A közelembe keresek egy ki elégülésre vágyó hölgyet vagy párt hetero alapon.
Ha szimpi az adatlapom jelentkezz. Aki nem mer nem nyer.
Ha szimpi az adatlapom jelentkezz. Aki nem mer nem nyer.

Kíváncsi hetero pasi aki megszoptatna Kecskeméten ?’
Írj
Írj
Sziasztok Pécsi vagyok. Én nem vagyok független és titokban keresek. Hetero alapon keresek nőt vagy párt. 31 éves vagyok inkbb kicsit macis testalkatú vagyok. Számomra a diszkréció elvárt és adott is.
Én szeretek kényeztetni és hosszan felfedezni a női testet és megadni a testi és lelki örömöket egyszerre. Számomra sincs tabu élvezem a sex minden formáját.
Írjatok privit
Én szeretek kényeztetni és hosszan felfedezni a női testet és megadni a testi és lelki örömöket egyszerre. Számomra sincs tabu élvezem a sex minden formáját.
Írjatok privit
Debrecenben keresek napkozbeni szabadidovel rendelkezo lanyt vagy part. Tapasztalt fiatal srac vagyok. Irjatok batran!
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségekhez, érett hölgyekhez társulnék
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Újpesten most mű pina dugasara valaki?
Sziasztok! Igényes párt vagy hölgyet keresek hetero alapon kalandozásra Budapest- Szfvár- Siófok vonalon!
Sziasztok!Ma estére keresek bi pasit aki el is jön fixen!Zirc környékén van helyen.Uni/passzív vagyok.Nézz adatlapot.
Írjatok

Ma délelőtt a Nyugatinál Budapesten szexpartneremet keresem. Hely megoldott. Vagy ha van helyed ,akkor a IV, V, VI, XIII. kerületben tudunk találkozni a kék metró vonalán. Privátban írj lszi.
Magas,sportos,nős pasiként,rendszeres szexpartnerem keresem.
Diszkrét,bonyodalmaktól mentes kapcsolat,csak az élvezetekért.
Privátban keress.
Diszkrét,bonyodalmaktól mentes kapcsolat,csak az élvezetekért.
Privátban keress.
Sziasztok! Nem függetlenként ismerkednék, intelligens hölggyel, párral hosszabb távra.Személyes találkozónak vagyok a híve.Priviben folyt! IQ,higiénia ,szimpátia fontos.
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek kalandra ma estére bpn, helyem nincs, utazni tudok. Nyitott vagyok sok mindenre! Sziasztok
Sziasztok bi párok, lányok!
Nem független!, jól szituált kezdő bi pasiként keresnék olyan bi, vagy akár csak kíváncsi párokat, akik kipróbálnák milyen, ha egy pasi részt vesz a szeretkezésükben, és besegít kézzel, szájjal, nyelvvel……mindkét fél örömére.
Továbbá keresek elhanyagolt 40-50 év közötti csajt, lányt, feleséget.
Teljes diszkrécióval, napközbeni szabadidővel Vas Megyében, és környékén.
T.
Nem független!, jól szituált kezdő bi pasiként keresnék olyan bi, vagy akár csak kíváncsi párokat, akik kipróbálnák milyen, ha egy pasi részt vesz a szeretkezésükben, és besegít kézzel, szájjal, nyelvvel……mindkét fél örömére.
Továbbá keresek elhanyagolt 40-50 év közötti csajt, lányt, feleséget.
Teljes diszkrécióval, napközbeni szabadidővel Vas Megyében, és környékén.
T.
Zalaegerszegen mostantól este 21:30-ig pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá.
Vas Megye környékén keresek magányos, elhanyagolt lányt, asszonyt, hölgyet lopott órákra.
Esetleg bi, vagy bi kíváncsi párt, akinek megfűszerezhet a szeretkezését.
Jól szituált, nem független pasi vagyok, napközbeni szabadidővel.
Esetleg bi, vagy bi kíváncsi párt, akinek megfűszerezhet a szeretkezését.
Jól szituált, nem független pasi vagyok, napközbeni szabadidővel.
Ma délelőtt a Nyugatinál Budapesten szexpartneremet keresem. Hely megoldott. Vagy ha van helyed ,akkor a IV, V, VI, XIII. kerületben tudunk találkozni a kék metró vonalán. Privátban írj lszi.
Budapest XI. ker keresek diszkréten állandót
Zalaegerszegen mától vasárnapig 14 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Sziasztok!
28 éves ápolt, kedves, megbízható heteroszexuális férfi vagyok. Partnert keresek hosszabb vagy rövidebb távra, hölgy személyében, lenne kedvem a többeshez és párokhoz is csatlakoznék. Nálam idősebbek is érdekelnek.
Utazni és fogadni is tudok, keresek Gyöngyös környékén, illetve itt: Hatvan, Gödöllő, Eger, Miskolc, Budapest.
Szeretem a hosszú, elnyújtott élvezeteket, akár egész napos program keretein belül is.
Intim méretem átlag feletti.
28 éves ápolt, kedves, megbízható heteroszexuális férfi vagyok. Partnert keresek hosszabb vagy rövidebb távra, hölgy személyében, lenne kedvem a többeshez és párokhoz is csatlakoznék. Nálam idősebbek is érdekelnek.
Utazni és fogadni is tudok, keresek Gyöngyös környékén, illetve itt: Hatvan, Gödöllő, Eger, Miskolc, Budapest.
Szeretem a hosszú, elnyújtott élvezeteket, akár egész napos program keretein belül is.
Intim méretem átlag feletti.