vastag farkú pasi pesten?
Aktív pasit keresek Kecskemét vagy környékén egy kis kalandra,kis masszázst is kapsz előtte. Helyem van!
Péntek délutánokra keresem csinos partnernőmet elsősorban Budapesten swinger klub (SwingerForYou) látogatására. Ha még sosem voltál klubban és szeretnél egy jófej kísérőt, aki elkalauzol, akkor én állok rendelkezésre. Érezzük jól magunkat abban a néhány órában. Egy kis dumálás, egy kis jakuzzi, aztán majd alakul. Írj, ha szimpatikus lehetek számodra. : )
Sziasztok a Fejér megyei Mezőszilas környékén keresek azt a Párt. Aki 3. egy Mackós alkatú pasit akarnának.
Akinek felkeltettem az érdeklődésed nincs más dolgod mint hogy írj üzenetet . Üdv Gábor
Akinek felkeltettem az érdeklődésed nincs más dolgod mint hogy írj üzenetet . Üdv Gábor
Szolnoki nővel ismerkednék titkos kapcsolatra ! Beszéljünk várom a leveled !
Sziasztok! Hölgyet, vagy párt keresek kellemes kikapcsolódásra, tartósabb dologra. Elsősorban Miskolc és Borsod megye, de ha valaki komolyan gondolja, minden csak megbeszélés kérdése.

Zalaegerszegen szerda, csütörtök este pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz, egyeztessünk privátban. Köszönöm
Szombathelyen Lányt vagy Nőt keresnék aki elkapna a felcsatolhatójával és meg döngetné a még szűz fenekem.
Esetleg még Hetero pár is szóba jöhet ahol kizárólag a Hölgy megtenné,hogy megdug a felcsatolhatójával!
PASIK KIZÁRVA!!!
Helyem van csak a műfarkat hozd magaddal amennyiben megkefélnél!!!
Esetleg még Hetero pár is szóba jöhet ahol kizárólag a Hölgy megtenné,hogy megdug a felcsatolhatójával!
PASIK KIZÁRVA!!!
Helyem van csak a műfarkat hozd magaddal amennyiben megkefélnél!!!
Az augusztus 12-15ig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek hölgyet vagy párt, helyem is lesz Érden, de Bp-n vagy környékén menni is tudok hozzád/hozzátok. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Cuckold és többes terén is van kellő tapasztalatom.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok!
Vas Megye és környékbeli fiatal párhoz csatlakoznék HETERÓ alapon,baráti kapcsolatra rendszeresen! Csak komoly jelentkezők leveleit,várom,ellenkező esetben azonnali tiltás! Várom a privát leveleket! Szép Napot!
Vas Megye és környékbeli fiatal párhoz csatlakoznék HETERÓ alapon,baráti kapcsolatra rendszeresen! Csak komoly jelentkezők leveleit,várom,ellenkező esetben azonnali tiltás! Várom a privát leveleket! Szép Napot!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Sziasztok, hölgyet keresek fistingre,szeretné kipróbálni a határait, sorozat élvezés, nyalás,bepisilés,
Sziasztok teltebb hölgyel Balatonszemesnél ismerkednék minden jóra
Sziasztok!
Érd környékéről ismerkednèk hölgyekkel
Érd környékéről ismerkednèk hölgyekkel
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is.
Üdv, Újpesten keresek egy hölgyet vagy párt, szeretőt keresek titkos kapcsolatra, diszkréció adott és elvárt
írj bátran :(

Sziasztok lányok hőlgyek.Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak vagy beszélnélgetnél. Akár név nélkül arc diszkréten.
Diszkrét,rendszeres találkozásokra keresek érzelmileg,fizikailag otthon elhanyagolt nőt.
Privátban
Privátban
Balatonszemesen ismerkednék nővel , párral minden jóra