Sose hittem volna, hogy Magyarországon ennyi faszra vágyó pasi van. Nincs bajom vele, egyszerűen csak megdöbbent, hogy bármelyik topicot nézem, tele van ilyen keresővel.
Laci vagyok nem független ezért a diszkréció fontos
Holnap este szívesen csatlakoznék párokhoz a Hölgy örömére!
Heves és környékén utazni tudok!
Szép estét!
Holnap este szívesen csatlakoznék párokhoz a Hölgy örömére!
Heves és környékén utazni tudok!
Szép estét!
Hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék!
A hely megoldható! Több infó az adatlaponon!
Szép estét!
A hely megoldható! Több infó az adatlaponon!
Szép estét!
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Idősebb urat keresek, aki a számba spriccelne.
Zalaegerszegen most pasi? Orálisan kényeztetnék.
Sziasztok! Ma esti/éjjeli szabadidőm kellemes eltöltésére keresek hölgyet vagy párt. Ápolt, igényes, helyes, nem független pasi vagyok 18/4 intimmel. Bp és Pest megye játszanak, hely kell, nem 1-2 órára keresek partnert.
Sziasztok! Diszkrét normális pasit szopatnék ma délután! Én 50-es normális nős 170 72 pasi vagyok! Debrecen!? Macisabb alkat előny! Titokban!!!!
Sziasztok! Mai napon keresem högy partnerem. Hely van. Üzenetben keress kérlek! Máté
Sziasztok szilveszterre keresnénk párt közös bulira welnessre szexre
Sziasztok . Hölggyel , párral ismerkednék ..
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, bi párhoz csatlakoznék
Sziasztok! Holnap esti-éjjeli szabadidőm kellemes eltöltésére keresek hölgyet vagy párt Bp-n vagy Pest megyében. Ápolt, igényes, nem független, helyes pasi vagyok, 17-18/4 intimmel.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel, de bármi megoldható ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel, de bármi megoldható ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Sziasztok.
Péntek estére keresnénk nagycicis hölgyet adatlapunknak megfelelően.
Érden lakunk ,itt tudnánk találkozni is.
Péntek estére keresnénk nagycicis hölgyet adatlapunknak megfelelően.
Érden lakunk ,itt tudnánk találkozni is.
Elhanyagolt férj elhanyagolt anyukát hölgyet keres alkalmi kapcsolatra hosszú távon. Kor alkat nem számít.
Mai nap aktív férfivel vagy párral játszadoznék,helyem van Kecskeméten.
Hello
Diszkrét együttlétet keresek ,lányok ,elhanyagolt hölgyek ,párok ,és bi passzivak részére
Wels és környéke
Diszkrét együttlétet keresek ,lányok ,elhanyagolt hölgyek ,párok ,és bi passzivak részére