Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségekhez, érett hölgyekhez társulnék
Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkor < 40!
Sziasztok!Ma estefelé Zirc környékén pár vagy bi pasi?Uni aktív legyél!Csak aki találkozni is akar!Írjatok!
38 éves, fiatalos független budapesti férfi vagyok. Átlagos termetű, 170 cm magas, 67 kg, rövid barna haj és barna szem. Kellemesen potens intimmel.
18 és 50 év között keresem hölgy partnerem, aki szintén igényelné a rendszeres, kellemes és intenzív együttléteket. Kedvelem az érzéki összebújós csókolózást, de nem riadok vissza az intenzívebb és extrémebb dolgoktól sem. Számomra a legfontosabb az, hogy mindketten jól érezzük magunkat egymás társaságában.
Minden olyan tevékenységre nyitott vagyok, ami mindkettőnknek örömet és kielégülést jelent.
Ha úgy érzed, hogy te vagy az, akit keresek és szívesen találkoznál is, vedd fel velem a kapcsolatot! Várom mielőbbi jelentkezésed!
18 és 50 év között keresem hölgy partnerem, aki szintén igényelné a rendszeres, kellemes és intenzív együttléteket. Kedvelem az érzéki összebújós csókolózást, de nem riadok vissza az intenzívebb és extrémebb dolgoktól sem. Számomra a legfontosabb az, hogy mindketten jól érezzük magunkat egymás társaságában.
Minden olyan tevékenységre nyitott vagyok, ami mindkettőnknek örömet és kielégülést jelent.
Ha úgy érzed, hogy te vagy az, akit keresek és szívesen találkoznál is, vedd fel velem a kapcsolatot! Várom mielőbbi jelentkezésed!
A közelembe keresek diszkréten, egy ki elégülésre vágyó hölgyet vagy párt hetero alapon.
Ha szimpi az adatlapom jelentkezz.
Aki nem mer nem nyer.
Ha szimpi az adatlapom jelentkezz.
Aki nem mer nem nyer.
Sziasztok! Nem függetlenként ismerkednék, intelligens, párral , hölggyel hosszabb távra.Személyes találkozónak vagyok a híve.Priviben folyt! IQ,higiénia ,szimpátia fontos
Mára keresek érzéki masszirozásra és finom pettingre Nőt párt Balatonlellén
Zalaegerszegen ma délután 14 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely adott.
vastag farkú pesti srác van?
Sziasztok. Holnap Pécs Mohács útvonalon bármi is érdekel. Pár, hölgy
Ma este pasikkal párokkal kalandoznék Kecskemét vagy környékén, éjszaka is el érsz.Helyem van!
Sziasztok !
Holnap ,az az szombat délután, heteró pár, elhanyagolt nő játszótársa lennék Budapesten!
Valóban 23 cm -es kitartó mérettel rendelkezem.
Holnap ,az az szombat délután, heteró pár, elhanyagolt nő játszótársa lennék Budapesten!
Valóban 23 cm -es kitartó mérettel rendelkezem.
Debrecen vonzáskörzetében vonzódnék,vonzóhölgyhöz!

Sziasztok!
28 éves ápolt, kedves, megbízható heteroszexuális férfi vagyok. Partnert keresek hosszabb vagy rövidebb távra, hölgy személyében, lenne kedvem a többeshez és párokhoz is csatlakoznék. Nálam idősebbek is érdekelnek.
Utazni és fogadni is tudok, keresek Gyöngyös környékén, illetve itt: Hatvan, Gödöllő, Eger, Miskolc, Budapest.
Szeretem a hosszú, elnyújtott élvezeteket, akár egész napos program keretein belül is.
Intim méretem átlag feletti.
28 éves ápolt, kedves, megbízható heteroszexuális férfi vagyok. Partnert keresek hosszabb vagy rövidebb távra, hölgy személyében, lenne kedvem a többeshez és párokhoz is csatlakoznék. Nálam idősebbek is érdekelnek.
Utazni és fogadni is tudok, keresek Gyöngyös környékén, illetve itt: Hatvan, Gödöllő, Eger, Miskolc, Budapest.
Szeretem a hosszú, elnyújtott élvezeteket, akár egész napos program keretein belül is.
Intim méretem átlag feletti.
Zalaegerszegen mától vasárnapig 14 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Budapest XI. ker keresek diszkréten állandót
Ma délelőtt a Nyugatinál Budapesten szexpartneremet keresem. Hely megoldott. Vagy ha van helyed ,akkor a IV, V, VI, XIII. kerületben tudunk találkozni a kék metró vonalán. Privátban írj lszi.
Vas Megye környékén keresek magányos, elhanyagolt lányt, asszonyt, hölgyet lopott órákra.
Esetleg bi, vagy bi kíváncsi párt, akinek megfűszerezhet a szeretkezését.
Jól szituált, nem független pasi vagyok, napközbeni szabadidővel.
Esetleg bi, vagy bi kíváncsi párt, akinek megfűszerezhet a szeretkezését.
Jól szituált, nem független pasi vagyok, napközbeni szabadidővel.
Zalaegerszegen mostantól este 21:30-ig pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá.