Szia,
Megismerkedhetünk?
- tartalmas szeretkezésre kölcsönös örömszerzésre kereslek
Én Ápolt korrekt, diszkrét, független Bp.-i férfi vagyok.
Kérlek írj fotóval címemre
69elefant@gmail.com
Megismerkedhetünk?
- tartalmas szeretkezésre kölcsönös örömszerzésre kereslek
Kérlek írj fotóval címemre
69elefant@gmail.com
Sziasztok!
Kecskeméten keresek hölgyet alkalmi partnernek hosszú távra. Vékony alkat előny anyagi támogatással.
Kecskeméten keresek hölgyet alkalmi partnernek hosszú távra. Vékony alkat előny anyagi támogatással.
Szia,
Lányt keresek, - Megismerkedhetünk?
- tartalmas szeretkezésre kölcsönös örömszerzésre vágyom és nem csak az ágyon.
69elefant@gmail.com
Lányt keresek, - Megismerkedhetünk?
- tartalmas szeretkezésre kölcsönös örömszerzésre vágyom és nem csak az ágyon.
69elefant@gmail.com
Nem független 28 éves pasi,szivesen megismerkedne szintén nem független hölgyel,életkor nem számit.több info privátban.
Hölgyet keresünk kísérőnek(kötelezettség nélkül), aki velünk tartana most szombaton(11.07.-én) Swinger klubba.Mi Tatabányáról megyünk 3an(2pasi+1hölgy). Részletek privátban vagy a adatlapunkon szereplő telefonszámon.
Lányt keresek, tartalmas szeretkezésre kölcsönös örömszerzésre.
Én Ápolt korrekt, diszkrét, független Bp.-i 40+ férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
Én Ápolt korrekt, diszkrét, független Bp.-i 40+ férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
Sziasztok!
Ma napközben kényeztetnék telt feleséget, barátnőt, anyát egyedül vagy akár hetero párjával is.
Ma napközben kényeztetnék telt feleséget, barátnőt, anyát egyedül vagy akár hetero párjával is.
Sziasztok!
Péntek estére/éjjelre keresek partnert/partnereket Bp-n. 18/4 borotvált farkam a 2-3 menetes kalandokat szereti.
Írjatok!
Péntek estére/éjjelre keresek partnert/partnereket Bp-n. 18/4 borotvált farkam a 2-3 menetes kalandokat szereti.
Írjatok!
Lányt keresek
69elefant@gmail.com
én ápolt korrekt férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
én ápolt korrekt férfi vagyok.
Kedves hölgyek és párok. Péntek estére a Ráckevei termál (textilmentes szauna és fürdő) meglátogatásához keresünk partnereket. Mi 30 éves heteró nem független erőtől duzzadó férfiak vagyunk. üzenetben várjuk a megkereséseket.
Vékony hölgyet keresek , kor nem számít , heti , rendszeres edzésre ,. puszi, privátban jelez .
Pécsett napközben orálisan kényeztetnék hölgyeket.Hosszan tartó érzéki kényeztetést szeretnél?Tőlem megkaphatod.Ápolt,átlagos pasi vagyok.
Helló! Párommal keresünk hosszú távra lányt harmadiknak, mindenki örömére. Hasonlóan túlfűtött szex mániás lányt keresünk. Akit érdekel a dolog szívesen fogadnánk jelentkezését, Budán hely megoldott.
Itthon vagyok Ausztriából 3 hétre ,keresek kapcsolatot szingli csajjal ,titkosra feleséggel ,vagy pérhoz is mennék .Fogadni nem ,de utazni tudok . Isti
Pécsett napközben orálisan kényeztetnék hölgyeket.Hosszan tartó érzéki kényeztetést szeretnél?Tőlem megkaphatod.Ápolt,átlagos pasi vagyok.
Hölgyet keresünk kísérőnek(kötelezettség nélkül), aki velünk tartani most szombaton(11.07.-én) Swinger klubba.Mi Tatabányáról megyünk 3an. Részletek privátban vagy a adatlapunkon szereplő telefonszámon.
Sziasztok. Sopron-Bük környékén keresek otthon elhanyagolt hölgyeket asszonyokat. Jelszó: szeresd a szexet!!
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
http://www.startapro.hu/hirdetes/tarskereso-alkalmi_szexpartne- r_kereses_18-ferfi_no_szexpartnert/holgyeket_fiatal_lanyokat_i- dosebb_elhanyagolt_holgyeket_hetero_parokat/xi_kerulet/3524874
Sziasztok!
Köv. péntek estére keresek partnert/partnereket Bp-n. 18/4 farkam van, 2-3 menettől érzi igazán jól magát
Köv. péntek estére keresek partnert/partnereket Bp-n. 18/4 farkam van, 2-3 menettől érzi igazán jól magát

Nyíregyházi hölgyet keresek titkos kapcsolatra.