sörösüveggel,ipari fúróval, ami jól esik.Kor, alkat nem számít.Ápoltság, szexkultúra igen.Dugás nélkül is kényeztetlek,ha szimpatikus vagyok szexelhetünk is.
28 éves, 192/85 borotvált srác vagyok. Hetero!
28 éves, 192/85 borotvált srác vagyok. Hetero!
Kedves Lányok! Csongrád megyében ismerkednék, laza, kötetlen kapcsolatot keresek elsősorban.
Én egy harmincas, kedves, ápolt, normális srác vagyok. Nem bunkó, nem erőszakos, nem nyomulós.
Lehetsz duci is.
Írj bátran, ha csak levelezni, beszélgetni szeretnél, az is OK.
dennyz@freemail.hu

40-es pasiként lányokat,párokat keresek veszprém,vas,zala megyéből....Hétköznap délutánonként rengeteg szabadidővel......Belső űzit várok!
Nem fuggetlen holgy titkos baratja lennek
Sziasztok. Péntek este párhoz - lányhoz csatlakoznék! 37 éves, független, utazni tudó pasi vagyok.
Sziasztok lányt hölgyet keresek minden jóra Pest megye Vác és környéke 46év 172cm 72kg barna haj szem átlagos alkat . lendrodi20@gmail.com
Ápolt, diszkrét 28 éves magas srác 35-55 közötti hölgyek, párok társaságát keresi Borsod,Heves,Szabolcs,Hajdú-Bihar megyékből.Titkos kapcsolatban is benne vagyok.Utazni tudok.
Sziasztok. Péntek este párhoz - lányhoz csatlakoznék!
37 éves, független, utazni tudó pasi vagyok.

Sziasztok. Minden korosztályból keresek gátlástalan perverz nőt Bük-Sopron és környékén.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Szopni (is) szerető Soproni egyetemista, főiskolás lányok albérletébe, tandíjába besegítek. Persze nem kizáró ok ha idősebb vagy
Szívesen csatlakoznék (házas)párhoz, akár csak kukkolnék is...
Nem vagyok független, ezért csak napközben és rövid ideig tudok elszabadulni...gyere és verd ki nekem a kocsimban...

Szívesen csatlakoznék (házas)párhoz, akár csak kukkolnék is...
Nem vagyok független, ezért csak napközben és rövid ideig tudok elszabadulni...gyere és verd ki nekem a kocsimban...
sziasztok!
diszkrét kapcsolatra keresek hölgyet-párt.
dél pest kecskemét közt előny.
pestmegye@citromail.hu
diszkrét kapcsolatra keresek hölgyet-párt.
dél pest kecskemét közt előny.
pestmegye@citromail.hu
Bi lányt keresünk harmadiknak ma déltől a XIV. kerületben, hely van, kép és tel.szám szükséges.
Keresnenk holgyet aki csatlakozna 2fiu es 1holgy tarsasagahoz. Jomegjelenesu, diszkret es apolt! Borsodban, miskolcra. En 25eves 187cm magas 74kg sulyu sportolo srac vagyok. Mindent meg tudunk beszelni! Tobbszori talallkozas utan akar extremebb kornyezetben is kiprobalhatjuk.
Emellett ha nem talallnank holgyet varom a parok jelentkezeset is, aztan meglatjuk mi alakul : )
Emellett ha nem talallnank holgyet varom a parok jelentkezeset is, aztan meglatjuk mi alakul : )
Szia!Szìvesen ismerkednék veled.38 éves nem független fiú vagxok.s nagyon izgat milyen lenne egy fiú testét használni.izgatni cumiztatni stb
Önmagára és környezetére igényes pasi párhoz csatlakozna!
...hátha valakit érdekel...
...hátha valakit érdekel...
Hosszan tartó szeretkezéshez keresem hölgy társamat
44/187/94, Budapesti megbizható férfi átlagnál nagyobb intimmel.
Házaspárhoz is.
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Fotóim, adataim és kapcsolat > KATT IDE > www.szexlacival.dx.am
Házaspárhoz is.
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Fotóim, adataim és kapcsolat > KATT IDE > www.szexlacival.dx.am